Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımsın
canımsın çok sağol çok doğru diyorsun zaten muayenede 10 mm üstü yumurta yok dedi baskıladığı için bide bana başta sabah akşam estrofem başlattı daha 3gündür 3 e çıktı ilaç şimdi de 4 belki de baştan 3 verseydi neyse artık inşallah herşey yolunda gider hepimizin

Sağol canım ben çabuk etkileniyorum hemen modum düşüyor ya içtim nar suyu şifası allahtan

Nar suyu içerek ve +1 ilaç ile düşen modu yükseltme zamanı canım :) doktor bir sorun görse 1 değil daha fazla arttırırdı. Demek ki yeteceğini düşünüyor. Bence haftasonu iyi bir rahim kalınlığı seni bekliyor olacak.
Benim tedavi protokolünde progynova var östrojen olarak ve sabah/akşam saat 8 de 3’er tane içilecekmiş. Yumurtlamadan sonra da progestan 3 tane eklenecekmiş.

İnşallah hayırlısı neyse o olsun senin bu sefer farklı oluyor sende rahim dinlendirme yapmadı galiba

Benim taze transferde yumurta toplanmadan iki gün önce 9,4 tü, ama e2 de 1832 idi tabiki.. transfer günü kaç oldu bilmiyorum.
Dondurulmuş gelecek ay göreceğiz bakalım.

bugun gezegenler yer değiştiriyormus ki annnem aradi söyledi diyor insanlari etkiliyormuş otur dua et sana guzellikler getirsin. dileklerini otur yaz bir kagida ben yazdim diyo kiz sen nerden ogreniyosun boyle seyleri dedim arkadaslarim soyluyor okuyorum diyor

Hastalıktan kalan bir öksürüğüm var geçmek bilmedi, daha ne kadar sürecek acaba? beni de felaket etkiliyor. Sanki ciğerim ağzıma gelecek gibi. Yoruldum öksürmekte.
iylesmen lazim transfere kadardemek ki fena güçlü oksuyorsun caresine bak biran once

Yaz diyorsa yaz anacım boş geçme. Bir nevi hıdrellez kurtarma yazılısı gibi.

peki ilk transferin 3 gunluk taze tarnsfermiydi ilk tedavi de hep tazemi tarnsfer ediyolar ?
İki transfer de taze 5. Gün embriyosuydu canım. İlk transferde dondurulmuş olmadığı için ikinci de taze oldu. İkinci tedaviden iki tane 2. Gün bir tane de 5. Gün dondurulan embriyo var şu an. O nedenle bu kez dondurulmuş transfer yapılacak. 5. Gün embriyosunu koyacaklar. 2. Gün dondurulanlar bekleyecek.

iylesmen lazim transfere kadardemek ki fena güçlü oksuyorsun caresine bak biran once

Çok kötüyüm normalde kendimi tanımasam çoktan bir göğüs hastalıklarına gitmem gerekir derdim. Ama bende her ağır gripten sonra böyle uzun süre çok zorlayan bir öksürük kalır o nedenle endişelenmiyorum. Ama yoruldum öksürmekten.

Yaa bu kadar oluur, ben de tam bunu paylasacaktım az once bır olay geldı basıma, mukellefımle o anlattı bır soz soylemıstı - ve o olmayacak dedıgımız sey yarım saat ıcınde gerceklestı, sonra kadın benı arayıp -ya ben ne dedım olmayan sey anında oldu, oysakı bugun okumustum bu gezegenlerle ılgılı seylerı ve ınanmamıstım dedı.

tam da dıyecektım kı arkadaslar 9 hazırana kadar hep olumlama yapıp dua edıyoruz, olumsuz sey aklımıza getırmıyoruz, kalplerımız karşılıklıymıs Armin . haydı kızlar hep beraber olumlamaya, asla negatıf dusunce yok. hepimiz hamileyiz, hepimiz sağlıklıyız, hepimizin yumurtaları da spermleri de doğacak yavruları da süper sağlıklı çocuklar

Hastalıktan kalan bir öksürüğüm var geçmek bilmedi, daha ne kadar sürecek acaba? beni de felaket etkiliyor. Sanki ciğerim ağzıma gelecek gibi. Yoruldum öksürmekte.

adacayı denedın mı canım. hanı bu uzun dal seklınde olanlardan, oksuruge bıre bır bundan 4 sene falan once bı oksuruge tutuldum 3 ay gecmedı en sonunda bana bunu soyledıler ıkı gunde gecırdı ama gunde 2 bardaktan fazla ıcmeden, ve dalı bardagında 3 dakıkadan fazla tutmadan ıcmen gerekıyor aksı halde zehırlıyormus bas agrısı yapıyor

Wayyyy gülüm tamda benim burcum da degisim. oyuzden gece ben bi bunalima girdim. aglama krizim geldi ki seller akti gözümden. hayir bisi de olmadi deliriyorum galiba dedim. evimi mi ozledim ne oluyo bana demek hep gezegenlerdenn

Canım
Burada bulmaya çalışayım, umarım bulurum.. çok teşekkürler canım. Ben de ballı turp biliyorum 10-12 gün yapınca geçiyor bu inatçı öksürük ama onu her gün kim yapacak. adaçayı pratik sonuçta.

Wayyyy gülüm tamda benim burcum da degisim. oyuzden gece ben bi bunalima girdim. aglama krizim geldi ki seller akti gözümden. hayir bisi de olmadi deliriyorum galiba dedim. evimi mi ozledim ne oluyo bana demek hep gezegenlerdenn

Olsun aglamak da ıyıdır bazen, sevıncten olsun sebepsız olsun boyle aglayınca bosalırsın, sebeplı aglama vermesın Allah. rahatlatır ınsanı ben de aglarım oyle arada, bı aglama hıssı gelır durup dururken. hep gezegenlerın halt yemesı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…