- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.021
Çook hassas konular, çocuk meselesi yani. Çok morali bozuk bir anına geldi onun da demekki, yanlış anladı.Anlaşılan olumlamanın o sundan haberin yok. Ben sadece nasıl olumlama yapıldığından bahsettim kaldı ki hamile bile değilim.. fesatlıkmış sendeki bunu da görmüş olduk. Yazdığımı tekrar okudum ne dedim de bunları hak ettim acaba diye.. demek ki anlatamamışım.. Nediyim Allah gönlüne göre versin..
Armin doğru diyorsun çalışmışım ama anlatamamışım.. sabah sabah tövbeee esttt..
yaşın çok mu ileriymiş,enteresan bir doktorlara denk gelmişsin,aynı yaştayız canım seninle,ama benim doktoruma benim yaşım ileri diye konuştukça bana yaşında bir şey yok ki dedi,seni doktorlar strese sokmuş bence,sonuçta gebe kalabilmişsin ve tekrar kalman için de kafanı rahatlatman lazım,hepimiz bekliyoruz Allahın "OL" dediği zamanı,ama bu arada elimizden gelenleri yapıyoruz tabi ki,her zaman savunduğum konu ,bu iş strese girdikçe olmuyor,aynı geciken adet gibi,neden olmadım bu ay dedikçe gecikiyor,hakkımızda hayırlısı hepimizinMerhaba herkese. Böyle aniden topiğe dalış yapıyorum ama hislerimi anlayabilecek insanlarla paylaşmaya çok ihtiyacım var. 37 yaşındayım 4 yıllık evliyim. 2 yıl çocuk istemedik. Dokuzuncu ayda gebe kaldım ama dokuz haftalıkken kalbi durdu. Şimdi bir yıldır gebe kalamıyorum. 2 aydır ilaç kullanıyorum. Bir ay sonra aşılama yapılacak. Tüm testler defalarca yapıldı. Doktorlara göre yaşım çok ileri başka bi sorun yok ama olmuyor olmuyor. Niyetlenen herkes bikaç ayda hamile kalıyor, Çevremde bu şekilde sıkıntıyı yaşayan hiç olmadı ki onların adına mutluyum. Kimse beni anlamıyor. Sıkıntıdan egzama oldum iyileşmiyor. Psikoloğa gittim anlattım, kız suratıma baktı, bişey de diyemedi. Siz bu süreci nasıl aşıyorsunuz? Benimle dertleşebilecek birileri var mı?
hayır alttan aldıkça üstüme üstüme geliyorsun dedi didiş naptım ben Allasen.. neyse ya napalım iyilik de yaramıyor insanlara... benim hamile olduğumu sanınca kendinden geçti zaarÇook hassas konular, çocuk meselesi yani. Çok morali bozuk bir anına geldi onun da demekki, yanlış anladı.
"sabah sabah tövbeee esttt..." kısmına çok güldüm. :)
bu mesajını görmeden yorum yazmıştım pardonTebrik ediyorum. Buraya dertleşmeye girdim dedim terslenmeye değil. Alttan alayım dedikçe üstüme geliyorsunuz. Yaptığınız çok ayıp. Bir yıl üç gün önce bende almıştım geçici güzel haberi ama bakın ben şuan sizin gibi alamadım yeniden güzel haber. Tamam ben kötü kalpli kötü düşünen biriyim ondan vermiyor Allah. Kabahat bende böyle bi yere yazdığım için. Allah aşkına yazmayın bana başka bişey.
amiiin kuzumm amiiin hayırlı kandiller olsun.. dilek kapımız açık olsun.. gönlümüzden geçen her ne ise hayırlısıyla bizim olsun.. Rabbim bu günde hayırlı yazılar yazsın amiiin.kıslarrrr,hepimizin kandili mübarek olsun,Allah tekrarına erdirsin,mübarek günde birbirimiz için dua edelim inşAllah,
Allah bu mutluluğu sağlıkla bize de tattırsın
kuzum hadi gözün aydın.. inşallah güzel haberlerle.Kızlar kaç gündür yazamadım. Reglim başladı ve hatta bugün bittti diyebilirim. İğnelere başladım 3. Günüm olacak Pazar günü kontrol var bakalım
hadi inşAllah hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişşşKızlar kaç gündür yazamadım. Reglim başladı ve hatta bugün bittti diyebilirim. İğnelere başladım 3. Günüm olacak Pazar günü kontrol var bakalım
Pazar günü bakalım nasıl geçecek bakalım. Baskılayıcı olmadan bu ilaç nasıl etki edecek göreceğiz :)kuzum hadi gözün aydın.. inşallah güzel haberlerle.
Bu defa gelir umarım. Bana bir haller oldu hiç umursamıyorum desem abartmam herhalde. Muhtemelen bahar geldi bende yaylar gevşediği bir değişiğim bu aralar :)hadi inşAllah hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişşş
Aynen devamm bu şekle ❤Bu defa gelir umarım. Bana bir haller oldu hiç umursamıyorum desem abartmam herhalde. Muhtemelen bahar geldi bende yaylar gevşediği bir değişiğim bu aralar :)
Her şey çok güzel olucak diyorsun :)Aynen devamm bu şekle ❤
Dedim ve öyle de olduuu☺Her şey çok güzel olucak diyorsun :)
Hay nefesine kuvvet. Olsun da güle oynaya yaşayalım bu güzelliği :)Dedim ve öyle de olduuu☺
yook artık hala mıı yaAyy malum kişi gene karşıma çıktıhala aynı terane yazık teselli ediyorlar halaa.. off gözardı edilen içeriği göster dediimm öyle çıktı ne gıcıık durum
bence lazım olan kafa bu,tam zamanıııBu defa gelir umarım. Bana bir haller oldu hiç umursamıyorum desem abartmam herhalde. Muhtemelen bahar geldi bende yaylar gevşediği bir değişiğim bu aralar :)
SAĞOL KUZUM öyle de oolssuuunnn.. Bu mübarek gün keşke dualar edebilsek.. diğer kızlara bakıyorum olan olmayan bir şekilde bir şeyler yapıyorlar.. olması için çaba gösteriyorlar, duaya katılıyorlar bal tarçın çörekotu deniyorlar.. ne bileyim doktor doktor geziyorlar.. bitkisel kürler deniyorlar, sizler tüp deniyorsunuz.. kendime bakınca sanki bir şey yapmıyormuşum gibi geliyor.. hayırlısıyla burada çift çizgileri paylaştığımız günlerin hayalini kuruyorum aylardır.. Rabbim inşallah mutlu sona ulaştırsın hepimizi..Hay nefesine kuvvet. Olsun da güle oynaya yaşayalım bu güzelliği :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?