canımmm cok tebrik ederimmm bende bugun kan sonucumu aldım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allah herkeslere nasip etsin bu duyguyu:)))
canim benimde 11 ay oldu calismalar hala ses yok,,,, benimde ilk kez bu ay ovulasyon donemindeki olan kasik agrilarim ovulasyon bitmesine rahmen hala devam etmekte her an adet olucakmisim gibi agrilarim var kasikta ara ara lavaboya gidip baktigim bile oldu acaba adet mi oldum diye ki buzamana kadar hic bat im sasmaz gunu gununde gelir bat im 14 mayis hala ara ara kasik agrilarim devam etmekte ve goguslerimde sadece elleyince aciyo okadar ,,,aslinda normali adetime 1 gun kala kasiklarim agrirdi ,,allah hayira cevirsin ins vardir bebis cok bekledim yaa
ne kadar sevindirici haberler alıyoruz bu ay...maşallah diyelim nazar değmesin....sağlıkla kucağına almak nasip olsun canımm.kızlar bizde seviniriz inşallah; hamileyim diye bağırırızzzz....
canim benimde 11 ay oldu calismalar hala ses yok,,,, benimde ilk kez bu ay ovulasyon donemindeki olan kasik agrilarim ovulasyon bitmesine rahmen hala devam etmekte her an adet olucakmisim gibi agrilarim var kasikta ara ara lavaboya gidip baktigim bile oldu acaba adet mi oldum diye ki buzamana kadar hic bat im sasmaz gunu gununde gelir bat im 14 mayis hala ara ara kasik agrilarim devam etmekte ve goguslerimde sadece elleyince aciyo okadar ,,,aslinda normali adetime 1 gun kala kasiklarim agrirdi ,,allah hayira cevirsin ins vardir bebis cok bekledim yaa
kızlar yokmu bana cevap verecek kimse
olur canım gölünü ferah tut güzel şeyler hep ummadığın anda gerçekleşiyor emin ol buna..14 ünü bekle ben 2 gün geçince test yaptım sen de mutlaka bir yada ıkı gün gecmesini bekle adetin benim gibi cok düzenliyse zaten 2 gün bile gecse kesın gözüyle bakıyorsun ama düzensizse hatta bir 5 gün bile bekler derim ben
hamile arkadaşları tebrik ediyorum öncelikle... Benim kafam çok karıştı kızlar. bat ım 11 mayıs ama ben bugün sabah uyanır uyanmaz test yaptım ve 10 dk sonra 2.çizgi görünür bir şekilde çıktı.
O hevesle akşam iş çıkışı yine test alıp yaptım, ama 2. çizgi hiççbir şekilde görünmedine demek sizce bu
kızlar kan testi yaptırdım sonuç 369 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
biliyordum hamile olduğunu wen tebrik ederim :) çok uğurlu bi başlık oldu inş biz de sana eşlik ederiz hayırlısıyla belirtilerin var mıydı canım paylaşabileceğin??
canımmm cok tebrik ederimmm bende bugun kan sonucumu aldım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allah herkeslere nasip etsin bu duyguyu:)))
kızlar kan testi yaptırdım sonuç 369 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben adet oldum sanmıştım fakat devamı gelmedi leke vurdu geçti az önce test yaptım çok silik çıktı emin olamıyorum varmıdır diye adetim 4 gün geçti olsaydı daha koyu çıkardı dimi akıl verin bana kızlarrrrr.
kızlar az önce teste baktım baya belirginleşmiş belli oluyo yani bu akşam kan testi yaptırmaya gidicem.
tebrik ederim wen :) hcg yuksek mı ne ikiz olmasın :) kaç gün geçtiki ?
inşallah hamilesindir cnm sonucu öğrenince haberet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?