Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sat...son adet tarihi--bat....beklenen (yada beklenmeyen) adet tarihi. ben şahsen beklenmeyen adet tarihi diyorum.

Son düzenleme:
ben de mayısta deneme yapacam işallah haziran topiğinin önünden bile geçmeyiz tek seferde tutsun işallah....bol bol kivi,incir yiyin kızlar....

ben yemıyom walla normal beslenıorum hatta bıraz tombıs bı gebe olcam hamıle kalırsam hıc kafamada takmıyorum,yedıklerıme dıkkat edıyorum yuruyus yapcam bolca kafamı rahat tutacam,o yuzden ıncırdı kıvıydı hıc takılmayın zaten dogadakı herseyın yaratılma sebebı vardır ,rahat olun kalcez hamıle :))) benı dedı dersınız

merhaba bayanlar mayısın uğurlu gelmesi dileğiyle:)hadi göbekler bebişle dolsun:)))

Bende bendeee.. bende hamile kalmak istiyorumm turk sinemalarindaki gibi tek iliskide hemdee

Tek seferde tutanlara imreniyorum 4-5 aydır korunmuyoruz ama ovulasyon takibi yapmadan denk gelirse olsun kasmaym dedim ama tutmadı bı türlü özel calışma gerektrck saanirim bizimki eşimde genc baba olmak istyrm bebek istyrm diye çıldırıyor milletin bebeğini seviyor gezerken bebeklere bakmatan kendini alamiyor..10aylik evliyiz esim 23 yasında ama aklından bebek fikrini bi saniye atamadi stres olmaya başladım dr.gitmemizin yararı olurmu dersiniz..bu ay sıkı caliscm inşallah vakti saati gelmiştir anne olmamızın hepimiz güzel haberler veririz

bak canım ben ocvak ayından beri bebk istiyordum .nisanda adetim bitip abdest aldıktan sonra gün aşırı ilişkiye girdim hamile kaldım.tabi kimyasal gebelik yaşadım ama sonuçta hamile kaldım.dr 1 yıl geçmeden hiç birşey yapamıyorlar ama için rahat değilse git derim
:)

benim mensime 5 gün var mayıs ayında hamileyim demek istiyorum ocakta doğum yapmak cok zor olsada

merhabalar;
haziranda 1 yılımızı dolduracağız.ilk üç ay korunduk.6 aydır bebek istiyoruz.dr.gittik herhangi bir sorun olmadığını hamile kalabileceğimi söyledi.d.kontrol hapı kullnadığım için mens dönemlerim değişti ve ovulasyon günlerini çalıştığımız için kaçırdık.bu ay ovulasyon gününde ilişkiye girdik.normalde bu gün son ama eşim çalıştığı için bugünüde kaçırdık.Rabbim dilerse olmuştur..ama sol kasığımda geçmeyen bir ağrı var inşallah hamileyimdir .Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.. BAT :muhtemel 19 mayıs inşallah mucizem gelir :))

Bu ay bide öyle deneyim o zmn adetim bugün bitti zaten.. Kimyasalda olsa hamile kalabildiğini ogrendn canim inşallah hayirlisiyla tekrardan hamile kalırsın.. 29 günlük periyodm 3 aydır 33-34 oldu..bide psikljk olarak sartlandim teyzem kafama takiyorum diye istiare yapmış bebek için Ağustos'a hamile kalcm diye gormuş şartladm o kesinms şimdi bosuna uğraşıyorum gibi hissedyrm:s

canım sen bide benim sistemi uygula.benimde bugün kanamam bitti nasipse biz çalışmalara başlıcaz tabi son adetim düşükle olduğu için doğal olarak bu ay ki reglim ne zaman bilemiyorum.hayırlısı artık

canım sen bide benim sistemi uygula.benimde bugün kanamam bitti nasipse biz çalışmalara başlıcaz tabi son adetim düşükle olduğu için doğal olarak bu ay ki reglim ne zaman bilemiyorum.hayırlısı artık

İnşallah hayirli haberler alırız canim hüsrana uğramadan sağlıklı rahat bı gebelik olsunda varsın birkaç ay ugrastrsnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…