bende sizlere çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadınız.burada hepbirlikte birbirimize kardeşlik yaptık.daha önümüzde 9 ay var.hep birlikte şişmanlıycaz hep birlikte doğurucaz inşallah :)
bende sizlere çok teşekkür ederim beni yalnız bırakmadınız.burada hepbirlikte birbirimize kardeşlik yaptık.daha önümüzde 9 ay var.hep birlikte şişmanlıycaz hep birlikte doğurucaz inşallah :)
siz beni tanımazsınız ama ben hepinizi yakından tanıyorum.. sadece yorumları okuyordum..
sizin gibi bana da şans getirdi bu topic :))
bugün kan tahili yaptırdım sonuç :398,6 beta hcg
regli tarihim:20 si .. nasıl sizceee?
arkadaşlar müsade ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum :)
bu ay biz de çalışmalara başlamıştık ama olacağından pek ümitli değildim çünkü adetlerim çok düzensiz.
ama bikaç gündür bel ağrısı, kasık ağrısı ve biraz da mide yanmam var. merak edip test yaptım bugün.
T hafif silik bi şekilde renk verdi. pazartesiye doktordan randevu aldık bakalım ne olcak :)
selam canım hayırlı olur ıns hamılesındır.)bız de 3 aydır denıyoruz,benım de duzensız de korunmayı bırakalı ıyıce bozuldu.ama benım prolaktınden duzensızmıs.ıns benım de gelır bebısım bu ay cook ıstıyorum ben de.senın kac gun var reglıne?benm daha cok ya teste cesaretım yok
ne zaman bu siteleri gezerken prolaktin görsem içim acıyo
ihmal etme ilaçlarını al sürekli her ay git kan ver...
ben ewlendikten 2 ay sonra çıktı prolaktin ve buna bağlı olarak oluşan beynimdeki tümör....
adı hipofiz adenom tıp dilinde ama nekadar yumuşak hale getirselerde bunun adı tümör işte....
1 yıllık ewwliyim 10 aydır prolaktinle uğraşıyoruz...
korunmayı bırakalı 5 ay oldu bu ayda çk ümitliydim ama olmadı haziran oldu umudum...
benim aksine adetlerim çok düzenli ama proaktin hem bi ikillemde bırakıyo beni....
çok geçmiş olsun sizede....
selam canım hayırlı olsun saglıkla al kucagına bebısını ıns ıns.)ben de uzaktan takıp edıyorum,bn de bu ay bebısım gelsın ıstıyorum hayırlısıyla.daha 10 gun var reglıme.ama ben de prolaktın yuksek cıktı ılacta kullanıyorum.ne gıbı belırtıler yasadın?
selam canım hayırlı olur ıns hamılesındır.)bız de 3 aydır denıyoruz,benım de duzensız de korunmayı bırakalı ıyıce bozuldu.ama benım prolaktınden duzensızmıs.ıns benım de gelır bebısım bu ay cook ıstıyorum ben de.senın kac gun var reglıne?benm daha cok ya teste cesaretım yok
teşekkür ederim cnm. çok bi belirti yaşamadım aslında, mide bulantım oldu 1-2 kere, göbeğim kaşındı :) , bi de hayatta aklıma gelmez deli gibi limon yer oldum :)) Allah sana da nasip etsin inş.
inşallah canım teşekkür ederim. bu düzensizlik için çok doktor değiştirdim ama hiç biri de önemli değil dedi. prolaktinden bahseden olmadı yani... benim reglim 5 gün geçti ama düzensiz olduğu için net bişey diyemiyorum. Allah tan hayırlısını dilemek lazım. Allah en hayırlı zamanda versin. İnşallah en yakın zamanda gebe kalırsın
ne zaman bu siteleri gezerken prolaktin görsem içim acıyo
ihmal etme ilaçlarını al sürekli her ay git kan ver...
ben ewlendikten 2 ay sonra çıktı prolaktin ve buna bağlı olarak oluşan beynimdeki tümör....
adı hipofiz adenom tıp dilinde ama nekadar yumuşak hale getirselerde bunun adı tümör işte....
1 yıllık ewwliyim 10 aydır prolaktinle uğraşıyoruz...
korunmayı bırakalı 5 ay oldu bu ayda çk ümitliydim ama olmadı haziran oldu umudum...
benim aksine adetlerim çok düzenli ama proaktin hem bi ikillemde bırakıyo beni....
çok geçmiş olsun sizede....
kizlar benimde reglim 5gun oldu geceli ama evde yaptigim test negatif cikti
prolaktinden korkuyorumm..kafam cok karisikk acaba kan tahlili yaptirsammi bilemiyorumm?
sagol canım sana da gecmıs olsun.ben de yenı tanıstım prolaktınle ve ılac kullanıyorum sımdı,cok guclu ılac dıyorlar ıns bıze de gelır bebıslerımız saglıkla.benım beynıme bakma geregı duymadı ama senın kac cıkmıstı canım?ben de bırakalı 4 ay olcak bakalım umıtlıyım ama cokta hayal kurmak ıstemıyorum daha 10 gunum var.tedavı goruyor musun?
ıns canım ya benım gıbı ısteyen herkese ve bana versın allahım ıns.benım de duzensızdı ıste 3.gun test yapıldı da oyle cıktı prolaktın yuksek.bakalım haftaya ılac bıtınce yıne kan tahlılı ısteyecegım.ıns bır daha kullanmama gerek kalmaz:)tabıkı hep hayırlısını dılıyorum,bu 4.ayım ıns bebısım benımledır:)
Geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda şifa bulursun ve bebeğinin haberini alırsın.
Ah o acabalar zaten insani cildirtmiyomu :s bende ayni sen gibiyim hic belirti yok arada kasiklarima sanci giriyo. Keske midem fln bulansaydi bilirdim :) senin bat ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?