Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmm cok tebrik ederimmm bende bugun kan sonucumu aldım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allah herkeslere nasip etsin bu duyguyu:)))

ne kadar sevindirici haberler alıyoruz bu ay...maşallah diyelim nazar değmesin....sağlıkla kucağına almak nasip olsun canımm.kızlar bizde seviniriz inşallah; hamileyim diye bağırırızzzz....

cnm benim insallah seninde güzel haberleriniz alırız...bekle bakalım batını

hamile arkadaşları tebrik ediyorum öncelikle... Benim kafam çok karıştı kızlar. bat ım 11 mayıs ama ben bugün sabah uyanır uyanmaz test yaptım ve 10 dk sonra 2.çizgi görünür bir şekilde çıktı.
O hevesle akşam iş çıkışı yine test alıp yaptım, ama 2. çizgi hiççbir şekilde görünmedi ne demek sizce bu

ne kadar sevindirici haberler alıyoruz bu ay...maşallah diyelim nazar değmesin....sağlıkla kucağına almak nasip olsun canımm.kızlar bizde seviniriz inşallah; hamileyim diye bağırırızzzz....

ınsallah ıpekcimm allah size de versin..duyalım haberleriniz buradan..

olur canım gölünü ferah tut güzel şeyler hep ummadığın anda gerçekleşiyor emin ol buna..14 ünü bekle ben 2 gün geçince test yaptım sen de mutlaka bir yada ıkı gün gecmesini bekle adetin benim gibi cok düzenliyse zaten 2 gün bile gecse kesın gözüyle bakıyorsun ama düzensizse hatta bir 5 gün bile bekler derim ben

yok canim adetim cok duzenli gununu hata saatini hic kacirmaz,ah sadece o gun gelmezse anlarim zaten,, oyle 1 gun bile gecmesine gerek yok hihihihiiii ,ins gelmez bu ay yaa

canim 1 gun oncesi sabah idrari olmak uzere nadir kisilerde kendini gosterebilirmis oyle duydum,,,,sen testi yarin tekrarla bence ama sabah kalkar kalkmaz ilk idrarla yap

Herkese selamlar öncelikle hamile arkadaşlar gözünüz aydın Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip
etsin diyorum.Hamile olmayan arkadaşlarda üzülmesin mutlak bir zamanı vardır.
Ben çarşamba doktora gittim klomen verdi 5 gün sonra tekrar gideceğim daha önce kullanan varsa
bana bilgi verirse sevinirim...

biliyordum hamile olduğunu wen tebrik ederim :) çok uğurlu bi başlık oldu inş biz de sana eşlik ederiz hayırlısıyla belirtilerin var mıydı canım paylaşabileceğin??

kızlar kan testi yaptırdım sonuç 369 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

heyecanla hemen yazmıştım sonra okudum diğerlerini pek belirtin yokmuş. wen ve batlanbus hamişler bize de dua edin iyi haberler alalım inş..

biliyordum hamile olduğunu wen tebrik ederim :) çok uğurlu bi başlık oldu inş biz de sana eşlik ederiz hayırlısıyla belirtilerin var mıydı canım paylaşabileceğin??

çok sevindim wen ve batlanbus bizlere de dua edin bu ay bizimde uğurumuz olsun hayırlısıyla bebeğinzi kucaklarınıza alırsınız inşallah...

kızlar ben adet oldum sanmıştım fakat devamı gelmedi leke vurdu geçti az önce test yaptım çok silik çıktı emin olamıyorum varmıdır diye adetim 4 gün geçti olsaydı daha koyu çıkardı dimi akıl verin bana kızlarrrrr.

kızlar kan testi yaptırdım sonuç 369 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tebrik ederim wen :) hcg yuksek mı ne ikiz olmasın :) kaç gün geçtiki ?

kızlar az önce teste baktım baya belirginleşmiş belli oluyo yani bu akşam kan testi yaptırmaya gidicem.

tebrik ederim wen :) hcg yuksek mı ne ikiz olmasın :) kaç gün geçtiki ?

canım hiç gün geçmedi günümdü.bir sağ kasık bir sol kasık batma oluyor inşallah ikizdir.inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…