bende 26 yım canım :)
bnm de bugün regl günüm şimdilik gelen giden yokbn 20 sine kadar bklerim
küçüksün sen daha..:) kardeşimle yaşıtsın. ben evliliğe geç kalmışım galibaaa:):)
mavihayal benimde bugün adet günüm. bakalım neler olacak ikimize de:) ben de ancak 1-2 gün daha beklerim.. sonra hemen test..
ben erken evlenmişim cnm senin yaşın tam ideal daha genciz :) benim eşim buyuk yaşı 32 oldu :)
,,,
evet cmn zor olacak ama sabredelim sonra kan da çıkar zaten.Adet olmayalım da:18:
merhaba wen hayırlı cumalar nasılsın.24 ü olur muki ya :) sabırsızlanıyorum varya aslında öne gelir hep 21-22 gibi olurum.herşeyin hayırlısı artık sen ne zaman gideceksin doktora.
bugün rüyamda hep bebişlerle uğraştım. çok da heveslendim.
pazartesi doktora gittiğimde negatif bişey derse çok hayal kırıklığı olacak.
umarım hepimiz duymak istediğimiz şeyleri duyarız
merhaba ay gerçekten günler geçmiyopr canım haftaya cumaya kadar sabır sabır o gün güzel haberler alırım diye sabrediyorum vallahi.bir görsem kalbini bir duysam nasıl sevinicem nasıl ay bu duyguyu ilk defa yaşıycam.çok heycanlıyım.inşallah bebeğim büyüyordur.minik kalbi atmaya başlamıştır.annesinin kuzusuuuuuuuuuuu
ayyy ne güzel ya.. inşallah o pıt pıt sesi duyarsın canım.. ne güzel ya.. allahım yardımcı olsun sana.. inşallah bebeğin sağ salim gelir kucağına..
ay ne guzel bende heyecanlandım vallahi inşallah herşey yolundadır cnm.merhaba ay gerçekten günler geçmiyopr canım haftaya cumaya kadar sabır sabır o gün güzel haberler alırım diye sabrediyorum vallahi.bir görsem kalbini bir duysam nasıl sevinicem nasıl ay bu duyguyu ilk defa yaşıycam.çok heycanlıyım.inşallah bebeğim büyüyordur.minik kalbi atmaya başlamıştır.annesinin kuzusuuuuuuuuuuu
sizde bugün test alıp yapın varsa çıkar bu gün ay merak ettirmeyin ayol buraya resminide yüzlersiniz.haydi adet günü bu gün olanlar testeeeeeeeeeeeeeeee
Biz yaklaşık 1 seneden beri uğraşıyoruz ilk zamanlarda doktor benim üzerime yoğunlaşmıştı. Ama benim bütün tahlil ve tetkikler normal çıktı tüplerim açık eşimde varikosel tespit edildi nisan 10 'unda varikosel ameliyatı oldu benim adetlerim genellikle 29-30 gibi olurdu şimdi 33 günde bir oluyorum acaba yumurtalıklarımın işlevi mi bozuluyor? Psikolojim altüst oldu yüce rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah
sizde bugün test alıp yapın varsa çıkar bu gün ay merak ettirmeyin ayol buraya resminide yüzlersiniz.haydi adet günü bu gün olanlar testeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?