Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlısı olursa olur olmazsada kendini hiç üzme toparlanıyorumdur de olupta düşmesi çok kötü birşeydir sanırım.allah kararlamıştır inşallah

Allah kimseye vermesin çok kötü birşey.. iyiyim dedikçe daha kötü oluyosun sanki.. burdan güzel haberleri paylaşırız inşallah merakla ve heyecanla bekliyorum :))

su an ben de bal corekotu tarcin kurundeyim.insallah umutluyum artik.olmazsa haziran asilamaya gidicez.

su an ben de bal corekotu tarcin kurundeyim.insallah umutluyum artik.olmazsa haziran asilamaya gidicez.

çok iyi yapmışsınız.çok işe yarıyor diytorlar bu ay bende aklıma geldikçe yedim biraz biraz incir de yedim.ama düzenli kullanamadım o yüzden işe yaradığını sanmıyorum.bana doktor kolay hamile kalırsın iyi çalışıyor demişti.ama ben ikiz olsun diye yedim arada umut işte.

ne zaman kullanmaya başladınız bu küre ve ne kadar süre kullanılıyor

ben yeni basladim bu ay.adetin 2ci gununden 12 ci gune kadar sabah aksam ac karina 1 tatli kasigi yiyorsun.bakalim sonucu haziran basligi acilirsa orada yazarim.

evet forumlarda okudum hamile kalan olmus bende artik herseyi deniyorum.olsun da bir yeter ki.

dediğim gibi ikiz olsun diye yedim ama gün yaklaştıkça heycandan olmamış gibi geliyor.şimdi teke de razıyım.çünkü çok istedinmi olmuyormuş ne zaman vaz geçiyor insanlar o zaman oluyor.forumda hep öyle okudum sanırım stres engel oluyor.ama yapmamak elde değil işte.bir ay bekliyoruz.sonuç hüsran olur diye bir korku oluyor insanda.annemler kayınvalidemlerde çok istiyor.öyle olunca daha bir heycan oluyor.ben bu ay evlendim henüz.umarım yumurtlama günlerimi yakalamışızdır.gün hesaplayıcılarada çok güven olmuyor çünkü :/

ya kizlar bu pazar anneler gunuymus bak unuttum.biz de seneye kutlasak anne olarak ne guzel olur di mi :)

merhaba kizlar ben hamileydim bebegimi 4 ayllikken spino bifida nedeniyle aldilar.uzerinden 5 ay gecti tedavi oldum.3 aydir korunmayi buraktim ama bebis yok.simdi adetime 2 gun kaldi ama umudum yok.belki mayisin sonunda kala bilirim.ayin sonunu bekliyorum.kurtaj sonrasi 6 ay gecerse belkide olur.

canım bence rahmin toparlamış olabilir bu ay bekle diyorum.inşallah seninde güzel haberlerini alırız bu ay:)

efsunun kızna da erkek kardeş istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…