Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr kan testi yaptırdıımm .... 16.38 çıktıı, şimdi ben hamilemiyim yaniiiiiiiiiiii :)
bat ım 11 mayıstı, değer düşükmü sizcee ? çok heyecanlıyımmmm.....

kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr kan testi yaptırdıımm .... 16.38 çıktıı, şimdi ben hamilemiyim yaniiiiiiiiiiii :)

bildiğim kadarıyla hamiilesin cnm ddoktora göstermedn mi

canım bugün acilde yaptırdık testi, sonucu alınca doktorumuzu aradık, pazartesi tekrar test yapın, salı günü göreyim dedi...
Artık inşallah hakkımızda hayırlı ise değerim yükselir, çok heyecanlıyımmmmmm :)

inşallah güzel haberi alırsın bizimle de paylaşırsın:)

Hamileyimmmmmmmmmmmmmm kan tahlilim pozitif çıktıı allah tüm isteyenlere nasip etsin.

tebrik ederim canım 2 yıldır mı deniyorum demiştin burası uğurlu oldu ne güzel senin belirtin var mıydı? hamişler artıyor çok heyecanlanıyorum ben de baktıkça Allah ümitlerimizi boşa çıkarmasın inş dua edin bize de kızlar..

gerçekten burası uğurlu geldi herahlade hadi bakalım darısı başımıza benimde bebeğim alınmıştı 6 haftalık iken bu ay tekrar deneki 32 gün geçti hala adet olmadım ama 45 gne kadar normalmiş umarım adet olmadan tekrar hamile kalırım..

sağol canım evet burası uğurlu geldi bana batlanbus sen nekadarlık hamilesin kalp atışları kaçıncı hafta duyuluyo biliyomusun

cnm ben henüz 5 haftalıgım ..saglık ocagında kan sonucumu alınca aıle hekımım on gun bekle doktora öyle gitki keseyı görsünler dedi ben de bu yuzen randevumu 22 mayısa aldım bakalım 22 sınde bakıcaklar umarım duyarım kalp atıslarını bebegiminn..

sim----bat
orkide-(2 haziran).
lykos -(yazılmamış)haber bekleniyor
ffakem-(10 mayıs) haber bekleniyor
scarlet-(10 mayıs) haber bekleniyor
rüveyda12-(27 nisan) haber bekleniyor
gece 85 (1 mayıs) haber bekleniyor
rimel84 (23 mayıs)
edbe (2 haziran)
secret1985 (3-4 mayıs) haber bekleniyor
sweet85 (4 mayıs) haber bekleniyor
cemrecik (17 mayıs) belirtiler ne durumda acaba?
karabiber 89 (30 nisan)
nisan 1986 (15-20 nisan) belirtiler ne durumda acaba?
hayat365 (20 mayıs)
sedser (6 haziran)
hayalimsin1(14 mayıs)ben senden umutluyum sanki
su2333( 14 mayıs) belirtiler ne durumda acaba?
elifzeynel(10 mayıs) haber bekleniyor
leyd_eliph(2 haziran)
sumisali (_____)
göçmenkuşlar(19 mayıs)haydi bakalım umutluyuz:)
yakamoz2012(11 HAZİRAN)GÜNCERLLENDİ.İNŞALLAH ÖNÜMÜDEKİ AY GÜZEL HABERLER ALIRIZ
su misali (15 mayıs) belirtiler ne durumda acaba?
ayşem_kas(26-28 mayıs diyorum :))
roseyou (19 mayıs) belirtiler ne durumda acaba?
arslan07 (19 mayıs) belirtiler ne durumda acaba?
mulbery(14 mayıs) belirtiler ne durumda acaba?
ipek41(10 Mayıs) haber bekleniyor
kedishimalya (25 mayıs)
missyaman(31 mayıs)
pervane88(28 mayıs)
candysweet(19 mayıs) belirtiler ne durumda acaba?
mavihayal(18 mayıs) belirtiler ne durumda acaba?
Gaye2007 önü
İdilga.
41 zeynep
Wannabemummy
arwen10_19 (19 mayıs) belirtiler ne durumda acaba?
yedirenk(22 mayıs)
efsun07 (5 haziran)
emesz(29 mayıs)
ashanur(1 haziran)
pembekelebekk(18 mayıs)hoşgeldin :))
myangelx çok teşekkür ederim canım
ADVERSARY84(29 MAYIS)HOŞGELDİN:))
CALAKAN(28 MAYIS)HOŞGELDİN

