Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya ben anlamadim aslinda ben duzenli adet goruyodum simdiye kadar, takip ettigim kadariyla 24/03 te bi adet olsum sonra 17/04 te adet oldum bu ayda olmadim daha.

Gec dollenme nasil oluyo??

ya adet gününe yakın yumurtlarsan geç döllenme oluyor testlerde çıkmıyor.çünkü dölleneli 14 gün olmadan testlerde çıkmıyor.o yüzden diyorum.doktora git en iyisi canım sen varsa kanda çıkar

ya adet gününe yakın yumurtlarsan geç döllenme oluyor testlerde çıkmıyor.çünkü dölleneli 14 gün olmadan testlerde çıkmıyor.o yüzden diyorum.doktora git en iyisi canım sen varsa kanda çıkar

Oyle yapcam zaten, ama bende gec dollenme degildir zannedersem cunku internette hesaplamam gore 01.05 te uygun diye yaziyodu bizde o gunden snr bidaha denemedik, simdi kendimi sucluyorum keske yapsaydik diye Neyse ya yinede hayirlisi boyleymis demek onumuzdeki maclara bakcaz artik :)

içime doğdu bu gün en az iki bebek haberimiz var.içime doğdu inşallah

1.5 ten beri birlikte olmadınız mı? neden canım? normalde de böylemi devam ediyorsunuz ki?

1.5 ten beri birlikte olmadınız mı? neden canım? normalde de böylemi devam ediyorsunuz ki?

Hehe evet birlikte olmadik, yok normalde oyle degilde, esim biraz yogun calisiyo cok yorgun oluyo bizde ona hic vakit ayiramiyoruz. Esim pek istekli degil galiba
Ilk baslarda bende problem ediyodum kendime ama sonradan alistim oda boyle napim Hakkaten ya simdi baktimda tarihe baya bi olmus hihi.

hımmmm....hayırlısı:) evliliğin tek özelliği o değil nasılsa.önemli olan saygı sevgi.çok daha önemli canım

kızlar merabalar günaydınlar
benim adetim 6 gün geçti ben şimdi test alıcam ama sabah kalkınca idrarımı yaptım yani sabah ilk idrarla olucakmış sanırım.. sonuç veririmi yardımcı olursanız sevinirim napıcamı şaşrdım ya bide hangi testten alıcamı bilmiyorum ilk kez böle bişe yapıcam heyecan patlaması yaşyorum ya

hımmmm....hayırlısı:) evliliğin tek özelliği o değil nasılsa.önemli olan saygı sevgi.çok daha önemli canım

Oyle tabi canim :) Biraz acayib bi esim var mesela biz evleneli dort sene oldu hala istemiyodu cocuk, ya ben nasil istiyorum ama resmen yalvardim ona artik bende cocuk istiyorum diye.
Etrafimizdaki herkes bana soruyodu artik cocuk yapmiyonuzmu diye, buda beni daha cok acitiyodu Yalvara yalvara zor ikna ettim yani

Canim adetin geceli baya olmus, yani ilk idrarla yapmasanda cikar. Etrafimda cok insan taniyorum gunun ortasinda yapip pozitif sonuc alan dene bence ;d

varsa ilk idrar olmasada çıkar ben adetten 4,3,2 gün önce yeptım hiç biri ilk idrar değildi.hepsinde çıktı.ama 5-10 dkkka sonra

Canim adetin geceli baya olmus, yani ilk idrarla yapmasanda cikar. Etrafimda cok insan taniyorum gunun ortasinda yapip pozitif sonuc alan dene bence ;d

çok sağol canım yapıyorum hemen şimdi allahım hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…