Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktora gittim ilk ultasonla bakıcam ama daha gözükmez dedi:) baktı ve göremedi 5 gün sonra kese gözükür 10 gün sonra da hem kalp atışı hem kese olur dedi:) ama neden göremedik yaaaaaaaaa..neden bu kadar küçüksün bebecik:/

merhaba arkadasım. öncelikle hayırlı olsun bebişin...

ben ilk kontrolüme 7. haftamda gittim, keseyi bebişi ve kalp atıslarını duydum... sıkıntı ve stres yapma... bebeğini ve gelişimi etkilersin

sabret :) ben de subatta senin gibiydim acaba kalp atısı olur mu acaba öyle mi böyle mi simdi gene cinsiyeti ne, hareketlerini mi hissediyorum ki vs diyorum... darısı hepinizin basına

inşaAllah

...........................................................

Son düzenleme:

sanada hayırlı olsun canım benim doktor rahim duvanın kalınlaşmış sorun yok sadece küçük daha oluşalı iki hafta falan olmuş dedi.ancak dedi.normal karşıladım:) ama insan korkuyor işte ay bişey olmasın diyor insan işte....
bu gün çeşitli tahlillerini yapalım dedi.vitamine iht yok dedi.sadece bir hap varya adı aklıma gelmiyor oda vitamin gibi birşey onu verdi.zaten içiyordum dedim.devam et dedi.o kadar.

ilk 3 ay folicasid veriyorlar tatlım... 3. ay tamamlandıktan sonra vitamin ve kan ilacı veriyorlar... sağlıkla kucağına almak nasip olur inşaAllah canım

çok teşekkür ederim ama daha kesin değilki canım.umarım vardır inşallah diyorum.

tatlım kalbimiz ve dualrımız isteyen arkadaşlarımızla birlikte varmı bir belirtin canım?

canım sorma dün başıma gelenleri.dayanılmaz kasıklarım ağrıdı.öyle ki dik bile duramıyordum.hemen acile gittim.doktor klomenin yumurtalarımı faza uyarmış olabileceğini söyledi.vajinal ultrason yaptı.burda gebelik kesesine benzer bişey görüyorum ama birez olması gerekenden altta dedi.neyse bi kan tahlili falan yapalım.hem beta hcg,böbrek fonksiyonlarına,kan sayımına falan bakalım dedi.dün çatlatma iğnesi sonrası 15.günümdü.beta hcg 0.3 geldi.yani negatif malesef.anlamadım gitti.adet de olmadım.bakalım nasip.zaten adet olursam tekrar klomen içmemi söyledi doktorum.tabiii kesinlikle soğan kürünü de uygulamak istiyorum bu sefer.arkadaşlar sizce benim başıma gelen bu olaya yorumunuz nedir

ilk 3 ay folicasid veriyorlar tatlım... 3. ay tamamlandıktan sonra vitamin ve kan ilacı veriyorlar... sağlıkla kucağına almak nasip olur inşaAllah canım

evet folik asit kullan sadece dedi doğru aklıma gelmemişti:)

canım kan değerin düşük olduğuna göre yok malesef.hayırlısı olsun.inşallah bu ay olur bence tarçın bal çörekotu da dene derim

canım kan değerin düşük olduğuna göre yok malesef.hayırlısı olsun.inşallah bu ay olur bence tarçın bal çörekotu da dene derim

evet zaten artık adetimi bekliyorum malesef tabiii labaratuarda yanlışlık olmadıysa.inanın öyle çok istiyodum ki laboratuar sonucunun yanlış çıkmasını bile istiyorum.hatta diyom ki kendi kendime eğer yanlış bakmışlarsa bile hiç kızmam onlara.üzülmem de yanlış baktılar diye.keşke olsa ama ne adetim geliyo.nede bebiş var.artık adet olmalıydım neden gelmiyo onu da anlamadım doğrusu.ilaç kullandığım için artık 25 günde bi oluyorum.o yüzden dün olmalıydım.sanırım stresten geciktiriyorum

seni de canı gönülden tebrik ediyorum canım.lütfen isim isim dua et olur mu gebelrin duası makbul olur.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

teşekkür ederim canım.Allahım lütfen nisan1986 ve diğer arkadaşlarımın bebeklerine hemen kavuşmalarını cumalar hürmetine kabul ayle.onlarında benimde kucaklarımızı boş bırakma yarabbim

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn................................

uzun süredir kadınlar kulübü takipçisiyim.bu sabah siteden öğrendiğim üzere öylesine çamaşır suyu testi yaptım köpürünce test aldım ve 1saatir hamile oldugumu öğrendim.çok şaşkınım.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

o ne o anlamadim ben ????? camasir suyumu ??

seni tebrik ettimi bilemiyorum kafam karisti bu ay cok hamis var massallah ,,,allah saglikli kucagina almayida nasip eder insallah,,bizlerede dua ni esirgeme

tatlımm cok güzel ben de kese görünmez dediklerinden 22 mayısa randevu aldım bebegimin kalp atısını duymak için sabırsızlanıyorum ya:)

tatlımm cok güzel ben de kese görünmez dediklerinden 22 mayısa randevu aldım bebegimin kalp atısını duymak için sabırsızlanıyorum ya:)

o ne o anlamadim ben ????? camasir suyumu ??

ewt canım forumda bir üyenin eski yöntemlerle hamilelik yöntemlerini okumuştum.kendimi hamile gibi hissediyordum fakat teste cesaretim yoktu.çünkü 2 düşük yaptım:2:önden çamaşır suyu yolunu deneyeyim dedim.yöntem şöyle:idrarınıza bi miktar çamaşır suyu ekliyorsun,köpürürse hamilesin.

arkadaşlar ben en son nisan 27sinde regl olmuştm yarın yada ertesi gün test yapsam hamile olduğum anlaşılabilirmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…