Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim şu ana kadar pek belirtim olmadı. göğüslerim pek ağrımıyor. ama kasıklarımda devamlı bir ağrı,gaz var ve birde idrarımı naylon bardağa yaptım. ışığa tutunca içinde parça parça bişeyler var. sanki küçücük pamuk parçaları gibi. hamilelik belirtisi deniyor zannetmiyorum ama sizce.

bn de böyle belirtiler duydum peki günün geçti mi cnm

kızlar kan testi yaptırdım sonuç 369 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tebrik ederim taze gelinnn :) çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah darısı başımıza :))

bn de böyle belirtiler duydum peki günün geçti mi cnm

adetim geçmedi canım 19 mayıs. bir haftam var. ama önceki aylarda bildiğim için bakıyordum. içinde hiç bir şey göremiyordum temizdi yani. bu sefer görünce şaşırdım. :44:

kızlar bugün peçete koymuştum iç çamarıma 2 - 3 damla kadar pembe akıntı vardı bat:19 mayıs bu kadar erken olur mu ki ?

kızlar umutlarımın yokolmasına karşın bu topikten vazgeçemiyorum.çok sevmiştim yaaaa mayıs topiğini.tabiii allahtan umut kesilmez.rabbim verecekse yine de verir.hem adet olana kadar umudumu korumak istiyorum.ne yaparsınız işte umut fakirin ekmeğidir.bu saatte tabii hepiniz uyuyosunuzdur.siz uyanınca da ben yatacam.sabah çıkıyorum işten.zaten bu uyku düzeninde denge menge kalmıyoooo :/

benim için dua edin kızlar yaaaa.daha olmadım.ben bide progestan kullanıyorum güya 24-25 günde bir oluyodum ilaç sayesinde bugün 29.gün gelen giden yok.hcg negatif ben anlamadım ki ne oluyoooo...... adet olmak istemiyooooommmmmm.zaten olursam yine progestanlı,folik asitli,klomenli günler devam edecek demektir.

wen kalp atışları kaçıncı haftada duyuluyomuş.

bende gece rüyamda hamileydim kendi kendime utrasonda bebeğime bakkıyordum ağzı burnu her şeyi çok tatlıydı Allahım deliriyorum galiba:)))

Hamileyimmmmmmmmmmmmmm kan tahlilim pozitif çıktıı allah tüm isteyenlere nasip etsin.

Canim cok sevindim hayirli olsun benimde bat 15mayis kizlar insallah bu topik banada ugurlu gelir

Sevde canim sizinde 2yildir olmuyomus bizmde nerdeyse okadar olcak
Siz hic baktirdinimiz esine falan kendine yani bi sorun varmiydi
Allah im insallah bekleyen herkesin yuzunu guldur

evet eşimde sperm tahlili felan yaptırdı normaldi değerleri bi sorun yoktu ben hormon testi yapıldı yüksek çıktı değerlerim zaten 3 ayda bir adet oluyodum sonra ilk doktor adet düzenleyici verdi 4 ay adetlerim günü gününe oldum bu 5 aydada klomene başlamıştık ilk ayda oldu iğne bile vurdurmadan hamile kaldm. Allah isteyince herşey olur biz hiç ummuyoduk çok süpriz oldu en kısa zamanda inş. seninde olur çok değişik bi duygu.

Saol canim amin insallah bu ay son olur listeniz varsa benide ekleyinde ugurlu gelsin insallah

Hamileyimmmmmmmmmmmmmm kan tahlilim pozitif çıktıı allah tüm isteyenlere nasip etsin.

tebrik ederim canım. Allah sorunsuz hamilelik ve kolay doğum versin.sağlıcakla al bebişini kucağına bizede dua etmeyi unutma.

arkadaşlar. merhaba ben de aranıza yeni katıldım. bat 29-30 mayıs.bu ay ikl kez korunmadık. 2 yıllık evliyim. o kadar korkuyorum ki... beni de eğer listeniz varsa alın olur mu????

slm arkadaşlar bende mayıs 28İ bekliyorum. umarım hepiniz en kısa zamanda hamilelik haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…