benim ilk öğrendiğimizde 76 çıkmıştı canım sonra 65 e düştü sonra bi düştü 3 e 1 ay bıraktım ilacı yine çıktı 46 ya....şimdi ilaç kullanıyorum hatta bugün günüm...pazartesi perşembe alıyorum ben ilacı....
çok hamile kalan var canım önemli olan bebbeğin tutunması çok düşük oluyomuş ALLAH korusun çok dikkat etmemiz gerekli...
birde hamile kaldığın dakka bırak ilacı bebeğe zararlı çünkü....
bende tümör belirtleri çok vardı zaten öle gitmiştim hastaneye kanda çıktı sonrada emarda tümör çıktı işte...
şimdi ilaçla onun büyümesini engelliyoruz dostinex içiyorum ben...bide troidim çıktı şimdi onada ilaç içiyorum...
inşallah kullanmazsın bir daha. sürekli ilaç kullanmak farklı bi duygu ama rahat ol.
babamın bi sözü vardır. sık sık kendime hatırlatırım ve uyguladığımda da hep olumlu olmuştur.
"GÜZEL DÜŞÜN, GÜZEL OLSUN" emin ol, sen ne kadar rahat olursan, sen ne kadar güzel düşünürsen her şey o kadar güzel olur
Kızlarrrr 19 mayısa kadar bekleyemedim, kan testi yaptırdım, hamileyiiimmmmmmsevinçten ağlamamıştım hiç daha önce, Allah'ım herkese yaşatsın inş.
benım de 40 cıktı canım.ben de dostınex alıyorum pztsı persembe.evet canım bu ılacla ozellıkle cok kalınıyormus.ben bırkac doktora sordum,yumurta kalıtesını artırıyor falan dedı.evet canım o yuzden dıyorum ıkıncı ılacı yazdırmadan once gebelık testıde yaptırayım,hem de dusmus mu ona bakayım prolaktın..tumor belırtılerı ne oldu canım bas agrısı falan mı?
saç dökülmesi,baş dönemsi,halsizlik aşırı sinir,aşırı baş ağrısı ama en önemliside gözlerde saniyelik bozulma oluyo...tümör göz sinirlerinin hemen arkasında ve bazen baskı yapıyor eğer büyürse yada kanama yaparsa kalıcı körlük oluyo ALLAH korusun....geçenlerde çok fena oldum gece hemen beyin cerrahına gittik acile tomografi çekildi salak doktorda bana diyoki burdan bakınca kanama göremiyorum yani kanama olsa şuan karşımda kör dururdun diyo...aptal yaaa nasılda rahat parçalamak istedim bi an hödüğü...
allah doktorun da aklı basında olanını cıkarsın karsımıza canım ya bnm de ılk gttıgım doktor ılgılenmedı bıle ben test ıstemesem yapmayacaktı,neymıs 1 yıl gecmeden bebek ıcın tedavıye gerek yokmus.belkı ben hemen ıstıyorum,ıste bak yuksek cıktı da tedavıye basladım.allah korusun canım sen de ıhmal etme sakın tedavını.ben 10 gun sonra baktırcam bakalım kac cıkacak.
dostinex hemen düşürüyor canım ben kadın doğumcuda çok pimpirikliyim baktımki birşeyi gözden kaçırıyor umursamıyor hemen değiştiriyorum...
tekrar tebrik ederim bende geçen hafta kan testi yaptırdığımda 396 idi ertesi gün kese gözükmüyordu.bende bu fafta ve haftaya bekliyorum ama çok zor oluyor beklemek... bu günlerde tek düşüncem o kese gözükürmü ve kalbi atarmı haftaya gidicem cuma.sabredebilirsem...inşallah bir sorun yoktur.kasık ağrılarım oldukça korkuyorum malesef
günaydın arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 2 haftadır yorumları okuyorum ve okudukça heyecanım artıyor.. :) bizim bu ay ilk denememizdi.. bakalım sonuç ne olcak. çok heyecanlıyım. bugün adet olmam lazım ama şimdilik bişi yok.. kendimde değişiklikler var gibi ama ne bileyim psikolojik mi ki.. 5 gün önceye kadar kasıklarımda kramp türü ağrılarım vardı. şimdi göğüslerime dokunamayacak kadar hassas. dün akşam saat 10 buçuktu resmen uyuya kaldım. bir uyku halii anlamadım.. herşeyin hayırlısı artık.. bu arada herkese hayırlı cumalar...
gunaydın hoşgeldin hayırlısı ne ise o olsun inşallah vardır birşeyler.
derya16 ne kadarlık evlisin.
Biz yaklaşık 1 seneden beri uğraşıyoruz ilk zamanlarda doktor benim üzerime yoğunlaşmıştı. Ama benim bütün tahlil ve tetkikler normal çıktı tüplerim açık eşimde varikosel tespit edildi nisan 10 'unda varikosel ameliyatı oldu benim adetlerim genellikle 29-30 gibi olurdu şimdi 33 günde bir oluyorum acaba yumurtalıklarımın işlevi mi bozuluyor? Psikolojim altüst oldu yüce rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?