Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
,,,

bnm de bugün regl günüm şimdilik gelen giden yokbn 20 sine kadar bklerim

Son düzenleme:
anlamadım ama 3 tane arka arkaya gitmiş mesaj.. kusura bakmayın

merhaba wen hayırlı cumalar nasılsın.24 ü olur muki ya :) sabırsızlanıyorum varya aslında öne gelir hep 21-22 gibi olurum.herşeyin hayırlısı artık sen ne zaman gideceksin doktora.

merhaba ay gerçekten günler geçmiyopr canım haftaya cumaya kadar sabır sabır o gün güzel haberler alırım diye sabrediyorum vallahi.bir görsem kalbini bir duysam nasıl sevinicem nasıl ay bu duyguyu ilk defa yaşıycam.çok heycanlıyım.inşallah bebeğim büyüyordur.minik kalbi atmaya başlamıştır.annesinin kuzusuuuuuuuuuuu

bugün rüyamda hep bebişlerle uğraştım. çok da heveslendim.
pazartesi doktora gittiğimde negatif bişey derse çok hayal kırıklığı olacak.
umarım hepimiz duymak istediğimiz şeyleri duyarız

rüyanda tam olarak ne gördün canım.merak ettim.bence senin pozitif sonucun

merhaba bende mayısta hamile kalmak istiyorum son adet tarihim 30 nisan 31 günde adet oluyorum yumurtlama dönemini bir türlü hesaplıyamadım adetimin başladığı günden bveri her gece her sabah ateşimi ölçüyorum ama ölee büyük bir değişiklik görmedim hep 35 derecelerde hiç 36ya çıkmadı ama göğüslerim taş gibi ve kasıklarım çok ağırdı bu hafta akıntımda bölee uzun elastık kıvamda anlıyamadım çokta stres yaptım troıt hastasıyım bırde yazdımda yazdım valla ster yaptım biraz geçen ay da denedik adetimden bir hafta önce kanda baktırdım gebe çıktım sonra adet günüm geldi hasta oldum tutmadı heralde bakalım bu ay ne olucak. bu arada benimde bir kızım var 3 yaşında ama onun zamanında hemen hamile kalmıştım o zaman troıt problemim yoktu.sizler ne durumdasınız

ayyy ne güzel ya.. inşallah o pıt pıt sesi duyarsın canım.. ne güzel ya.. allahım yardımcı olsun sana.. inşallah bebeğin sağ salim gelir kucağına..

ayyy ne güzel ya.. inşallah o pıt pıt sesi duyarsın canım.. ne güzel ya.. allahım yardımcı olsun sana.. inşallah bebeğin sağ salim gelir kucağına..

sizde bugün test alıp yapın varsa çıkar bu gün ay merak ettirmeyin ayol buraya resminide yüzlersiniz.haydi adet günü bu gün olanlar testeeeeeeeeeeeeeeee

ay ne guzel bende heyecanlandım vallahi inşallah herşey yolundadır cnm.

sizde bugün test alıp yapın varsa çıkar bu gün ay merak ettirmeyin ayol buraya resminide yüzlersiniz.haydi adet günü bu gün olanlar testeeeeeeeeeeeeeeee

yaaaa heveslendirmeyin:) korkuyorum negatif çıkar diye gidip alsam mı ki....?

canım bende otuz günde bir olurum iki aydır 32 günde bir oluyordum.ilk denememizde ilk ay hamile kaldım.nisanda evlenmiştim.alakası yok yani.problem teşkil etmiyor inşallah sendede vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…