Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçen ay 24 ünde olmuştum 21-22 arası olmam lazım erken değilmi test için

ben dört gün önce başladım test yapmaya ilk gün 10 daKİKA SONRA çok ince birşey çıkmıştı.çok açık renk.acaba ben öyle istediğim içinmi öyle görüyorum demiştim o dereceydi yok derler diye kimseye göstermemiştim

Merhaba kizlar, az once test yaptim sonuc yine negatif off Allahiiim cok uzgunum yaa valla oturup aglicam simdi. Doktordan randevu alcam cunku bende normal gitmeyen bisey var sanirim hala adet olmadim ve kasiklarima ara ara sancilar giriyo sag tarafimda duz yatinca sislik hissediyorum... Gunumude uc dort gun oldu geceli ( Listeden sil istersen beni, hic umudum kalmadi cunki

ay kıyamam ya.dur üzülme canım benim.adet olmazsan belki geç döllenmedir.adetin ne zamandı.listeden silmek önemli değil canım.sonuç güzel olsun yeterki.

Ya ben anlamadim aslinda ben duzenli adet goruyodum simdiye kadar, takip ettigim kadariyla 24/03 te bi adet olsum sonra 17/04 te adet oldum bu ayda olmadim daha.

Gec dollenme nasil oluyo??

ne guzel bizde deli gibi korunduk 6 ay keşke ilk geceden olsaymış :)

ay ben aylar öncesinden hesaplamıştım.evlendiğim hafta yumurtlama haftama geliyordu.o ay girdi. düğüne kadar bal çörekotu tarçın yedim çok istiyordum.tabi önemli olan kucağa almak.allah kucağımıza almayı kısmet etsin inşallah

Allah ım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin cnm bu arada senin yaş kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…