Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktordan çıktım şimdi ,rahim kalınlığı 6 mm üç çizgi dedi ctesi tekrar kontrol ilacı 4 e çıkardı ben en azından 8-9 olmuştur diye umut etmiştim hayırlsı artık inşallah

güzel düşün güzel olsun canım, maşallah , daha da kalınlaşır inşallah hayırlısıyla

Mantıklı bi yaklaşım keşke doktorda böyle açıklama yapsa dimesin % 100 nar suyu aldım

Kızlar ben de çıktım kontrolden, perşembe 9.30 da evlatlarımı toplayacaklar

maşallah canım gözünaydın, hadi şimdi sen konuş evlatlarınal güzel güzel, büyüsünler kardeş kardeş, sonra da analarına sıkı sıkıya tutunsunlar, tutungaç evlatlar olsunlar, ikna et sen onları şimdiden

Valla konuşuyorum kuzum,bu sefer sağlıklı olun beni üzmeyin diye, allahım hepimizin dualarını kabul etsin

Mantıklı bi yaklaşım keşke doktorda böyle açıklama yapsa dimesin % 100 nar suyu aldım
Size tıbbi açıklamasını yapayım Canlar, yumurtamız büyümeye devam ederken östrojen salgılar ve çatlayana kadar bu devam eder, rahmi yumurta çatlayana kadar bu östrojen kalınlaştırır, tedavi esnasında birden fazla yumurta büyüdüğü için östrojen salgısı normalden fazla olur, o yüzden rahim erken ve daha fazla kalınlaşır. Transfer hazırlığında ise yumurta baskılama transferi yapılacaksa o ayki yumurta baskılanır ve rahim kalınlaşması için dışardan östrojen verilir yani şu an kullandığınız östrojen tabletleri o işi görüyor ve rahim kalınlaşmasını sağlıyor. Panik yapmayın, normalde rahim inceliği gibi bir sorununuz yoksa kullandığınız tabletler halleder o işi

Kızlar doktordan çıktım şimdi ,rahim kalınlığı 6 mm üç çizgi dedi ctesi tekrar kontrol ilacı 4 e çıkardı ben en azından 8-9 olmuştur diye umut etmiştim hayırlsı artık inşallah
Ne zaman başlamıştın ilaca canım? Bir de transfer için kaç mm istiyorlar? Tahmini tarihleri ne?

Progestan ağızdan alınca çok şikayet yapıyor diye biliyorum ama bünye meselesi.. bende de Kas ağrısı ve mide yanması yapıyor fitil olarak kullanırken.
Transfer bir nedenle gecikmezse, tutununca kovayı buldun demek :)

Ne zaman başlamıştın ilaca canım? Bir de transfer için kaç mm istiyorlar? Tahmini tarihleri ne?
11 Mayıs’ta başladım ilaca ,8 in üstü olması gerekmiş Dr 17.18 .19.günlerde dedi ctesi tekrar kontrol bakalım panic dediği gibi yumurtalık baskılandı ondan yavaş ilerliyor sanırım senin transferde kaç mm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…