Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar progesteron akıntı yapıyor muydu ?akıntı Normal mi yoksa enfeksiyon mu oldum yav?
Progestanın bir kısmı geri geldiği için rahatsız edici oluyor.akıntı da oluyor bence enfeksiyon değil normal bir durum.. Şu an herşey yolunda gidiyor bence :)

Evet valiz kısmı yorucu. Ben de kendi eşyalarımı çıkarıyorum genelde.bizde öncelik kardeşimin siparişleri..önce onları tartıyorum sonra alış veriş yapıyorum. Ben kez kardeşime sataşıyorum; sana patates soğan getireceğim bu kez diye :) Türkiye de herşey pahalı, kur farkını düşününce bile burası daha ucuz.. havaalanında bir sebze çetesi çökertilirse o benim :)

pastası ??? anlamadum ben onu...
pastacı demek istedim canım.
Bunların ne Fransız tereyağları bitiyor, ne İtalyan peynirleri, ne de Belçika çikolataları :) hepsi Türkiye’de var haliyle ama fiyatlar cidden çok farklı ben de buradan götürüyorum. Seneler önce burada 2 eur ya içtiğim birayı orada bir barda 25 liraya içmiştim, şimdi en az 50 olmuştur herhalde, burada hala 2 eur :)

.
Ben bazı aylar akıntıyı farkeder bazen etmezdim, hatta o aylar yumurtlamıyorum belki diye düşünürdüm ama hamile kaldığım ay da hiiç uzayan akıntı olmadı. Ağrıdan ve gaz sancısından anlamıştım

Hepsinin ilk denemesiydi. :)
yas 38lilerin sonuncusuyum kesin hamileyim. musteceptee sen ve arkadas grubunun son hastasiyim kesin ilk deneme de hamileyim öyle de oldu amin derim yarin, bu gazla şarkılar söyleye söyleye eve kafa goz dalarım. cam,kapi,koltuk,mutfak,dolabi,dolap icleri ne varsa temizleyip yikayip utuleyip bu sefer kendi bayramim icin bayram temziligi ilan ediyorum, çünküm geldigim de kesin hamileyim ya bahcede yayila yayila keyif yapicam allahim öyle de olsun amin☺

KEndi adıma akıntı benim için belirleyici olmuyor her zaman. Akıntı yumurtlama yaklaştığını gösteriyor ama şu an yumurtladım diyemiyorum. Ama ona eşlik eden kasık ağrısı olarak başlayan, yumurtlayacağım zaman da biraz değişen bir ağrı ile anlıyorum.
bu adetler, yumurtlamalar bizimle kafa buluyor ya.. başka açıklaması yok :)

Bende de aksam çıkıyor o canavar, gündüz sağlıklı beslenme akşam ne bulursam, : (

Ne yazikki canım haklısın marketten tane bile alsan 2 EÜ yu geçer. . Kardeşin pastaci demek çok güzel bir meslek ama müthiş bi yetenek gerektiriyor... kardeşin senden yana şanslı desene

Tabikisi benimki de kahraman embriyo olsun :) yalnız benim yumurtalıklar da bir kahramanlık peşinde bu ay,sinir ediyorlar beni. Testlere göre henüz sorun yok ama akıntı da akarsulara özen neredeyse :)
Olacak bu iş onun sinyali bu inşallah

Fena bunlar ya yeni nesil diyecek bişey bulamıyorum

Valla zihnimizle metibolizmayi mi bozuyoz acep

Kızlar çenenize sağlık yetişemiyorum valla. Çok da sayfa sayfa okuyamıyorum, kaçıyor. Ben de henüz hamile olmayanlara ve olup da bulantısı başlamayanlara gelecekten bildireyim bari : Hamileliğinizin ilk trimester bulantılarında yayla çorbası denen şeyi kutsayın, onu baş tacı edin. Niye günlerdir aklıma gelmedi ki 15 gündür fena bulantım var peynir-ekmek döngüsünden beni kurtarabilen yegane şeyler çorba dışında ayran, muz, beyaz peynir, domates, kavun.

Armin listeyi görünce 38 yaş istatistiği bana da dikkat çekici gelmişti, hadi hayırlısı gülüm.
dennisgo senin bebe yazı burnundan getirmek istediği için şu zamanı beklemiş olabilir yok öyle 2 euroya miss gibi biraları hüpletmek sen de çorba içiceeeeen sendeeee

E Effective herşey iyi olacak. Bak Panic de bebesine meeehh orta kalite deyip yüz vermiyordu. Hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…