- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #2.481
amin insallah canısı hepimiz icin . kafam cok rahatladi cok yemistim kendimihepinizin destegiyle aydinliga ciktim rabbim guzel haberlerimizi tez zaman da nasip etsin
Herkesin patır patır hamile kaldığı, pıtır pıtır doğurduğu anneler günü reklamlarını, ramazan reklamlarını, TV dizilerini görmezden gelmeye çalışıp homurdanarak aklını işine gücüne vermeye çalışan var mı bugün benim gibiBugün huysuz kalktım huysuz devam ediyorum. Seneye bu zamanlar inşallah gülüyor olurum bu halime.
harika evet sizi de görmek isterdiiimiyi gelmez olur mu.. nefes işte..:)
evet bir hafta sonu daha bitti yeni bir haftaya başladık..
ne kadar güzel gün böyle arabam hazırmış kavuşacağız kısmetse
dün kuzumun doğum günüydü.. artık 10 yaşında kuzu ne çabuk büyüdü..
Hoşbuldum@Beste78 vecilekliturta_33 hoş geldiniz, çok güzel haberlerle geldiniz. Sağlıklı, keyifli, heyecanlı bir süreç olsun ikiniz için de. Bu ay sonu 2 transferimiz var o zaman.
yok kuzum geçen ay bekledik olmadı,bu ay çalışmalara devam,ramazanda ne kadar halimiz kalıp fırsat bulursakKesinlikle öyle bu 10 günü çok keyifli geçirdim ailem ve arkadaşlarımla beraberdim çok çok iyi geldi. Sen de bi gelişme var mı okuyamadım daha diğer sayfaları.
Hoşbuldum canımAnaaa hiç bildirim gelmemiş ya bana gıı..
Tekrar hoşgeldiniz kızlar.cilekliturta_33 @Beste78
Ben hala adet olmadım. Olsam bile transfer bayrama denk gelecek. 18-20 gün sürüyomuş hazırlık.
Bahçeci bayramda transfer yapıyo mu acaba yaa? Kesin ertelenecek benim iş
Benim bildiğim de bayramda transfer yapıldığı yönünde.Anaaa hiç bildirim gelmemiş ya bana gıı..
Tekrar hoşgeldiniz kızlar.cilekliturta_33 @Beste78
Ben hala adet olmadım. Olsam bile transfer bayrama denk gelecek. 18-20 gün sürüyomuş hazırlık.
Bahçeci bayramda transfer yapıyo mu acaba yaa? Kesin ertelenecek benim iş
Benim bildiğim de bayramda transfer yapıldığı yönünde.
He diğer taraf doğal yol ve bir kısmımız o yoldan çıktık diye bu ortaya karışık tarafa geçtik yaklaşık 2 ay önce.Marjo
hoşş geeeldiiinnn süper haberle geldinn maşallah kuzuu tebrik ederim... cinsiyeti kız olabilir mi acaba :) inşallah sonuçların da iyi gelir ve kucağına alırsınn..darısı bize..:)Tamam, o zaman ben dogru yere yazmisim. Dogal yol oldugu icin oraya daha uygun.
hoşş geeeldiiinnn süper haberle geldinn maşallah kuzuu tebrik ederim... cinsiyeti kız olabilir mi acaba :) inşallah sonuçların da iyi gelir ve kucağına alırsınn..darısı bize..:)
buraya da yapıştır o yazdığını doğal deneyenler de burada, orayı da okuyoruz tabisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?