teşekkürler arkadaşlar.. desteğiniz benim için gerçekten çok önemli...
eşim sağolsun hiç bi iş yaptırmadı, yapmadım. hatta akşama kadar her gün yattım desem yeridir yani. cumartesi gece kanama artmasıyla acile gittik. doktorum muayene etti. keseyi gördü 4haftalık dedi. yine kan verdim yükselmiş ama istenilen değerde değil. o yüzden iğne yaptı. bugün doktorum bi daha aradı. kürtaj yapalım tedaviye başlayalım diye
ben de iğne işe yaradımı onu bile bilmiyoruz dedim. bugün bi daha gidicem kan vericem. duruma göre kürtaj olacak herhalde
eşim de bu hafta tatbikatta olacak. ailem türkiyede ben kıbrısta
alsında çok şey yazmak istiyorum da, düğüm düğüm oldum sanki, bir şey yazamıyorum...
bebeğin sağlıklı kalp atışını duydun,gördün onu senin adına mutluyum darısı benim başıma bakalım...poposunu falan belli etmiş erkekmi olcak kız yoksa erkek bebekler çabuk belli edermiş vücudnu,,allah biliri yinede hayırlısı
bebeğin sağlıklı kalp atışını duydun,gördün onu senin adına mutluyum darısı benim başıma bakalım...poposunu falan belli etmiş erkekmi olcak kız yoksa erkek bebekler çabuk belli edermiş vücudnu,,allah biliri yinede hayırlısı
merhaba arkadaşlar, öncelikle shuku arkadaşımız için çok üzgün olduğumu belirtmek isterim, keseyi ve kalp atışını duyan arkadaşları da tebrik ederim..
dün kanama nedeniyle doktora gittim, kanamanın yerleşme kanaması olduğunu, 5 gün süreceğini söyledi, böyle bir problem yaşayan var mı acaba aranızda?
bugün tekrar gittim doktora keseyi gördüm,kandeğerimin çok güzel olduğunu dinlenmem gerektiğini söyledi bi takım ilaç ve iğne verdi 15 gün sonra tekrar kontrole gideceğim, umarım 15 gün sonra iyice yerleşmiş olur(
ay gerçektenmi inanmıyorum ya.beni de çok heycanlandırdın sanırım sen renkli ultrasonamı girdin canım.normalde o kadar net gözükür mü? ayyyy bencede erkek olucak erkek bebekler çabuk oluşurmuş diye duymuştum bende.
valla bende inanamadım canım ..yok renklı değil hani benmi benzetıyorum desem değil cünkü doktor bak bu poposu bu da bası dedi hakıkaten baya bellı yanı..erkek olma olasılıgı yuksek cabuk olustugunu duymadım ama cevremdekıler erkek dıye dıye bana da bu fıkrı empoze ettıler:)))
arkadaşlar artık beni listenizden silebilirsiniz...
doktoruma gittiğimde keseyi göremedi. kan değerim de 1200lerden 300e düşmüş. düşürmüşüm bebeğimi
yarın kürtaj olacağım, geri kalanını temizleyecek. hayırlısı böyleymiş demek ki...
tüm anne adaylarına hayırlı doğumlar dilerim. Allah hayırlısıyla sağlıkla sinerle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
desteğiniz için herkese çok teşekkürler...
Hala doktor arayışındayımDoktorunuzu neye göre seçtiniz? Kafam çok karıştı. Birinin tavsiye ettiği doktoru diğeri kötülüyor. Kurtköy Emsey Hastanesi varmış yeni açılmış. 1-2 kişiden onu duydum ama yeni olduğu için cesaret edemiyorum. Pendik civarında olan var mı aranızda kızlar ya yardım edin karar veremiyorum.
arkadaşlar artık beni listenizden silebilirsiniz...
doktoruma gittiğimde keseyi göremedi. kan değerim de 1200lerden 300e düşmüş. düşürmüşüm bebeğimi
yarın kürtaj olacağım, geri kalanını temizleyecek. hayırlısı böyleymiş demek ki...
tüm anne adaylarına hayırlı doğumlar dilerim. Allah hayırlısıyla sağlıkla sinerle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
desteğiniz için herkese çok teşekkürler...
valla doktor olayı cok zor ya bnde catladım izmirdeyım dedıgın gibi hepsının ıyı kötü yonlerı var bitane buldum sımdılık tavsıye uzerıne ona gidiyorum bakalım ...varmı izmirde olan??
ewt canım darısı sizlere olsun::))valla bilmiyom bana daha olmadan herkes erkek demeye başlamıstı zaten ne hıkmetse:))
Hala doktor arayışındayımDoktorunuzu neye göre seçtiniz? Kafam çok karıştı. Birinin tavsiye ettiği doktoru diğeri kötülüyor. Kurtköy Emsey Hastanesi varmış yeni açılmış. 1-2 kişiden onu duydum ama yeni olduğu için cesaret edemiyorum. Pendik civarında olan var mı aranızda kızlar ya yardım edin karar veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?