hamileliğin bence en büyük belirtisi heran adet olucak gibi olman ama bir türlü adet olmaman bir çok arkadaşımda öyle oldu.5 gün önceden yanlarında ped taşımaya başladılar.ama o ay olmadılar canım.meğer hamileymişler
inşallah iyi haberler verceksin canım merak etme stresli gitme diyeceğim ama biraz zor oluyor.. benim en yakın arkadaşımın düşük ihtimali vardı aşılama olmuştu hemde çok az tutma ihtimli vardı ama doktorun verdiği ilaçlarla maşallah şimdi çok iyi 4 aylık oldu bir oğlu olacakmış.. sende merak etme herşey yolunda gider inşallah..
batlanbus bu gün doktora gidicekti.çok merak ediyorum.umarım sorun yoktur.
yoo kesinlikle yok.zaten 2 gün geçmiş varsa kesin çıkar.haydi güzel haberini bekliyorum:)
selam kızlarr..doktordan geldım gcen hafta hormonum 8.84 tu fakat bugun 12.34 cıktı veeee doktor duzene girmiş hormonun dedi 10 un üzeri normalmıs:))))cok mutlu oldum ilac vermedı halıyle haftaya gel kalp atısları ıcın dedi ama diger hafta esim izinde olacak onunla gidip dinleyebilmek çin diger hafta gidecegim..ohhh rahatladım cok sükür..allah hep böle hayırlı haberler duymak nasip etsin..benden haber bekleyen ve benım ve bebğim için meraklanan arkadaslar coook tesekkur ederim bir aile gibi olduk vallahı biran önce gidip haber versem kızlara dıye sabırsızlandım hastanede :)))
hadi hayırlısı canım herşeyin normal olması çok güzel.bebeğinin kalp atışlarını dinlerken bizler içinde dua etmeyi unutma olurmu
unutur muyum canım=??allah isteyen tüm arkadaslarımı tez zamanda bebişlerine kavustursun ..kucaklarınızı boş bırakmasın inşallahhhhhh....
selam kızlarr..doktordan geldım gcen hafta hormonum 8.84 tu fakat bugun 12.34 cıktı veeee doktor duzene girmiş hormonun dedi 10 un üzeri normalmıs:))))cok mutlu oldum ilac vermedı halıyle haftaya gel kalp atısları ıcın dedi ama diger hafta esim izinde olacak onunla gidip dinleyebilmek çin diger hafta gidecegim..ohhh rahatladım cok sükür..allah hep böle hayırlı haberler duymak nasip etsin..benden haber bekleyen ve benım ve bebğim için meraklanan arkadaslar coook tesekkur ederim bir aile gibi olduk vallahı biran önce gidip haber versem kızlara dıye sabırsızlandım hastanede :)))
amiiiiinnnnnnnnnn. ben bu ay olacağından nedense çok emindim hatta kendimi hamile felan sanıyordum :26: bazen elimle karnımı tutarken buluyordum kendimi ama bugün o tek çizgiyi görünce nedense hem yıkıldım hemde inanmak istemedimhakkımızda hayırlısı
çok sevindim canım inşallah kalbi de atıyordur pıt pıt bebeciğin benim görmeme 1 hafta var çok heyecanlı..
ewt canım ınsallah pıt pıt sesını duyacagız :))o gunu sabırsızlıkla beklıyorum sımdıden sen keseyı görmüşmüydun yoksa sende mı kalp atısını duyacaksın??
çok sevindim canım ya darısı başımıza inşallah. bi kalp atışlarını duysak da rahatlasak artık uyku uyuyamaz olduk :)
hayret walla çok değişik bi duygu... ben de yeni gelişmeler ne var ne yok diye bakınıp duruyorum. :))
herkes güzel haberler verir inşallah.
ewt canım ınsallah pıt pıt sesını duyacagız :))o gunu sabırsızlıkla beklıyorum sımdıden sen keseyı görmüşmüydun yoksa sende mı kalp atısını duyacaksın??
Merhaba kizlar... Bugun doktora gittim kafam karisti moralim bozuldu. Aglayarak eve geldim. Cardamba gunu test istemisti benden sonucum1261. Bunu gorunce karindan baktigimizda keseyi goruruz dedi. Bakti bakti goremiyorum dedi. Sonra alttan bakti goremiyorum dedi badtan sonra gordum dedi bana da gosterdi bisey amabenim aklimi karistirdi moralmi bozdu. Haftaya yine gel dedi kontrol etmemiz gerekiyor dedi.... Uzgunum
kizlar günaydın...ya bende hiç belirti yok sanki hamiş değilim bu normaldir dimi ya yani doktora gitmesem karnımda bi miniğin olduğuna inanmıcam
batlanbus aynı gün gitmişiz doktora bizde sadece keseyi görebildik kal atışlarını haziranın 7 sinde gel dedi. şimdi zaman geçmez hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?