Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

söylediğin şeyle umutlanmam lazım belki de ama adet olacağıma inandım resmen.. canım benim ama yine de teşekkür ederim. sana bişi sorcam bendeki adet belirtisi adete bi kaç gün kala rahme sancı girmesi ibi.. ara ara kasık ağrısı. sen de bundan mı bahsediyorsun.. hani mide bulantısı şişlik yok.. vardı 2 gün önce bitti hepsi..

selam kızlarr..doktordan geldım gcen hafta hormonum 8.84 tu fakat bugun 12.34 cıktı veeee doktor duzene girmiş hormonun dedi 10 un üzeri normalmıs:))))cok mutlu oldum ilac vermedı halıyle haftaya gel kalp atısları ıcın dedi ama diger hafta esim izinde olacak onunla gidip dinleyebilmek çin diger hafta gidecegim..ohhh rahatladım cok sükür..allah hep böle hayırlı haberler duymak nasip etsin..benden haber bekleyen ve benım ve bebğim için meraklanan arkadaslar coook tesekkur ederim bir aile gibi olduk vallahı biran önce gidip haber versem kızlara dıye sabırsızlandım hastanede :)))

cok tesekkur ederım bugun guzel haberler aldım..:))

batlanbus bu gün doktora gidicekti.çok merak ediyorum.umarım sorun yoktur.

sagol canım iyiyiz simdilik cok sukur bebişimin kalpo atıslarını dinletmedı doktor 8 haftalık olunca gidecegım artık hayırlısıyla duyacaz insallah:)hormon durumum ıyı ılacta vermedı huzurluyum....

yoo kesinlikle yok.zaten 2 gün geçmiş varsa kesin çıkar.haydi güzel haberini bekliyorum:)

negatif çıktı ben 2 tane almış testi 2 gün sonra tekrar yapcam eğer hastalanmassam tabiki ya bide şeyden korktum bu iğneden sonra adet olmassan eğer bu gebelikden değilse döllenmeyen mi çatlamayanmı ne yumurtalar kist yapıyormuş offff :26:

hadi hayırlısı canım herşeyin normal olması çok güzel.bebeğinin kalp atışlarını dinlerken bizler içinde dua etmeyi unutma olurmu

hadi hayırlısı canım herşeyin normal olması çok güzel.bebeğinin kalp atışlarını dinlerken bizler içinde dua etmeyi unutma olurmu

unutur muyum canım=??allah isteyen tüm arkadaslarımı tez zamanda bebişlerine kavustursun ..kucaklarınızı boş bırakmasın inşallahhhhhh....

unutur muyum canım=??allah isteyen tüm arkadaslarımı tez zamanda bebişlerine kavustursun ..kucaklarınızı boş bırakmasın inşallahhhhhh....

amiiiiinnnnnnnnnn. ben bu ay olacağından nedense çok emindim hatta kendimi hamile felan sanıyordum :26: bazen elimle karnımı tutarken buluyordum kendimi ama bugün o tek çizgiyi görünce nedense hem yıkıldım hemde inanmak istemedim hakkımızda hayırlısı

çok sevindim canım inşallah kalbi de atıyordur pıt pıt bebeciğin benim görmeme 1 hafta var çok heyecanlı..

yıkılma canım yıkılacak birsey yokkı allah ustesınden gelınemeyecek dertler vermesın ben de denemenın ılk uc ayında cok uzulmustum ama öyle bir zamanda oldukı tam anneler gununden once dedımkı o 3 ay ıcınde olsa belkı o kadar mutlu olmayacaktım herseyın zamanı var ..alllahtan önce hayırlısını ıste illakı olacak sabret ne kadarlık evlısın denemen cok oldumu?

çok sevindim canım inşallah kalbi de atıyordur pıt pıt bebeciğin benim görmeme 1 hafta var çok heyecanlı..

ewt canım ınsallah pıt pıt sesını duyacagız :))o gunu sabırsızlıkla beklıyorum sımdıden sen keseyı görmüşmüydun yoksa sende mı kalp atısını duyacaksın??

ewt canım ınsallah pıt pıt sesını duyacagız :))o gunu sabırsızlıkla beklıyorum sımdıden sen keseyı görmüşmüydun yoksa sende mı kalp atısını duyacaksın??

ya ne güzeeelll bende bebişimin kalbini duymak istiyorum allahım nekadar heyecan vericidir kimbilir ne mutlu sana

çok sevindim canım ya darısı başımıza inşallah. bi kalp atışlarını duysak da rahatlasak artık uyku uyuyamaz olduk :)
hayret walla çok değişik bi duygu... ben de yeni gelişmeler ne var ne yok diye bakınıp duruyorum. :))
herkes güzel haberler verir inşallah.

hayirli ugurlu olsun. Allah nazarlardan korusun masallah size.

batlanbus aynı gün gitmişiz doktora bizde sadece keseyi görebildik kal atışlarını haziranın 7 sinde gel dedi. şimdi zaman geçmez hayatta.

kizlar günaydın...ya bende hiç belirti yok sanki hamiş değilim bu normaldir dimi ya yani doktora gitmesem karnımda bi miniğin olduğuna inanmıcam

Merhaba kizlar... Bugun doktora gittim kafam karisti moralim bozuldu. Aglayarak eve geldim. Cardamba gunu test istemisti benden sonucum1261. Bunu gorunce karindan baktigimizda keseyi goruruz dedi. Bakti bakti goremiyorum dedi. Sonra alttan bakti goremiyorum dedi badtan sonra gordum dedi bana da gosterdi bisey ama benim aklimi karistirdi moralmi bozdu. Haftaya yine gel dedi kontrol etmemiz gerekiyor dedi.... Uzgunum

üzülme derya öyle şeyler olabiliyor hem alttan bakınca görmüş işte takma kafana bebişide üzme hiç görmemiş olsaydı neysede görmüş işte bişey olmaz iyi düşün iyi olsun.

kizlar günaydın...ya bende hiç belirti yok sanki hamiş değilim bu normaldir dimi ya yani doktora gitmesem karnımda bi miniğin olduğuna inanmıcam

normal heralde bendede hiç belirti yok tek belirti göğüs uçlarımın acıması ve kaşınması.ben dün doktordaydım düşündüğümden daha küçükmüş 5+2 haftalıkmış sen kaçıncı haftandasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…