Mayıs ayında hamile kalmak isteyenler

  • Konu Sahibi Konu Sahibi wen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim çok üzüldüm, peki kedisi düşmüyor mu kürtaja neden hemen karar veriyor doktor?
bol bol dinlen canım..
 
merhaba arkadaşlar, öncelikle shuku arkadaşımız için çok üzgün olduğumu belirtmek isterim, keseyi ve kalp atışını duyan arkadaşları da tebrik ederim..

dün kanama nedeniyle doktora gittim, kanamanın yerleşme kanaması olduğunu, 5 gün süreceğini söyledi, böyle bir problem yaşayan var mı acaba aranızda?
bugün tekrar gittim doktora keseyi gördüm,kandeğerimin çok güzel olduğunu dinlenmem gerektiğini söyledi bi takım ilaç ve iğne verdi 15 gün sonra tekrar kontrole gideceğim, umarım 15 gün sonra iyice yerleşmiş olur(
 

canım cok sagol darısı sizlere de olsun inş..bilmem herkes bana erkek dıyo zaten daha dogmadan erkek demeye baslamıslardı ne hikmetse:))
 

canım cok sagol darısı sizlere de olsun inş..bilmem herkes bana erkek dıyo zaten daha dogmadan erkek demeye baslamıslardı ne hikmetse:))
 

ewt canım darısı sizlere olsun::))valla bilmiyom bana daha olmadan herkes erkek demeye başlamıstı zaten ne hıkmetse:))
 
Son düzenleme:

ewt canım darısı sizlere olsun::))valla bilmiyom bana daha olmadan herkes erkek demeye başlamıstı zaten ne hıkmetse:))
 

gecmiş olsun cnm bende olmadı ama olabilir meraklanma kan değerin de iyiyimiş ..dinlen gönlünü ferah tut:)
 

valla bende inanamadım canım ..yok renklı değil hani benmi benzetıyorum desem değil cünkü doktor bak bu poposu bu da bası dedi hakıkaten baya bellı yanı..erkek olma olasılıgı yuksek cabuk olustugunu duymadım ama cevremdekıler erkek dıye dıye bana da bu fıkrı empoze ettıler:)))
 
Hala doktor arayışındayım Doktorunuzu neye göre seçtiniz? Kafam çok karıştı. Birinin tavsiye ettiği doktoru diğeri kötülüyor. Kurtköy Emsey Hastanesi varmış yeni açılmış. 1-2 kişiden onu duydum ama yeni olduğu için cesaret edemiyorum. Pendik civarında olan var mı aranızda kızlar ya yardım edin karar veremiyorum.
 

Ne güzel yaa:) Darısı bizim başımıza. Kaç haftalıkken belli oluyor cinsiyeti?
 

Senin adına çok üzüldüm. Geçmiş olsun canım. Hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimizden maalesef
 

Kartalda MEdicine Hospital Asya var ordaki kadın doğumcu Hilal BAYRAM SANA BUNU ÖNERİRİM..O KADAR çok tutuluyorki bu doktor ben yakın olsam bugun durmıcam gidicem ona ama malesef ben avrupa yakasındayım uzak bana..Bizim tum sulalenin doktoru diyebilirim herkes çok memnun bence bir git derim fiyatlarıda çok uygun burdaki fiyatlara göre kaçınılmaz bir yer..Sadece fiyat için değil herşey mukemmel ben çok beğeniyorum orayı..
 

çok geçmiş olsun Allah hayırlısını versin üzülme canım Rabbim bizim hakkımızda en iyisini bilir en kısa zamanda hamile kalman dileklerimle
 
valla doktor olayı cok zor ya bnde catladım izmirdeyım dedıgın gibi hepsının ıyı kötü yonlerı var bitane buldum sımdılık tavsıye uzerıne ona gidiyorum bakalım ...varmı izmirde olan??
 
valla doktor olayı cok zor ya bnde catladım izmirdeyım dedıgın gibi hepsının ıyı kötü yonlerı var bitane buldum sımdılık tavsıye uzerıne ona gidiyorum bakalım ...varmı izmirde olan??

hemde ne zor..ben istanbuldayım sana tavsiye edemicembenim doktorum araştırma hastanesinde biraz zor oluyor özel hastane gibi olmuyor tabi başta çok kalabalıkama doktorum çok iyi bırakamam onu
 

merhaba bende 7 haftalık hamileyim ve kurtköyde oturuyorum ben sultanbeylide bi doktor buldum muaynanesine gidiyorum ben memnunum istersen gel bi bak bedia örnek doktorun adı hemde pahalı değil muayneden 40tl alıyo kontrollerden hiç almıyo ben pazartesi günü gidicem.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…