HOŞGELDİN BEBEK:))
wen-( 10 mayıs) HOŞGELDİN BEBEK
yeşim83 (30 nisan)HOŞGELDİN BEBEK
thesun (5 mayıs) HOŞGELDİN BEBEK
uzul29 (10 mayıs)HOŞGELDİN BEBEK( kesin değil)
batlanbus(7 mayıs) HOŞGELDİN BEBEK
lukretia(11 mayıs) HOŞGELDİN BEBEK
sevde53.HOŞGELDİN BEBEK
ohoney HOŞGELDİN BEBEK

sonuç beklediğimiz arkadaşlar bizi bekletmeyinnnn haydi :))

Kızlarr hamile kalamayanlar sakın üzülmesin.Dr gittim bat'a.daha var dediği tek şey stres yapmayın ovülasyonu takip etmeyin mesn sonrası haftada 2 kez düzenli ilişki ile hamile kalınır dedi.ayrıca denemelere rağmen 1 yıl geçtikten sonra sorun olup olmadığı araştırılır dedi.aslında hepimiz bunları biliyoruz sadece biraz sabırsız davranıp kendimizi strese sokuyorz. bat 19 mayıs eğer bat'ımda kırmızıları görürsem haziran için gün takip etmicem oluruna bırakacam bide böyle deniyeceğim..bence sizde uygulayın :)) sevgilerrrr..

Son düzenleme:
baslıgı gorunce atladım hemen bende anne olmak istiyorum mayısda bugun ovitrallemide vurulcam kısmetse insallahhhhhhhhhh hayırlısıyla bebegime kavusurum ınsallah bu ay.belki rabbim ikiz üçüz verir okadar istedin alsana der ugras sımdı

kizlarrr KIRMIZI KART yedim coooook uzgunum yine umutlarim hayalerim suya dustu adetin 3 cu gunu klomene baslicam ilk kez umarim yardimci olur.

ve bir soru benim adetim ilk ama ilk kez 1 gun erken geldi normali yarindi,bune simdi??? ben siklus uzunlugumu artik 28 gun degilde 27 mi hesaplicam kafam karisti kizlar yaw

canım geçmiş olsun. ama ümitleri tüketmek yok. seni tez zamanda haziran topiklerine bekliyoruz. adetin 1 gün erken gelmesi sorun değil. klomen kullanırken dr zaten yumurta takibi yapıyor. takiplerde ne zaman çatlayacağını biliyorsun. o yüzden senin hesap yapmana gerek yok. ben de bu ay klomen kullanmaya başladım. hayırlısı olsun. ikizlerimiz olur inşallah.

canım adetine daha varsa hamile olabilirsin. ama adetini geçtiyse değerin çok düşük eğer geç döllenme değilse kimyasal gebelik olabilir. çünkü benimde öyle olmuştu. adeti bir gün geçse 100 ve üzeri olması gerekiyor. doktor bana öyle demişti. ve 1 hafta sonra kanamam olmuş ve düşük yapmıştım. İnşallah dediğimde yanılıyorumdur. geçmiş olsun canım.

ins canim yaaa valla ikizede razi oldum nerdeyse kikikiii ....yanliz ben yumurta takibine alinmadim sadece bu ay bunu kullan dedi 5 gun boyunca ,bide evede ovu testi yap herzamanki gibi dedi ,ve 14 haziranda yanima gel dedi okadar ,kullanacagim ilac ise pergotime50mg ikiser tane gunluk alicam 5 gun boyunca klomenin bir cesidi bu dedi ben sorunca,ben yurtdisindayim tr de daha iyi takip ediliyor zannedersem ya

bu arada yeni bat tarihim 10 haziran ama bu ay 1 gun erken oldugum icin 9 haziranda olabilir zanedersem

kızlar 19 mayısa az kaldı. ama ateşim düşüyor galiba umutlarda suya düşecek. :26:

burada 12. günden itibaren 2 günde 1 yumurta boyutu ölçülüyo. uygun boyuta gelince dr iğne ile çatlatıyo. canım sen o zaman ovulasyon testi kullan. çünkü klomen ile erken yumurtlayabiliyorsun. ilaç bittikten sonra ovulasyon testine başla. bat için de ovulasyon testinde pozitifi görünce 2 hafta üstüne ekleyerek hesaplarsın.

evet canim ben bunu duydum ama dogruluk payi varmi diye dusunup duruyordum ,klomen turu ilaclar yumurtlama zamanini erkene alabiliyormus hatta bat tarihini bile dogruymus demek , peki canim ilaci biraktiktan sonra bat ve yumurtlama zamani normale donuyormu acaba ??? cevap larin icin cok tesekurederim ya orkide allah ne muradin varsa versin tez zamanda sana ,,cok yardimci oluyorsun saol canim ,senin bat nezmandi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…