- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #3.681
İnşallah canım :)
7.13.15 ve 20sinde denemelrr oldu bakalım hayırlısı inşallah geöen ay çok büyük bi yıkım oldu bizim ama Rabbim elbet dolduracak kucaklarımızı :) herşey sınavımız derdimizi veren dermanımızı da verecek inşllah :) o yüzden iyi düşünüyoruz olumlu düşünmeye devam ki hormonlara iyi etkileşimler olsun@arminch
Günaydıın canım kolay gelsin bu bünye de neler istiyo da bir kısmı oluyor neyse ki..Günaydın kızlar
Hava berbat kursa gidiyorum. Offf yatıp uymak isterdi bu bünye ne işi var kurslarda
Bu Estrofem mide bulantısı ve hafif baş ağrısı yapmaya başladı bende. Araba tutuyomuş gibi bi değişik. Gün geçtikçe artmasa bari yan etkileri. Bi de sürekli acıkıyorum ama canım bi şey istemiyo gibi saçma bi durum var.
Bence tüp bebek sürecinde en kolay dönem opu'ya kadar olan iğneli dönem.
Transfer sonrası ise Estrofem'e bi de yok kan sulandırıcı yok progesteron eklenmesi derken en sıkıntılı dönem olacak gibi.
Hoff.. Gidem de buzdolabını kurcalayam bi.
Bu Estrofem mide bulantısı ve hafif baş ağrısı yapmaya başladı bende. Araba tutuyomuş gibi bi değişik. Gün geçtikçe artmasa bari yan etkileri. Bi de sürekli acıkıyorum ama canım bi şey istemiyo gibi saçma bi durum var.
Bence tüp bebek sürecinde en kolay dönem opu'ya kadar olan iğneli dönem.
Transfer sonrası ise Estrofem'e bi de yok kan sulandırıcı yok progesteron eklenmesi derken en sıkıntılı dönem olacak gibi.
Hoff.. Gidem de buzdolabını kurcalayam bi.
[/QUOTE
Bende ilk gün başağrısı karın ağrısı oldu geçti şükür senin de artmaz inşallah
hayırlısı canım daha kalınlaşır o güne sen güzel düşünmeye devam et.Kızlar doktordan çıktım şimdi ,rahim kalınlığı 6 mm üç çizgi dedi ctesi tekrar kontrol ilacı 4 e çıkardı ben en azından 8-9 olmuştur diye umut etmiştim hayırlsı artık inşallah
Seni olumsuz etkilemiş ama herkes genelde dondurulmuş transfer kolay diyor. Daha az ilaç kullanıldığı için.. ben henüz bilmiyorum ama sanki bana da dondurulmuş basit gibi geldi. İlaç daha az ama daha uzun kullanılıyor sanki.
Ben hiç öyle rüyalar görmüyorum. Hani benim darı ambarım? Ben de istiyorum. Gündem bu olunca rüyalara girmesi de normal sanırım :)
Senin tahmini transfer tarihi adetten kaç gün sonra.. geç kalmadın değil mi kova ya.. embriyonun hiç kurtuluşu yok gelecek ve kova olacak. Nokta :)
Cumartesi’ye kadar kalınlaşır o sıkıntı yapma benim cuma 6 dı dün 9 olmuştu mesela, az kaldı bebişlerine kavuşmayaKızlar doktordan çıktım şimdi ,rahim kalınlığı 6 mm üç çizgi dedi ctesi tekrar kontrol ilacı 4 e çıkardı ben en azından 8-9 olmuştur diye umut etmiştim hayırlsı artık inşallah
YAaa inşallah canım benim nar suyu mu içsem var mu yapacak bişeyCumartesi’ye kadar kalınlaşır o sıkıntı yapma benim cuma 6 dı dün 9 olmuştu mesela, az kaldı bebişlerine kavuşmaya
B12 750Hafızana hayranım Beste ya☺☺Ewet 2 yumurta vardı ortalıkta gezinen, 2 tane de çikolata kistinin arkasındaydı, yumurtalar her dönem görülür dedi sadece, gıcık oluyorum ağzından cımbızla laf alabildiğimiz, soru sorulmasından hoşlanmayan, gülerek laf sokan, ukala kadın proflaraBiraz bekleyelim adet olmazsan tarlusal dedi, hiç ilaç civanperçemi içmeyeyim bence de
Nar suyu işe yarıyor diyeni çok duydum bi zararı olmaz herhalde, ilacı da 4 e çıkarmış, rahat ol ctesiye kalınlaşır o, reglinin kaçıncı günündesin?YAaa inşallah canım benim nar suyu mu içsem var mu yapacak bişey
İnşallah kalınlaşır 11.günümNar
Nar suyu işe yarıyor diyeni çok duydum bi zararı olmaz herhalde, ilacı da 4 e çıkarmış, rahat ol ctesiye kalınlaşır o, reglinin kaçıncı günündesin?
Kızlar doktordan çıktım şimdi ,rahim kalınlığı 6 mm üç çizgi dedi ctesi tekrar kontrol ilacı 4 e çıkardı ben en azından 8-9 olmuştur diye umut etmiştim hayırlsı artık inşallah
Transferi genelde reglinin 18-19. Günü yapıyorlar stres yapma nolur o zamana kadar çoktan kalınlaşır, 7mm nin üstü olması yeterli diye biliyorum senin 10 u bulur 1 haftadaİnşallah kalınlaşır 11.günüm
İnşallah hayırlısıyla bakalımKaçıncı günün bugün kuzum? He 11miş. Kalınlaşır daha vakit var.
Her anımız stres işte inşallah canım 8in üstü transfer yapıyorlar ama şöyle 10_11 olsa keşkeTransferi genelde reglinin 18-19. Günü yapıyorlar stres yapma nolur o zamana kadar çoktan kalınlaşır, 7mm nin üstü olması yeterli diye biliyorum senin 10 u bulur 1 haftada
Çok şükür canım sağlıkla toplansınlar kaliteli olsunlar Allah’ın izniyleKızlar ben de çıktım kontrolden, perşembe 9.30 da evlatlarımı toplayacaklar
Her anımız stres işte inşallah canım 8in üstü transfer yapıyorlar ama şöyle 10_11 olsa keşke
Canım meraba aldım bgnki tahlilideYazıcam umarım opu da doktorum görmez, kadın kendini fişlemiş demesin
Canım meraba aldım bgnki tahlilide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?