Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"GÜZEL DÜŞÜN, GÜZEL OLSUN" sözünü bütün arkadaşlar için söylüyorum :)

benım de 40 cıktı canım.ben de dostınex alıyorum pztsı persembe.evet canım bu ılacla ozellıkle cok kalınıyormus.ben bırkac doktora sordum,yumurta kalıtesını artırıyor falan dedı.evet canım o yuzden dıyorum ıkıncı ılacı yazdırmadan once gebelık testıde yaptırayım,hem de dusmus mu ona bakayım prolaktın..tumor belırtılerı ne oldu canım bas agrısı falan mı?

benım ıkıncı kullanısım canım bırkac ay once kullanmıstım ancak o zaman bebek dusunmuyordum,tekrar gıtmemıstım doktora.bu ay yıne basladım ıcmeye bu ılacı,bebıs ıstıyorum artık dıye.evet canım baban haklı,gercekten guzel dusununce guzel seyler oluyor ama sabırsızım ıste,bu da benı olumsuz dusunceye surukluyor.hayırlısı olsun dıyorum ama ıste

Kızlarrrr 19 mayısa kadar bekleyemedim, kan testi yaptırdım, hamileyiiimmmmmm sevinçten ağlamamıştım hiç daha önce, Allah'ım herkese yaşatsın inş.

Senin adına da çok sevindim, her aldığım hamiş haberine kendiminki kadar seviniyorum, biliyorum nasıl istekle ve özlemle beklendiğini, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

saç dökülmesi,baş dönemsi,halsizlik aşırı sinir,aşırı baş ağrısı ama en önemliside gözlerde saniyelik bozulma oluyo...tümör göz sinirlerinin hemen arkasında ve bazen baskı yapıyor eğer büyürse yada kanama yaparsa kalıcı körlük oluyo ALLAH korusun....geçenlerde çok fena oldum gece hemen beyin cerrahına gittik acile tomografi çekildi salak doktorda bana diyoki burdan bakınca kanama göremiyorum yani kanama olsa şuan karşımda kör dururdun diyo...aptal yaaa nasılda rahat parçalamak istedim bi an hödüğü...

allah doktorun da aklı basında olanını cıkarsın karsımıza canım ya bnm de ılk gttıgım doktor ılgılenmedı bıle ben test ıstemesem yapmayacaktı,neymıs 1 yıl gecmeden bebek ıcın tedavıye gerek yokmus.belkı ben hemen ıstıyorum,ıste bak yuksek cıktı da tedavıye basladım.allah korusun canım sen de ıhmal etme sakın tedavını.ben 10 gun sonra baktırcam bakalım kac cıkacak.

dostinex hemen düşürüyor canım ben kadın doğumcuda çok pimpirikliyim baktımki birşeyi gözden kaçırıyor umursamıyor hemen değiştiriyorum...

dostinex hemen düşürüyor canım ben kadın doğumcuda çok pimpirikliyim baktımki birşeyi gözden kaçırıyor umursamıyor hemen değiştiriyorum...

evet canım bende oyleyım.ılacta 2 tanem kaldı.gecen hafta basım cok dondu de brkac damla kan geldı,hemen gıttım ama baska doktora.anlattım durumu.zaten dıgerı kana bakıp yazmıstı ılacı,bu ultrasondan da baktı.hemen degıstırdım yanı doktoru ben de,ılac bıtınce yenısıne gıtcem,ılgılendı cunku.evet oyle dıyorlar hemen dusermıs.pekı canım bu hormonu yukselten neymıs,herkes stres dıyorda stressız ınsan mı var allah askına?

kızlar dua edin adet olmayım yaa. benim hesabıma göre 19 mayıs. hesaplayıcılara göre 18 mayıs yani bugün. şu iki günü bir atlatsaydım.:26:

teşşekür ederim,bende aynı şekilde iyi dileklerimi yolluyorum.1 kızım var arada 2 kürtaj oldum,inan ilk hamilelik gibi yüreğim ağzımda.ilkinde bebek karnımda ölmüştü 11 haftalıkken,ikincisinde ise 9 haftalıkken kalp atımı alınamadığı için kese küçülmeye başladığı için aldılar.şimdi sevinmeye korkuyorum.benimde bel ve kasık ağrılarım çok:2::18:

