Aşılama iğnesini kolumdan yaptı hemşire ya işe yaramazsa genelde hep göbekten mi yapılıyor acaba
boşa gitmez inşallah kafama takıldı şimdi ya:18::18::18:
Hamile arkadaşları çook tebrik ediyorum darısı bizim gibi isteyenlerin başına inşallah
Bende iğnemi oldum hayırlısı artık çook heyecanlıyım ovıtrelle vurduran varmı bana koldan yaptılar bilen var mı aceeep
insallah canim ya senin ovulasyon takibi yapildi mi kac yillik evlisin son sat ne zamndi?
canım benim bugün aşılamam yapıldı.. herhalde normali o benimde koldan yaptılar doktor öyle yazmış reçeteye
Gerçekten mi rahatladım ya saol bende reçete falan yoktu öyle iğneyi verdim oda yaptı
Hayırlısı bakalım ya senindemi ilk klomen kullanışın
bende şaşırmıştım koldan yapınca ama sorunca öyle söyledi..evet ilk klomen ilk aşılama nasıl bekliycem 2 hafta bilmiyorum
Hakkında hayırlısı olsun benim bu ay olmazsa bende gelecek ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum
yaş geçiyor artık ben istersem doktor yaparmı yoksa birkaç ay böyle denermi bilen varmı sonuçta
aşılama daha garantidir herhalde
insallah olur canim Allah kizina hayirli uzun omurler versin insallah bende clostillbegyt ilac kullandim ovulasyon takibi yapildi bende 4 yillik evliyim gecen yil asilama yaptim olmadi umudumuz bu ay isteyen herkese ve bizede verir insallah ovulasyon takibi yapmak lazim ovulasyonun gerceklesmis ama benim dr en az 2 mm olmasi lazim demisti
Hakkında hayırlısı olsun benim bu ay olmazsa bende gelecek ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum
yaş geçiyor artık ben istersem doktor yaparmı yoksa birkaç ay böyle denermi bilen varmı sonuçta
aşılama daha garantidir herhalde
İnşallah canım ya ben ilk bu ay deniyorum bakalım ne olacak eşinde bir sorun yok değilmi
ben 3 yıl boşuna beklemişim eşim varikosel olmuş geç farkettiksiz bütün tahlileri yaptırdınız demi
İnşallah bu ay hepimiz birbirirmize hayırlı haberler veririz
merhaba bende hamile kalmak istiyorum bir kızım var inşallah bu seferde olur kızım haziran sonunda 3 yaşında oluyor.1 senedir troıt problemim var bendede bakalım olcakmı geçen ay denedik ilk korunmasız beta hcg adetten önce gebe çıktım sonra adet güünm geldi hasta oldum bir daha baktırdık kanda gebelik yok çıktı doktor yerleşememiştir dedi stres yapıyorum çok Allahım inşallah herkeze ve bana tez zaman da gebelik nasip eder.
merhaba bende hamile kalmak istiyorum bir kızım var inşallah bu seferde olur kızım haziran sonunda 3 yaşında oluyor.1 senedir troıt problemim var bendede bakalım olcakmı geçen ay denedik ilk korunmasız beta hcg adetten önce gebe çıktım sonra adet güünm geldi hasta oldum bir daha baktırdık kanda gebelik yok çıktı doktor yerleşememiştir dedi stres yapıyorum çok Allahım inşallah herkeze ve bana tez zaman da gebelik nasip eder.
insallah evet yaptirdik esimde de bende de problem yok sadece beyinde var diyo dr
Bu ay hamile kalırızda gelecek ay doktor kontrolüne gideriz inşallah hepimiz,
insallah gecen ay benimde evde yaptigim test te pozitif cikti beta negatif di stres yapmayin diyolar ama demesi kolay sende stres yapmamaya calis ins bu ay hep beraber hamile kaliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?