bel ağrım artmaya başladı galiba olcam bende
ya canlarım bana kızcaksnız ama bişe dicem çoook sigara çekti canım beeeee
kızlar benım bat tarıhım 24 mayıs ama belkı psıkolojıktır,gaz sorunu yaşıyorum daha önceki hamileliğimde de böyleydi.sizde de oluyormu gaz sorunu
sakın içme cnm eğer hamileysen bebeğine zararı olur Allah korusun sık dişini
selam kızlar ben kac gundur bel agrılarımdan bahsetmiştim..bugun doktora gittim keseyı gördük bebeğim 5.6 mm boyutunda cıktı doktor progesteron tahlılı yaptı fakat sonucum 8.84 cıktı ve doktor değerin düşük oldugunu düşük tehdidi olabilecegini söyledı ve haftaya tekrar cagırdı.canım sıkıldı tabı umarım bebeğime zarar gelmez(
ısallah görmek istemiyorum sende görmessin işallah.ilk hamileliğim düşükle sonuçlandıgı için aradan 1 sene gectı tam yenı adapte olduk bebek yapmaya cok ıstıyorum ısallah olmustur bebişimiz.o yuzden sordum gaz sorunu varmı dıe surekli bi pırtlatma durumundayım cok afedersiniz
selam kızlar ben kac gundur bel agrılarımdan bahsetmiştim..bugun doktora gittim keseyı gördük bebeğim 5.6 mm boyutunda cıktı doktor progesteron tahlılı yaptı fakat sonucum 8.84 cıktı ve doktor değerin düşük oldugunu düşük tehdidi olabilecegini söyledı ve haftaya tekrar cagırdı.canım sıkıldı tabı umarım bebeğime zarar gelmez(
ben 6 yıllık evliyim ama şimdiye kadar hıc bebek ıstemedık
gecen yıl kazayla kaldım.ondada kalp atısını duyamadık ve düşük yaptım aldılar.
bu sene kendimiz istedik ilk denememiz ama cok umutluyum
ipek hanım sakın ümitsiz olmayın aynısını yaşadım ilk öğrendiğimde 5 haftalıktı ve kese görünmedi 1- hafta kese belli oldu
bete hcg cok gusel gayet ıyı sakın umıtsız olma.doktorlar boyle artık alışkanlık haline getirmişler ve alttan muayne ettırme daha cok mınık.
inşallah canım ya...hayırlısı ise rabbim nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?