Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu nedir yav uyku bastıyryo beni bugün hiç bi iş yapamdım tembelliğim üsütmde evde ..aşkım akşama yemeğe götrcek onu mutlu edebilmek nekadar güzel

siz bile benden ümidi kestiniz. adım listeden silinmiş benimde ümidim yok zaten :) daha kırmızılar yok ama

mavihayal akşam test yapacaktın canım. yaptın mı merak ediyorumm... :)

Hamile arkadaşları çook tebrik ediyorum darısı bizim gibi isteyenlerin başına inşallah
Bende iğnemi oldum hayırlısı artık çook heyecanlıyım ovıtrelle vurduran varmı bana koldan yaptılar bilen var mı aceeep

ay sevda çiçeği benim kocam çok benziyomuş seninkine.... korun da korun Allah'tan 1.5 yılda zar zor ikna ettim o da birilerinin gebe haberini duydukça ağlayarak yani...akrabaları bana soruyor kusur arıyorlar akıllarınca bi de bugün yapmamız lazım diye peşindeyim sürekli:) ovulasyon geçti küstük zaten boş geçiyo günler inş tuttuysa tutmuştur bir an önce olsun istiyorum artık Allah'ın izniyle wen bana ümit verdin ben de 28e girdim yaşlandım diye üzülüyordum hele birinci olsun da sığdırırız 3 tane merak etme..

progesteron vermedi mi canım dua et inş sağlıkla büyür bebeğin kendine de dikkat et çok yorulma

ewt canım tabı doktor olması gerekenı soyledı benı uyardı ama keseyı filan görünce de baya heyecan yaptım ıkı hafta sonra gel kalp atıslarını dinleyelım dedı sonra tahlılı alınca telle aradım doktor yoktu ıkı hafta değil haftaya gel degerin düşük düşük tehlıkesı var dedi tabi sasırdım ıster ıstemez korkuyorumm (

iyi akşamlar arkadaşlar.. sabah test yapmıştk silik bi çizgim vardı. az önce kan testi sonucumu aldm:) beta hcg: 82,58 hamilesin dediler.. inanamıyorum.:) yarın da doktora gidicem hemen.. çok mutluyum.. allah herkese nasip etsin...

hayırlı olsun tatlım aksam aksam okuyunca hamıle haberını sevindim :) hayırlı olsun tatlım darısı bize

çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin seninle aslında aynı duyguları aynı anda yaşadık bende sabah yapmıştım ve pozitifti ben hala inanamayorum gerç:13:i hayırlısı hakkımızda

bende dun igne yaptirdim benimki gobekten vuruldu ama ignenin ismini bilmiyorum yumurtam .2.15 cm di 3 gunu degerlendirin dedi bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…