- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.701
Benim 78 den 250 e ancak çıktı B12 :)) Ben de ilk defa duymuştum:) Sadece adet döneminde büyümeye başlarmışB12 750bu yaşa geldim bu kadar tedavi gördüm, yumurta her dönem görülür açıklamısını yeni duyuyorum inan
Tekrar tebrikler, sıra kese görmeye geldi:)) Sonra kese içinde fasulye görmeye :) Sağlıkla, keyifle, heyecanla geçsin bu süreç.Canım meraba aldım bgnki tahlilide
Hahhha birzck öle oldu saol cnm insn işte panik oluyrBen sana ne didim gı? Yok iğne, yok düşer o değer, bıdı bıdı.. Al işte gebesin. :)) Gözün Aydın, kulakların İzmir ahuahuahu çok iğrençti oldu baaay! :))
Maşallah katlanarak artsın inşallah darısı da bizlerin başına olsun aminnnCanım meraba aldım bgnki tahlilide
Kızlar doktordan çıktım şimdi ,rahim kalınlığı 6 mm üç çizgi dedi ctesi tekrar kontrol ilacı 4 e çıkardı ben en azından 8-9 olmuştur diye umut etmiştim hayırlsı artık inşallah
Mantıklı bi yaklaşım keşke doktorda böyle açıklama yapsa dimesin % 100 nar suyu aldım9-10 iyidir diyolar da o civara gelebilen rahim sayısı yüzde kaç acep? Bi de bu kullandığımız ilaç yumurta baskıladığı için rahmin kalınlaşmasını yavaşlatıyo mu bilmiyorum ama benim geçen ay adetin 5.günü 5 mm. 7.günü 7mm.ymiş.Yumurtalar hızla büyürken rahim de hızla kalınlaşmış zaar. Sonuç: Yumurta büyüdükçe rahim kalınlaşıyor. Baskılandıkça süreç uzuyor.
Nar suyu içelim. Kabak çekirdeği ve kuru dut bi de. Transfer sonrası ananas.
Kızlar ben de çıktım kontrolden, perşembe 9.30 da evlatlarımı toplayacaklar
Canım meraba aldım bgnki tahlilide
Ver mehteriCanım meraba aldım bgnki tahlilide
Evet cnm cok mutlu oldm 30 mayısa gn verdi doktormDamaşallah canım, gözünaydın için biraz daha rahatlamıştır artık değil mi
Amin canım inşallah yaMaşallah katlanarak artsın inşallah darısı da bizlerin başına olsun aminnn
Valla konuşuyorum kuzum,bu sefer sağlıklı olun beni üzmeyin diye, allahım hepimizin dualarını kabul etsinmaşallah canım gözünaydın, hadi şimdi sen konuş evlatlarınal güzel güzel, büyüsünler kardeş kardeş, sonra da analarına sıkı sıkıya tutunsunlar, tutungaç evlatlar olsunlar, ikna et sen onları şimdiden
Size tıbbi açıklamasını yapayım Canlar, yumurtamız büyümeye devam ederken östrojen salgılar ve çatlayana kadar bu devam eder, rahmi yumurta çatlayana kadar bu östrojen kalınlaştırır, tedavi esnasında birden fazla yumurta büyüdüğü için östrojen salgısı normalden fazla olur, o yüzden rahim erken ve daha fazla kalınlaşır. Transfer hazırlığında ise yumurta baskılama transferi yapılacaksa o ayki yumurta baskılanır ve rahim kalınlaşması için dışardan östrojen verilir yani şu an kullandığınız östrojen tabletleri o işi görüyor ve rahim kalınlaşmasını sağlıyor. Panik yapmayın, normalde rahim inceliği gibi bir sorununuz yoksa kullandığınız tabletler halleder o işiMantıklı bi yaklaşım keşke doktorda böyle açıklama yapsa dimesin % 100 nar suyu aldım
dimi yaaa asdff bi gulme geldi ki banaYasaklı dönem bittiyse sorun olmaz bence. Sen yasaklı dönemle şırınga ile içeriye sperm yollamış insansın bu mu sorun olacak :)
Ne zaman başlamıştın ilaca canım? Bir de transfer için kaç mm istiyorlar? Tahmini tarihleri ne?Kızlar doktordan çıktım şimdi ,rahim kalınlığı 6 mm üç çizgi dedi ctesi tekrar kontrol ilacı 4 e çıkardı ben en azından 8-9 olmuştur diye umut etmiştim hayırlsı artık inşallah
Progestan ağızdan alınca çok şikayet yapıyor diye biliyorum ama bünye meselesi.. bende de Kas ağrısı ve mide yanması yapıyor fitil olarak kullanırken.Ne biliim yaa günde 3 tane olunca etkiliyo olabilir. Karaciğerle temasa geçen hormonlar etkiliyo beni. Progesteronun hapı da baş dönmesi ve uyku yapıyodu, iğnesine geçince rahatlamıştım.
Tahmini transfer adetin 15.-18. Günleri. 18.gün olursa Kova'nın son gününe denk geliyor ama tüp bebek 39.hafta sezaryan ile alınıyomuş :)
Nar suyunu bir çok kişi söylüyor ayrıca ilacı da arttırmış bence kalınlaşacaktır içini rahat tut canımİnşallah kalınlaşır 11.günüm
11 Mayıs’ta başladım ilaca ,8 in üstü olması gerekmiş Dr 17.18 .19.günlerde dedi ctesi tekrar kontrol bakalım panic dediği gibi yumurtalık baskılandı ondan yavaş ilerliyor sanırım senin transferde kaç mm diNe zaman başlamıştın ilaca canım? Bir de transfer için kaç mm istiyorlar? Tahmini tarihleri ne?
Kızlar ben de çıktım kontrolden, perşembe 9.30 da evlatlarımı toplayacaklar
Sağol canım ben çabuk etkileniyorum hemen modum düşüyor ya içtim nar suyu şifası allahtanNar suyunu bir çok kişi söylüyor ayrıca ilacı da arttırmış bence kalınlaşacaktır içini rahat tut canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?