HAZİRAN AYINA KALANLAR
ashanur(1 haziran)
edbe (2 haziran)
leyd_eliph(2 haziran)
orkide-(2 haziran).
sweet85 (4 haziran)
efsun07 (5 haziran)
sedser (6 haziran)
yakamoz2012(11 HAZİRAN)
dcl-xcl(12 haziran)
hayalimsin1(14haziran)
nisan 1986 (15 haziran )
mulbery(16 haziran)
arwen10_19 (17 haziran)
roseyou (19 haziran)
SONUÇ BİLDİRMEYENLER
lykos -(yazılmamış)
rüveyda12-(27 nisan)
karabiber 89 (30 nisan)
gece 85 (1 mayıs)
secret1985 (3-4 mayıs)
elifzeynel(10 mayıs)
ffakem-(10 mayıs)
scarlet-(10 mayıs)
su2333( 14 mayıs)
UMUT LİSTESİ
sevda çiçeği(15 mayıs)
zeberek(15-16 mayıs) belli olmuş olmalı sonuç nedir?
su misali (15 mayıs) merak merak belli olmalı artık:)
cemrecik (17 mayıs) bu gün sonuç bekleniyor
mavihayal(18 mayıs) durumlar nedir?
pembekelebekk(18 mayıs) durum nedir?
Seydanese(18 mayıs)
göçmenkuşlar(19 mayıs) ben ateşten hiç anlamıyorum ama inşallah bu gün güzel haber alırız:)
candysweet(19 mayıs) canını sıkma inşallah daha zaman var
hayat365 (20 mayıs)daha çok erken canım dur bakalım biraz daha bekle:)
yedirenk(22 mayıs)
rimel84 (23 mayıs)
ebebebruli(24 mayıs)haydi bakalım
graf(24 mayıs)kedishimalya (25 mayıs)
melistuna(26 mayıs)
pervane88(28 mayıs)
ayşem_kas(26-28 mayıs diyorum :))
ADVERSARY84(29 MAYIS)
CALAKAN(28 MAYIS)
emesz(29 mayıs)
missyaman(31 mayıs)
sumisali (_____)
Gaye2007
İdilga.
41 zeynep
Wannabemummy
Alaraburcu(
Sevgisu(…
HOŞGELDİN BEBEK:))
wen-HOŞGELDİN BEBEK
yeşim83 HOŞGELDİN BEBEK
thesun HOŞGELDİN BEBEK
uzul29 HOŞGELDİN BEBEK
batlanbus HOŞGELDİN BEBEK
lukretia HOŞGELDİN BEBEK
sevde53.HOŞGELDİN BEBEK
ohoney HOŞGELDİN BEBEK
pumpkin2 HOŞGELDİN BEBEK
ipek41 HOŞGELDİN BEBEK
arslan07 HOŞGELDİN BEBEK
nilege HOŞGELDİN BEBEK
Gamze1907 HOŞGELDİN BEBEK
Derya16 HOŞGELDİN BEBEK
siz bile benden ümidi kestiniz. adım listeden silinmişbenimde ümidim yok zaten :) daha kırmızılar yok ama
siz bile benden ümidi kestiniz. adım listeden silinmişbenimde ümidim yok zaten :) daha kırmızılar yok ama
ay sevda çiçeği benim kocam çok benziyomuş seninkine.... korun da korun Allah'tan 1.5 yılda zar zor ikna ettim o da birilerinin gebe haberini duydukça ağlayarak yani...akrabaları bana soruyor kusur arıyorlar akıllarınca bi de bugün yapmamız lazım diye peşindeyim sürekli:) ovulasyon geçti küstük zaten boş geçiyo günler inş tuttuysa tutmuştur bir an önce olsun istiyorum artık Allah'ın izniyle wen bana ümit verdin ben de 28e girdim yaşlandım diye üzülüyordum hele birinci olsun da sığdırırız 3 tane merak etme..Oyle tabi canim :) Biraz acayib bi esim var mesela biz evleneli dort sene oldu hala istemiyodu cocuk, ya ben nasil istiyorum ama resmen yalvardim ona artik bende cocuk istiyorum diye.
Etrafimizdaki herkes bana soruyodu artik cocuk yapmiyonuzmu diye, buda beni daha cok acitiyoduYalvara yalvara zor ikna ettim yani
selam kızlar ben kac gundur bel agrılarımdan bahsetmiştim..bugun doktora gittim keseyı gördük bebeğim 5.6 mm boyutunda cıktı doktor progesteron tahlılı yaptı fakat sonucum 8.84 cıktı ve doktor değerin düşük oldugunu düşük tehdidi olabilecegini söyledı ve haftaya tekrar cagırdı.canım sıkıldı tabı umarım bebeğime zarar gelmez(
mavihayal akşam test yapacaktın canım. yaptın mı merak ediyorumm... :)
ya ben biraz daha beklicem bakalım yarın da olmasssam belkiaşak burcuyum garanticiyim de
ewt ilk bebeğim anım ne bileyim korktum bayaaaa kötü düşünme tatlım ya bu aralarda normaldir ilk bebeğinmi olucak seninn
batlanbus
kötü düşünme malesef doktorlar kötüyü düşündükleri için önce söylemek zorundalar buda illla düşücekler sonuçlanacak demek olmuyor,kendine umut ver dua et,ağır kaldırma,ye iç gül oyna kısacası.ve aklın sürekli orda olmasın yada cok fazla böyle haberler okuma etkileniyor insan.
progesteron vermedi mi canım dua et inş sağlıkla büyür bebeğin kendine de dikkat et çok yorulma
ewt ilk bebeğim anım ne bileyim korktum baya(
iyi akşamlar arkadaşlar.. sabah test yapmıştk silik bi çizgim vardı. az önce kan testi sonucumu aldm:) beta hcg: 82,58 hamilesin dediler.. inanamıyorum.:) yarın da doktora gidicem hemen.. çok mutluyum.. allah herkese nasip etsin...
iyi akşamlar arkadaşlar.. sabah test yapmıştk silik bi çizgim vardı. az önce kan testi sonucumu aldm:) beta hcg: 82,58 hamilesin dediler.. inanamıyorum.:) yarın da doktora gidicem hemen.. çok mutluyum.. allah herkese nasip etsin...
Hamile arkadaşları çook tebrik ediyorum darısı bizim gibi isteyenlerin başına inşallah
Bende iğnemi oldum hayırlısı artık çook heyecanlıyım ovıtrelle vurduran varmı bana koldan yaptılar bilen var mı aceeep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?