geçen sen mayıs ayında da böyle bir topikte yazmaya başalamıştım. her ay bir umut olmuştu bana ama ozamandan beri ne gelen var ne giden :)
kızlar kan testi yaptırdım sonuç 369 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar kan testi yaptırdım sonuç 369 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allahım inşallah sizlerede nasip etsin.Ay lütfen birşey olmasın bebeğime sağlıkla kucağıma alıyım inşallah.
wen tebriklerrrr!!! çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bize de umut oldun.Doktora mı gittin aile hekimine mi kan testi için? ben daha yeni başladım denemelere ama çok heyecanlıyım :)) Bizle belirtilerini paylaşırmısın? Benim pazartesi bat 3 günüm var ;sağ kasığımda çok sıcaklık hissi var ve arada sancı.Göğüsler şiş ama rengi koyu değilKarnım da şiş ki bundan pek hoşlanmıyorum adet olucakmışım gibi geliyor.Hafif uyku hali o kadar... Sanki çok belirti olması gerekirmiş gibi geldiği için olmadığına inandırıyorum kendimi ama belki :) pazar günü yapsam mı acaba test 1 gün önce yani.bu arada ilk testim olucak :)) daha önce hiç kullanmadım.Hayırlısı inşallah hepimiz için..Sevgiler..
merhaba arkadaşlar benimde bat yarındı yani 12 mayıs ama ben bazı süphelerden dolayı dün kan testi yaptırdım sonuç 34 yani hamileyimmmm.. dr daha cok yeni testi iki günde tekrarlayalım dedi evleneli 2.5 sene bitti bir tane düşüğüm var her ay beklemekten yorulmuştum rabbime cok sükür nasip etti inş tum isteyenlere en kısa zamanda nasip eder...
merhaba arkadaşlar benimde bat yarındı yani 12 mayıs ama ben bazı süphelerden dolayı dün kan testi yaptırdım sonuç 34 yani hamileyimmmm.. dr daha cok yeni testi iki günde tekrarlayalım dedi evleneli 2.5 sene bitti bir tane düşüğüm var her ay beklemekten yorulmuştum rabbime cok sükür nasip etti inş tum isteyenlere en kısa zamanda nasip eder...
Masallah bu topıkt hamıle kalan kalana ,,,banada ugurlu gelırmıkı burası bat 4 gun var catlıcam mearktan,,,,,,hamıslerı tebrık edıyorum
inşallah canımm..bu topik ugurlu geldı sizlere de gelecek inanıyorum..kesınlestıgıne göre merak edenler için ben de belirtilerden bahsedeyım kısılere göre değişiyordur mutlaka mesela bende su :sadece kasık sancısı var böyle kramplar giriyor..bir de göğüslerimde agrı ama öyle cok abartılı değil .ben bat ın ikinci günü aksamı idrarda baktım silikti 3. gün gündüz kan testi yaptırdım dün gece de yine dayanamayıp idrar yapmıstım baya koyulasmıstı cizgi..yani belli olmaz diyorlardı hep ama gördükki belli olmuyor hemen de cıkabiliyor.benim kan testimi aile hekimliği yaptı.bugun alabildim ve kesinleşti ama belirtiler herzaman asırı olmayabilir..bulantı ve uyku halleri 10 güne kadar cıkarmıs umuyorum hiç cıkmasın ama :))en önemlisi akısına bırakın benim denemede 4. ayımdı 3 ay cok taktım bebekle yattım bebekle kalktım ama bu ay memlekete gittim kafam dagıldı inanıyorum ki bu cok iyi geldi..stresten mutlaka uzak durun derimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?