11 AYLIK EVLİYİM ebebebruli.. SEN?
2 yıllık evliyim ben 1,5 yıldır bebek istiyoruz 1 yılın sonunda doktora gittim basit kist teşhisi konulmuştu tedavimi oldum 2 ayda çok şükür gitti daha sonra tahlillerim falan yapıldı hepsi iyi çıkmıştı ardından doktorum rahim flimi istedi onuda çektirdim hepsi temiz çıktı eşimdende test istedi o da çok guzel hiç bir sorunumuz yok ama olmuyor bebiş her ay bir umutla bekliyorum inş.bu ay hepimiz hayırlısıyla hamiş kalırız.
Biz yaklaşık 1 seneden beri uğraşıyoruz ilk zamanlarda doktor benim üzerime yoğunlaşmıştı. Ama benim bütün tahlil ve tetkikler normal çıktı tüplerim açık eşimde varikosel tespit edildi nisan 10 'unda varikosel ameliyatı oldu benim adetlerim genellikle 29-30 gibi olurdu şimdi 33 günde bir oluyorum acaba yumurtalıklarımın işlevi mi bozuluyor? Psikolojim altüst oldu yüce rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah
belkide cnm strestendir Allah ım bu mubarek gunde yuzumuzu güldürür dualarımızı kabul eder inş.bat 24 mayıs ama 21-22 si gibi olmam lazım bebiş için genel kontrol oldunmu sen.
amin öncelikle moralini yüksek tut bu çok önemli tek çare dua Rabbim dualarımızı kabul eder inş.hayırlı bir zamanda gelir inşallah.ben şuna inanırım eğer Allah ım vermiyorsa vardır bir nedeni o yüzden sıkma canını herşey yoluna girecek gör bak.
AMİN İNŞALLAH ÇOK TEŞEKKÜRLER Zaten hamile kalırsam ilk buraya yazacağım ama 3 ay spermlerin düzelmesi gerekiyor çevremdekilerin hepsinin çocuğu var daha geçen gün bir hamile haberi aldım sevinmem lazımken kendimi ağlama krizine soktum canım çok acıyor yinede pozitif düşünmem lazım
amin inşallah canım bebişin gelir bu ay..
kontrol olmadım tatlım ben bu ay ilk kez bi deneyelim dedik zaten. sadece aile hekimine gidip kan tahlili yaptırdım 1 ay önce herşey normaldi. bebek düşündüğümüzü söyleyincede folik asit verdi o kadar. birde evlenmeden önce gitmiştim doktora bi sıkıntı yok çok şükür. adetimde düzenlidir. hayırlısı artık.
bugün rüyamda hep bebişlerle uğraştım. çok da heveslendim.
pazartesi doktora gittiğimde negatif bişey derse çok hayal kırıklığı olacak.
umarım hepimiz duymak istediğimiz şeyleri duyarız
inş.cnm sendede çok şükür sorun yokmuş bende kullanıyorum folik asit senin gunun bugun mu?
evet tatlım benim günüm bugün.. çok heyecanlıyım yaaa... beklemek zor garip bir duygu.. adet olursam üzülcem
inş.olmazsın cnm varmı belirti peki[/QU
adet olacağıma dair pek belirti yok.. sadece göğüslerim çok hassas.. belkide adet olacağımdandır.. sadece hafta başından beri bir sırt ağrım var. ama o da nedendir bilmiyorum.. o kadar çok şey okudum ki burda erken hamilelik belirtileri olarak. sanki hepsini yaşıyormuşum gibi geliyor. bir yandan ümitlenmek de istemiyorum. nasip artık...
inş.olmazsın cnm varmı belirti peki[/QU
adet olacağıma dair pek belirti yok.. sadece göğüslerim çok hassas.. belkide adet olacağımdandır.. sadece hafta başından beri bir sırt ağrım var. ama o da nedendir bilmiyorum.. o kadar çok şey okudum ki burda erken hamilelik belirtileri olarak. sanki hepsini yaşıyormuşum gibi geliyor. bir yandan ümitlenmek de istemiyorum. nasip artık...
inş.vardır birşeyler cnm bendede kasık ağrısı var çok yemek yiyorum uyku halide var hayırlısı olsun ne diyeyim cnm kısmet.
inş.vardır birşeyler cnm bendede kasık ağrısı var çok yemek yiyorum uyku halide var hayırlısı olsun ne diyeyim cnm kısmet.
inşallah ikimizde burdan güzel haberleri veririz canım.. bakalım sabredebilirsem bikaç gün sonra test yapıcam ben.
inşallah ikimizde burdan güzel haberleri veririz canım.. bakalım sabredebilirsem bikaç gün sonra test yapıcam ben.
inş.cnm bende en geç 24 üne kadar beklerim olmazsam yaparım
bu arada kaç yaşındasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?