- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
benim şu ana kadar pek belirtim olmadı. göğüslerim pek ağrımıyor. ama kasıklarımda devamlı bir ağrı,gaz var ve birde idrarımı naylon bardağa yaptım. ışığa tutunca içinde parça parça bişeyler var. sanki küçücük pamuk parçaları gibi. hamilelik belirtisi deniyor zannetmiyorum ama sizce.
kızlar kan testi yaptırdım sonuç 369 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bn de böyle belirtiler duydum peki günün geçti mi cnm
Hamileyimmmmmmmmmmmmmm kan tahlilim pozitif çıktıı allah tüm isteyenlere nasip etsin.
doktora gittim ilk ultasonla bakıcam ama daha gözükmez dedi:) baktı ve göremedi 5 gün sonra kese gözükür 10 gün sonra da hem kalp atışı hem kese olur dedi:) ama neden göremedik yaaaaaaaaa..neden bu kadar küçüksün bebecik:/
Hamileyimmmmmmmmmmmmmm kan tahlilim pozitif çıktıı allah tüm isteyenlere nasip etsin.
Canim cok sevindim hayirli olsun benimde bat 15mayis kizlar insallah bu topik banada ugurlu gelir
Sevde canim sizinde 2yildir olmuyomus bizmde nerdeyse okadar olcak
Siz hic baktirdinimiz esine falan kendine yani bi sorun varmiydi
Allah im insallah bekleyen herkesin yuzunu guldur
evet eşimde sperm tahlili felan yaptırdı normaldi değerleri bi sorun yoktu ben hormon testi yapıldı yüksek çıktı değerlerim zaten 3 ayda bir adet oluyodum sonra ilk doktor adet düzenleyici verdi 4 ay adetlerim günü gününe oldum bu 5 aydada klomene başlamıştık ilk ayda oldu iğne bile vurdurmadan hamile kaldm. Allah isteyince herşey olur biz hiç ummuyoduk çok süpriz oldu en kısa zamanda inş. seninde olur çok değişik bi duygu.
canım cok sevindim aramıza hosgeldinn..teker teker güzel haberler hakıkaten ugurlu bu topık hadi darısı digerlerine:)
tebrik ederim canım. Allah sorunsuz hamilelik ve kolay doğum versin.sağlıcakla al bebişini kucağına bizede dua etmeyi unutma.[/Q
sürekli dua ediyorum inş. allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?