Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben çıkmak zorundayım. okula geç kalacağım yoksa.. öğrenciler beni bekler.. akşama görüşmek üzere...

eline sağlık canım ne güzel moralsin...annemdeyim kan testi için öğle yemeğiin bitmesini bkliyorum..herkes bi mulu hecanlı allahımm yarmdm etsn hepimize

ayyy ne güzel bi liste böle ya çok bereketli maşallah.. heyecanlandırıyor insanı

adet sancım asırı olurken 1gun kaldı hafıf sancım var fakat sag kasıgım hıc durmuyo hep batma ve sızlama halınde.. geçen ayda kımyasal gebelık yasadım umarım bu ay hamıleyımdır

inş cnm bu ay olur.benimde sol kasığım ağrıyor.Allah yardımcımız olsun.

of ya benim kan testim pazartesiye kaldı ama direk i kadın doğma gitsem daha iyi olcak bu topk çok uğurlu kızlar valla bak düşünsze karnmda bi minik var ben hala şoktaym annmlern klavyede bozuk ya idare edin...sabahtan beri ağzıma bişey vurmadm heycndan uffff :18::18:

kızlar ateşim beni yanılttı. kırmızılarım teşrif ettiler. haziran ayına transfer oluyorum. tüm hamiş arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum. Allah hepsine sorunsuz hamişlik ve kolay doğum versin. İnşallah bekleyen tüm arkadaşlarım bu ay hamiş haberlerini alırlar.

canım benim hayırlısı olsun.hemen çalışmalara başla adetin bitince yetiş bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…