Beklenen adet tarihi canim ona Gore tahmin edebilirsin Ne zaman adet olacagini
Tek seferde tutanlara imreniyorum 4-5 aydır korunmuyoruz ama ovulasyon takibi yapmadan denk gelirse olsun kasmaym dedim ama tutmadı bı türlü özel calışma gerektrck saanirim bizimkieşimde genc baba olmak istyrm bebek istyrm diye çıldırıyor milletin bebeğini seviyor gezerken bebeklere bakmatan kendini alamiyor..10aylik evliyiz esim 23 yasında ama aklından bebek fikrini bi saniye atamadi stres olmaya başladım dr.gitmemizin yararı olurmu dersiniz..bu ay sıkı caliscm inşallah vakti saati gelmiştir anne olmamızın hepimiz güzel haberler veririz
bak canım ben ocvak ayından beri bebk istiyordum .nisanda adetim bitip abdest aldıktan sonra gün aşırı ilişkiye girdim hamile kaldım.tabi kimyasal gebelik yaşadım ama sonuçta hamile kaldım.dr 1 yıl geçmeden hiç birşey yapamıyorlar ama için rahat değilse git derim
:)
Bu ay bide öyle deneyim o zmn adetim bugün bitti zaten.. Kimyasalda olsa hamile kalabildiğini ogrendn canim inşallah hayirlisiyla tekrardan hamile kalırsın.. 29 günlük periyodm 3 aydır 33-34 oldu..bide psikljk olarak sartlandim teyzem kafama takiyorum diye istiare yapmış bebek için Ağustos'a hamile kalcm diye gormuş şartladm o kesinms şimdi bosuna uğraşıyorum gibi hissedyrm:s
canım sen bide benim sistemi uygula.benimde bugün kanamam bitti nasipse biz çalışmalara başlıcaz tabi son adetim düşükle olduğu için doğal olarak bu ay ki reglim ne zaman bilemiyorum.hayırlısı artık
İnşallah hayirli haberler alırız canim hüsrana uğramadan sağlıklı rahat bı gebelik olsunda varsın birkaç ay ugrastrsnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?