hayırlısı olursa olur olmazsada kendini hiç üzme toparlanıyorumdur de olupta düşmesi çok kötü birşeydir sanırım.allah kararlamıştır inşallah
su an ben de bal corekotu tarcin kurundeyim.insallah umutluyum artik.olmazsa haziran asilamaya gidicez.
su an ben de bal corekotu tarcin kurundeyim.insallah umutluyum artik.olmazsa haziran asilamaya gidicez.
ne zaman kullanmaya başladınız bu küre ve ne kadar süre kullanılıyor
çok iyi yapmışsınız.çok işe yarıyor diytorlar bu ay bende aklıma geldikçe yedim biraz biraz incir de yedim.ama düzenli kullanamadım o yüzden işe yaradığını sanmıyorum.bana doktor kolay hamile kalırsın iyi çalışıyor demişti.ama ben ikiz olsun diye yedim aradaumut işte.
ben yeni basladim bu ay.adetin 2ci gununden 12 ci gune kadar sabah aksam ac karina 1 tatli kasigi yiyorsun.bakalim sonucu haziran basligi acilirsa orada yazarim.
evet forumlarda okudum hamile kalan olmus bende artik herseyi deniyorum.olsun da bir yeter ki.
ben yeni basladim bu ay.adetin 2ci gununden 12 ci gune kadar sabah aksam ac karina 1 tatli kasigi yiyorsun.bakalim sonucu haziran basligi acilirsa orada yazarim.
anladım bu ay kırmızıları görürsem ki umarım görmem başlayayım ozaman bende.. inşallah haziranda güzel haberlerini alırız. teşekkürler
anladım bu ay kırmızıları görürsem ki umarım görmem başlayayım ozaman bende.. inşallah haziranda güzel haberlerini alırız. teşekkürler
zaten pepsi faydalı şeyler denemende zarar olmaz.bol bol incir de ye.incirde çok fayda ediyormuş kuru incir.yada incir kürü var.sabah akşam kaynatıp suyunu içiyorsun yine 12 gün yapıyorsun.tadı biraz kötüymüş ama dene istersen
saol canim insallah.
zaten pepsi faydalı şeyler denemende zarar olmaz.bol bol incir de ye.incirde çok fayda ediyormuş kuru incir.yada incir kürü var.sabah akşam kaynatıp suyunu içiyorsun yine 12 gün yapıyorsun.tadı biraz kötüymüş ama dene istersen
hemen içemye başlasam olurmu ki ya bebiş varsa bilmemki başlamak için adetimi beklemek lazım
ya kizlar bu pazar anneler gunuymus bak unuttum.biz de seneye kutlasak anne olarak ne guzel olur di mi :)
hemen içemye başlasam olurmu ki ya bebiş varsa bilmemki başlamak için adetimi beklemek lazım
canım adeti bekle bilgiğim kadarıyla olmaz.çörek otu zarar verebilir.
inşallah bu anneler gününe de hamile girebilirim.amin:)
hosgeldin
merhaba kizlar ben hamileydim bebegimi 4 ayllikken spino bifida nedeniyle aldilar.uzerinden 5 ay gecti tedavi oldum.3 aydir korunmayi buraktim ama bebis yok.simdi adetime 2 gun kaldi ama umudum yok.belki mayisin sonunda kala bilirim.ayin sonunu bekliyorum.kurtaj sonrasi 6 ay gecerse belkide olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?