HAZİRAN AYINA KALANLAR
ashanur(1 haziran)
edbe (2 haziran)
leyd_eliph(2 haziran)
orkide-(2 haziran).
sweet85 (4 haziran)
efsun07 (5 haziran)
sedser (6 haziran)
yakamoz2012(11 HAZİRAN)
dcl-xcl(12 haziran)
hayalimsin1(14haziran)
nisan 1986 (15 haziran )
mulbery(16 haziran)
arwen10_19 (17 haziran)
roseyou (19 haziran)
SONUÇ BİLDİRMEYENLER
lykos -(yazılmamış)
rüveyda12-(27 nisan)
karabiber 89 (30 nisan)
gece 85 (1 mayıs)
secret1985 (3-4 mayıs)
elifzeynel(10 mayıs)
ffakem-(10 mayıs)
scarlet-(10 mayıs)
su2333( 14 mayıs)

UMUT LİSTESİ

sevda çiçeği(15 mayıs)
zeberek(15-16 mayıs) belli olmuş olmalı sonuç nedir?
su misali (15 mayıs) merak merak belli olmalı artık:)
cemrecik (17 mayıs) bu gün sonuç bekleniyor
mavihayal(18 mayıs) durumlar nedir?
pembekelebekk(18 mayıs) durum nedir?
göçmenkuşlar(19 mayıs) ben ateşten hiç anlamıyorum ama inşallah bu gün güzel haber alırız:)
candysweet(19 mayıs) canını sıkma inşallah daha zaman var
hayat365 (20 mayıs)daha çok erken canım dur bakalım biraz daha bekle:)
yedirenk(22 mayıs)
rimel84 (23 mayıs)
ebebebruli(24 mayıs)haydi bakalım
graf(24 mayıs)kedishimalya (25 mayıs)
melistuna(26 mayıs)
pervane88(28 mayıs)
ayşem_kas(26-28 mayıs diyorum :))
ADVERSARY84(29 MAYIS)
CALAKAN(28 MAYIS)
emesz(29 mayıs)
missyaman(31 mayıs)
sumisali (_____)
Gaye2007
İdilga.
41 zeynep
Wannabemummy
Alaraburcu(
Sevgisu(…)

HOŞGELDİN BEBEK:))
wen-HOŞGELDİN BEBEK
yeşim83 HOŞGELDİN BEBEK
thesun HOŞGELDİN BEBEK
uzul29 HOŞGELDİN BEBEK
batlanbus HOŞGELDİN BEBEK
lukretia HOŞGELDİN BEBEK
sevde53.HOŞGELDİN BEBEK
ohoney HOŞGELDİN BEBEK
pumpkin2 HOŞGELDİN BEBEK
ipek41 HOŞGELDİN BEBEK
arslan07 HOŞGELDİN BEBEK
nilege HOŞGELDİN BEBEK

HERKESE HAYIRLI CUMALAR.CUMA GÜZEL HABERLERLE GELİR İNŞALLAH

günaydın arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 2 haftadır yorumları okuyorum ve okudukça heyecanım artıyor.. :) bizim bu ay ilk denememizdi.. bakalım sonuç ne olcak. çok heyecanlıyım. bugün adet olmam lazım ama şimdilik bişi yok.. kendimde değişiklikler var gibi ama ne bileyim psikolojik mi ki.. 5 gün önceye kadar kasıklarımda kramp türü ağrılarım vardı. şimdi göğüslerime dokunamayacak kadar hassas. dün akşam saat 10 buçuktu resmen uyuya kaldım. bir uyku halii anlamadım.. herşeyin hayırlısı artık.. bu arada herkese hayırlı cumalar...

merhaba wen hayırlı cumalar nasılsın.24 ü olur muki ya :) sabırsızlanıyorum varya aslında öne gelir hep 21-22 gibi olurum.herşeyin hayırlısı artık sen ne zaman gideceksin doktora.

gunaydın hoşgeldin hayırlısı ne ise o olsun inşallah vardır birşeyler.

Biz yaklaşık 1 seneden beri uğraşıyoruz ilk zamanlarda doktor benim üzerime yoğunlaşmıştı. Ama benim bütün tahlil ve tetkikler normal çıktı tüplerim açık eşimde varikosel tespit edildi nisan 10 'unda varikosel ameliyatı oldu benim adetlerim genellikle 29-30 gibi olurdu şimdi 33 günde bir oluyorum acaba yumurtalıklarımın işlevi mi bozuluyor? Psikolojim altüst oldu yüce rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah

aklına kötü bişey getirme missyellowsweet. eşin ameliyatda olmuş herşey yoluna girer inşallah. üzme kendini moral çok önemli biliyorsun.. allahım tez zamanda yüzünü güldürür inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…