Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama iğnesini kolumdan yaptı hemşire ya işe yaramazsa genelde hep göbekten mi yapılıyor acaba
boşa gitmez inşallah kafama takıldı şimdi ya:18::18::18:

Aşılama iğnesini kolumdan yaptı hemşire ya işe yaramazsa genelde hep göbekten mi yapılıyor acaba
boşa gitmez inşallah kafama takıldı şimdi ya:18::18::18:

insallah canim ya senin ovulasyon takibi yapildi mi kac yillik evlisin son sat ne zamndi?

canım benim bugün aşılamam yapıldı.. herhalde normali o benimde koldan yaptılar doktor öyle yazmış reçeteye

insallah canim ya senin ovulasyon takibi yapildi mi kac yillik evlisin son sat ne zamndi?

8 yıllık evliyim 5 yaşında bir kızım var ondan sonra bayağı uğraştık eşim varikoselmiş
ameliyat olduğu ay hamile kaldım ama kalp atışları olmadığı için geçen sene kürtaj oldum
ağustostan beri uğraşıyoruz ama olmadı bu ay dr gittik klomen verdi bugünde sağlık ocağında
çatlatma iğnesi oldum genelde göbekten diyorlar ama bana koldan yaptı daha önce araştırmak
aklıma gelmedi neyse yapacak birşey yok hayırlısı benim sat 7 mayıs çaraşmba günü 2 yumurta oluşmuş 17 mm
civarı hayırlısı bakalım bu ay çook ümitliyim bakalım hayırlısı senin ilk i olacak

canım benim bugün aşılamam yapıldı.. herhalde normali o benimde koldan yaptılar doktor öyle yazmış reçeteye

Gerçekten mi rahatladım ya saol bende reçete falan yoktu öyle iğneyi verdim oda yaptı
Hayırlısı bakalım ya senindemi ilk klomen kullanışın

Gerçekten mi rahatladım ya saol bende reçete falan yoktu öyle iğneyi verdim oda yaptı
Hayırlısı bakalım ya senindemi ilk klomen kullanışın

bende şaşırmıştım koldan yapınca ama sorunca öyle söyledi..evet ilk klomen ilk aşılama nasıl bekliycem 2 hafta bilmiyorum

insallah olur canim Allah kizina hayirli uzun omurler versin insallah bende clostillbegyt ilac kullandim ovulasyon takibi yapildi bende 4 yillik evliyim gecen yil asilama yaptim olmadi umudumuz bu ay isteyen herkese ve bizede verir insallah ovulasyon takibi yapmak lazim ovulasyonun gerceklesmis ama benim dr en az 2 mm olmasi lazim demisti

Hakkında hayırlısı olsun benim bu ay olmazsa bende gelecek ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum
yaş geçiyor artık ben istersem doktor yaparmı yoksa birkaç ay böyle denermi bilen varmı sonuçta
aşılama daha garantidir herhalde

bende şaşırmıştım koldan yapınca ama sorunca öyle söyledi..evet ilk klomen ilk aşılama nasıl bekliycem 2 hafta bilmiyorum

canim sen asilama mi yoksa catlatma ignesi mi yaptirdin ben gecen yil asilama yaptirdim yine gobekten yapildi igne

merhaba bende hamile kalmak istiyorum bir kızım var inşallah bu seferde olur kızım haziran sonunda 3 yaşında oluyor.1 senedir troıt problemim var bendede bakalım olcakmı geçen ay denedik ilk korunmasız beta hcg adetten önce gebe çıktım sonra adet güünm geldi hasta oldum bir daha baktırdık kanda gebelik yok çıktı doktor yerleşememiştir dedi stres yapıyorum çok Allahım inşallah herkeze ve bana tez zaman da gebelik nasip eder.

İnşallah canım ya ben ilk bu ay deniyorum bakalım ne olacak eşinde bir sorun yok değilmi
ben 3 yıl boşuna beklemişim eşim varikosel olmuş geç farkettik siz bütün tahlileri yaptırdınız demi
İnşallah bu ay hepimiz birbirirmize hayırlı haberler veririz

tabiki sen isteyince yapiyo sat in 2.gununden itibaren basliyo kontroller benim dr asilama icin yuzde 26 demisti

insallah evet yaptirdik esimde de bende de problem yok sadece beyinde var diyo dr

Bu ay hamile kalırızda gelecek ay doktor kontrolüne gideriz inşallah hepimiz,

İlginç olmuş çok önce sevinip sonra üzülmüşsün her işte bir hayır vardır mutlaka stres yapma diyecem ama olmuyor malesef
kelin ilacı olsa başına sürer

insallah gecen ay benimde evde yaptigim test te pozitif cikti beta negatif di stres yapmayin diyolar ama demesi kolay sende stres yapmamaya calis ins bu ay hep beraber hamile kaliriz

insallah evet yaptirdik esimde de bende de problem yok sadece beyinde var diyo dr

İyi çok şükür sorun olmaması çok iyi Allaha kalmış gerisi demekki Allah gönlüne göre versin inşallah ikizde olurmuş aman aman

ben adetim başladığı günden beri derece elimde geziyorum bu ay ısı takbi için gece gündüz baktım hep aynı değerlerdeydi sat 30 nisandı 31.32 günde adet oluyorum diğer adetim tahminen 1i ya da 2si olacak inşallah olmaz ama:):) beklemek çok kötü geçen ay beta hcg 27 13 çıkmıştı hemde ama olmadı gitti bu ayda bende bat tan geriye doğru 14 geldim 18 19 o günlere geliyor denedik ama bakalım önceden de bir kaç kez denedik belki yumurtlama erken olur diyee öff çok zor bir drum yaa Allahımm yardımcımız oll kafam çok karışık ne uyku ne bişe dualarımız kabul et

insallah gecen ay benimde evde yaptigim test te pozitif cikti beta negatif di stres yapmayin diyolar ama demesi kolay sende stres yapmamaya calis ins bu ay hep beraber hamile kaliriz

inşallah yaa bakalım bende ayın 1 i ya da 2 si hasta olmam lazım ama bu hafta ve şu anda göğüslerim taş gibi ağırıyorr sütyen takmadımmı kopacak gibi sarkıyor ve agırıyor kasık ağrısı fecii akıntı desennn çıokkk inşallah doğru zaman larda denemişizdir ve tutar bebişlerrben çarşamba gidip kan vericem troitlerim için begaya da baktırsam acaba 10 gün öncesinden çıkarmı kanda baktırıyımbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…