Allah ım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin cnm bu arada senin yaş kaç
ben 28 yaşındayım canım.
gencecik anne olacaksın inş.
ne genç olucam kız geç bile kaldık daha ilk çocuk ben 3 tane istiyorum.ahh ahh.gençlikmi kaldı cancazım.sanki 18 miyim
al tabiki canım ama uzun uzun bekle 10 dk ya kadar çıkabilir.al tabiki beklediğin kabahat[/QU
ayy alsam mı ya.. akşamı mı beklesem..:)
yoksa test almayamı gittin :)
Ya ben anlamadim aslinda ben duzenli adet goruyodum simdiye kadar, takip ettigim kadariyla 24/03 te bi adet olsum sonra 17/04 te adet oldum bu ayda olmadim daha.
Gec dollenme nasil oluyo??
yoksa test almayamı gittin :)
ayyyy derya test almaya gittiyse çok heycanlanırım ayyyyyyyyyyyyyyyyy
ya adet gününe yakın yumurtlarsan geç döllenme oluyor testlerde çıkmıyor.çünkü dölleneli 14 gün olmadan testlerde çıkmıyor.o yüzden diyorum.doktora git en iyisi canım sen varsa kanda çıkar
bende hafta sonumu yapsam ya meraklandım bak
Oyle yapcam zaten, ama bende gec dollenme degildir zannedersem cunku internette hesaplamam gore 01.05 te uygun diye yaziyodu bizde o gunden snr bidaha denemedik, simdi kendimi sucluyorum keske yapsaydik diyeNeyse ya yinede hayirlisi boyleymis demek onumuzdeki maclara bakcaz artik :)
1.5 ten beri birlikte olmadınız mı? neden canım? normalde de böylemi devam ediyorsunuz ki?
Hehe evet birlikte olmadik, yok normalde oyle degilde, esim biraz yogun calisiyo cok yorgun oluyo bizde ona hic vakit ayiramiyoruz. Esim pek istekli degil galiba
Ilk baslarda bende problem ediyodum kendime ama sonradan alistim oda boyle napimHakkaten ya simdi baktimda tarihe baya bi olmus hihi.
hımmmm....hayırlısı:) evliliğin tek özelliği o değil nasılsa.önemli olan saygı sevgi.çok daha önemli canım
evet test aldım yaptım..malesef.. tek çizgiiii... demekki adet olacağım...
kızlar merabalar günaydınlar
benim adetim 6 gün geçti ben şimdi test alıcam ama sabah kalkınca idrarımı yaptım yani sabah ilk idrarla olucakmış sanırım.. sonuç veririmi yardımcı olursanız sevinirim napıcamı şaşrdım ya bide hangi testten alıcamı bilmiyorum ilk kez böle bişe yapıcam heyecan patlaması yaşyorum ya
benim adetim 6 gün geçti ben şimdi test alıcam ama sabah kalkınca idrarımı yaptım yani sabah ilk idrarla olucakmış sanırım.. sonuç veririmi yardımcı olursanız sevinirim napıcamı şaşrdım ya bide hangi testten alıcamı bilmiyorum ilk kez böle bişe yapıcam heyecan patlaması yaşyorum ya
evet test aldım yaptım..malesef.. tek çizgiiii... demekki adet olacağım...
derya.kaç dakika bekledin testi yaptıktan sonra?
Canim adetin geceli baya olmus, yani ilk idrarla yapmasanda cikar. Etrafimda cok insan taniyorum gunun ortasinda yapip pozitif sonuc alan dene bence ;d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?