- 13 Ekim 2016
- 165
- 128
- 103
- 30
Ha evet canim benim. Yarin insallah yapicam Allah izin verirse olucak. ) Cok umutluyum da.Canim testi bir daha tekrarla S Sema Aliyeva 1 gun sonra bile netlesen cizgiler var canim
Benimde 12 mayis heycanla beklemekteyimm cikolata kistim var pek umudum yok ama hakkimizda hayirlisi.Kizlar benim bat 12 mayis onceki calismami anlatayim adetin 2. Gunu klomene baslandi sabah aksam 1 er adet 5 gun surdu 22 nisanda catlatma ignesi vuruldu 23 nisanda calismalara bir basladim 2 mayisa kadar her gece denedim 3 mayistada crinone vajinal jele basladim oda progeston hormonu veriyor rahmi hazirliyor yani beklemedeyim kizlar
ya hiç canını sıkma belli olmaz nasip de varsa bu ay gelir, inşallah tez zaman da barışırsınız.Kizlar esimle kavga ettik uzun bir sure de barisacak gibi degiliz bu ay benim bosa gitti doktora da gitmedim zaten bugun. Iliskiye girmeyiz zaten bir sure bosuna gitmeyeyim dedim bende kizdim
neden canim problem ne ki?Hic iyi degilim kizlar gecen hafta bebek hayalleri kuruyorken simdi birbirimizin yanina bile yaklasmiyoruz ne yapsam bilemiyorum acaba carsamba gunu gitsem mi ki doktora gec mi kaldim ki
Tartistik canim biraz kotu sozler de soyledik yani iliski gibi bi durumumuz olmaz diye de gitmedim doktora. Simdi biraz daha iyi aramiz gerci hala pek bisey olur mu aramizda bilemem ama yinede yarin gitsem mi doktora diyorum ama gec kaldim mi bilmiyorum bakalm yarina randevu alayim diyorum hayirlisineden canim problem ne ki?
Bence toparlamaya calis canim. yuvani bozma. Yani gonlunu almaya calis. erkekler boyledir ilk adimi atmaz. ama sen yinede calis. Olmazsa olmaz Ama yinede denemelisinTartistik canim biraz kotu sozler de soyledik yani iliski gibi bi durumumuz olmaz diye de gitmedim doktora. Simdi biraz daha iyi aramiz gerci hala pek bisey olur mu aramizda bilemem ama yinede yarin gitsem mi doktora diyorum ama gec kaldim mi bilmiyorum bakalm yarina randevu alayim diyorum hayirlisi
Az once msj attim yarin randevu alcam alayim mi dedim al yazmis bakalmBence toparlamaya calis canim. yuvani bozma. Yani gonlunu almaya calis. erkekler boyledir ilk adimi atmaz. ama sen yinede calis. Olmazsa olmaz Ama yinede denemelisin
insallah yolunda gider hersey canim. uzulme.Az once msj attim yarin randevu alcam alayim mi dedim al yazmis bakalm
Saol caniminsallah yolunda gider hersey canim. uzulme.
Adetin ne zamandi canim?Bugun fazla kasik agrim var kizlar sizce yumurtalarim catliyo olabilir mi
Beyaz akintida varsa o zaman yumurta catlamasi canim.26 sinda basladi canim 30 nisanda bitti o gun klomen e basladim iste. Cuma gunu gittim pazartesi tekrar cagirdi ama gidememistim bugun de gidemedim 15 mayisa kadar izinliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?