- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.041
olacak Allahın izniylee,kızlar inşAllah topiğimizin adı değişecek,bebeğini ek gıdaya adım adım geçirenler mesela nasılSAĞOL KUZUM öyle de oolssuuunnn.. Bu mübarek gün keşke dualar edebilsek.. diğer kızlara bakıyorum olan olmayan bir şekilde bir şeyler yapıyorlar.. olması için çaba gösteriyorlar, duaya katılıyorlar bal tarçın çörekotu deniyorlar.. ne bileyim doktor doktor geziyorlar.. bitkisel kürler deniyorlar, sizler tüp deniyorsunuz.. kendime bakınca sanki bir şey yapmıyormuşum gibi geliyor.. hayırlısıyla burada çift çizgileri paylaştığımız günlerin hayalini kuruyorum aylardır.. Rabbim inşallah mutlu sona ulaştırsın hepimizi..
korkarım doğumdan sonra çocuğu cami avlusuna bırakacakBen de gördüm zor tuttum kendimi teselli edenlere de yormayın kendinizi anlamıyor yazacaktım, doğuma 1,5 ay kalmış hala aynı terane, allahım dedim günaha girmemek için sustum
sakın muhasebeci olma, olacagı varsa da olmaz cocuk kız deli misin, muhasebecı olma da ne olursan olUmutsuzluk değilde canım hevesim çok kırılmaya başladı artık yoruldum sanırım, ay o termali kayınvalidem her ay söyler durur sıcaklar basmadan gidelim bari, yok çalışmıyorum 15 yıl ilaç sektöründe çalıştım evlenince emekliye ayrıldım yan gelip yatıyorum anlıycan, iktisat mezunuyum muhasebecilik yapayım diye düşünüyordum çok geç kaldım şimdi staj yap sınava gir ooooo dedim hamile kalıcam çocuk doğurucam zannediyordum vazgeçtim, başlasaydım şimdiye almıştım belgemi kısmet
Günaydın gadınlaaar!
Çok yoruldum ben bu ara yaa. Daha 23 Nisan etkinlikleri var. Yoruluyorum ama canım da sıkılıyo. Durgunum, gerginim, huysuzum, bi değişiyim. Bahar depresyonuna girdim gene zaar. Hayat çoh sıkıcıı.. Bıktım hep aynı şeyleri yapmaktan. Hoff..
Hayırlı olsun canım, sağlıklı güzel embriyoların olsun, sıkı sıkı tutunsun sanaKızlar kaç gündür yazamadım. Reglim başladı ve hatta bugün bittti diyebilirim. İğnelere başladım 3. Günüm olacak Pazar günü kontrol var bakalım
Çok ilginç bir insan milleti delşrtmiş resmenkorkarım doğumdan sonra çocuğu cami avlusuna bırakacak
Yok ilk evlendiğim de planımdı hemen çocuk yapıp olucaktım, çocuk olmayınca o da rafa kalktı zatensakın muhasebeci olma, olacagı varsa da olmaz cocuk kız deli misin, muhasebecı olma da ne olursan ol
aminn kuzumm amiin demek de bi nevi 'öyle de oldu' demekmiş biliyo muydun :)Kızlar hayırlı kandiller, bi yerde okudum bugün bu yıl doğucak çocukların ismi yazılırmış, inşallah bugün hepimizin çocukları o listede var olur, hepimiz için duacıyım
Hayırlı kandiller diliyorum Rabbim dileklerimizi en kolay ve güzel şekilde bütünün hayrına olacak şekilde kabul etsin.Hem dua hem de olumlama niyetine "sevgili atalarım dedelerim hayatımda etkisi olmuş tüm insanlar ve olaylardan kaynaklanan darlık kıtlık gibi tüm düşünceleri, enerjileri affediyorum ve kaynağına gönderiyorum. Tüm geçmişimde ve geleceğimde her yönden sınırsız bolluğu bereketi seçiyorum" demenizi tavsiye ediyorum
aminnn inşallahKızlar hayırlı kandiller, bi yerde okudum bugün bu yıl doğucak çocukların ismi yazılırmış, inşallah bugün hepimizin çocukları o listede var olur, hepimiz için duacıyım
