derya.kaç dakika bekledin testi yaptıktan sonra?[/QU
yorum yazdığımda tek çizgiydi işte. şimdi 5 dk falan oldu. silik bi çizgi var sankiiii... öyle mi görmek istiyorum kiiii..
derya.kaç dakika bekledin testi yaptıktan sonra?
tavsiye edilen bi marka var mı
çok sağol canım yapıyorum hemen şimdi allahım hayırlısını versin
derya.kaç dakika bekledin testi yaptıktan sonra?[/QU
yorum yazdığımda tek çizgiydi işte. şimdi 5 dk falan oldu. silik bi çizgi var sankiiii... öyle mi görmek istiyorum kiiii..
yehooo.tamam benimde 5 dkka 10 dkka sonra çıktı.silik çizgi varsa vardır bekle bakalım belirginleşecek mi?
tavsiye edilen bi marka var mı
heryerde her marka bulamazsın.hemen hemen hepsi aynı zaten
yehooo.tamam benimde 5 dkka 10 dkka sonra çıktı.silik çizgi varsa vardır bekle bakalım belirginleşecek mi?
yaaaaa elim ayağım titriyoo ama benimmm çok heyecanlandımmm...
Kiz valla bende silik bi cizgi gormek istedim ama olmadikesin oyledir yani, bence sende hamilesin
Kiz valla bende silik bi cizgi gormek istedim ama olmadikesin oyledir yani, bence sende hamilesin
yaaaaa elim ayağım titriyoo ama benimmm çok heyecanlandımmm...
derya resmini çekip buraya yüklermisin canım hemen meraktan çatlıycam.hadi.
ayy inşallah.. garip oldum yaa.. :) dur bakalım sevinmeyeyim yine çok. adetim bugündü. 1-2 gün sonra kan testi yaptırayım en iyisi..
ayy inşallah.. garip oldum yaa.. :) dur bakalım sevinmeyeyim yine çok. adetim bugündü. 1-2 gün sonra kan testi yaptırayım en iyisi..
hadi resmini yükle deryacığım.çok azda olsa görebilirz belki haydiiii
Amin canim, insallah hamilesindir valla cok sevinirim bu haberi alinca, teselli olur bizlerede
hhangi marka cnm testin
derya resmini çekip buraya yüklermisin canım hemen meraktan çatlıycam.hadi.
çok silik bi çzigi tatlım yaa fotoda görünürmü kii deneyeyim bi.
canım ya ben çift çizgiyi gördüm ama şuan tek başıma ağlıyorum inanaamıyorum ben şimdi napıcammm kan testimi yaptrsam bugün ay inanamyorum ya ben hamilemiyimmm
canım ya ben çift çizgiyi gördüm ama şuan tek başıma ağlıyorum inanaamıyorum ben şimdi napıcammm kan testimi yaptrsam bugün ay inanamyorum ya ben hamilemiyimmm
hhangi marka cnm testin
pyro clinice diye bi marka tatlım. ilk kez aldım zaten umarım doğru sonuç veriyordur.
Tek basina olurmusun hic, bak bizde burdayizsenle beraber seviniyoruz
pyro clinice diye bi marka tatlım. ilk kez aldım zaten umarım doğru sonuç veriyordur.
bn de akşam almayı dusunym da garanti olanı aliim dyorm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?