Arkadaşlar hepinize merhaba, cuma günğnden bu yana yazılanları okumadan bir merhaba demek istedim. Umarım hepinizde olumlu gelişmeler, güzel haberler vardır, okumaya başlayacağım birazdan. Ben cumartesi günü kürtaj oldum, çünkü hiçbir gelişme ve can yoktu, bugün işbaşı yaptım. kanama var, zaten olması gerekiyormuş, dün kontrole gittim herşet temiz sıkıntı yok dedi doktorum, arada hafif sancı oluyor ama psikolojik olarak çektiğim sancıdan daha acı değil. Kendimde hata arıyorum sürekli ama sonra da diyorum hep hayırlısı olsun diye dua eden sendin, demek ki bu hayırlı olmadığı için Allah sana vermedi işte. Daha büyük kaybedebilirdim, daha sonra özürlü olduğu için aldırma kararı bana bırakılabilirdi, doğumda kaybedebilirdim... daha daha kötü bi sürü şey olabilridi Allah bu şekilde olanı benim için hayırlı kıldı diye düşünüyorum. Bana tavsiyeniz var mı, doktor ilk adetten sonra denemeye devam edebilirsin dedi, ebem 3 ay bekle dedi, fikir ve tecrübelerinizi ortaya dökün kardeşlerim, bacılarım, yumurta güçlendirmeye ne zaman başlayayım sizce, 3 ay ara versem mi gerçekten, hepinizi öpüyorum, desteğiniz ve varlığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız bacılar
[/QUO
Geçmiş olsun canım üzülmemek elde değil tabi ama hakkında hayırlısı böyleymiş en azında hamile kalabiliyorsun. Korunmaya gelince bencede korunma geçen yıl kuzenim Martta kürtaj oldu doktor korunma demiş Nisanda hamile kaldı ve Ocak 2019 dada doğurdu maşallah. Darısı sana ve bizlere inşallah.
Canım senle ben aynıyız herhalde bende hiç birşey yapmıyorum Bu ay önemli günleri bilem değerlendiremedim henüz.SAĞOL KUZUM öyle de oolssuuunnn.. Bu mübarek gün keşke dualar edebilsek.. diğer kızlara bakıyorum olan olmayan bir şekilde bir şeyler yapıyorlar.. olması için çaba gösteriyorlar, duaya katılıyorlar bal tarçın çörekotu deniyorlar.. ne bileyim doktor doktor geziyorlar.. bitkisel kürler deniyorlar, sizler tüp deniyorsunuz.. kendime bakınca sanki bir şey yapmıyormuşum gibi geliyor.. hayırlısıyla burada çift çizgileri paylaştığımız günlerin hayalini kuruyorum aylardır.. Rabbim inşallah mutlu sona ulaştırsın hepimizi..
Kasığınızda ağrı olursa o günü mutlaka değerlendirin derim. Yumurtlamanın asıl göstergesi o.Canım senle ben aynıyız herhalde bende hiç birşey yapmıyorum Bu ay önemli günleri bilem değerlendiremedim henüz.Floya göre bugün yumurtlama günüm ama akşam kasığım ağrıdı bugünde bi belirti yok hadi hayırlısı inşallah.
Hayırlı Kandillerimiz olsun bol dua ile.
Jel olarak ne kullanıyorsunuz
harikaaaa haber bugun kandil. dilerim rabbim bu tedaviyi vesile kılıp, sağlıklı ve kucagina alacagin guzel gunlerini gorecegin, evlat hatta evlatlar nasip eglesinKızlar kaç gündür yazamadım. Reglim başladı ve hatta bugün bittti diyebilirim. İğnelere başladım 3. Günüm olacak Pazar günü kontrol var bakalım
amiin canım bat aynı o zaman bizim, dün ağrı çektim bugün öğlen de bir iğne batması yaşadım çatladım sanki.. hakkımızda hayırlısıCanım senle ben aynıyız herhalde bende hiç birşey yapmıyorum Bu ay önemli günleri bilem değerlendiremedim henüz.Floya göre bugün yumurtlama günüm ama akşam kasığım ağrıdı bugünde bi belirti yok hadi hayırlısı inşallah.
Hayırlı Kandillerimiz olsun bol dua ile.
hepimizin kandili mübarek olsun. rabbimiz gönlümüzdekini tez vakitte nasibimiz eglesin amin.
Senella nerelerdesin sen ?
Canım benim amh da 1.20 ama max 6 folikül göründü belki stres etkiliyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?