Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olacak Allahın izniylee,kızlar inşAllah topiğimizin adı değişecek,bebeğini ek gıdaya adım adım geçirenler mesela nasıl

sakın muhasebeci olma, olacagı varsa da olmaz cocuk kız deli misin, muhasebecı olma da ne olursan ol

biraz nefes almak lazım, kışın kasveti, beklentiler, planlar, planlara uymayanlar, falan da filanlar.... baharla hepsi bi gitsin de kafamız rahatlasın gülüm inşallah.

Kızlar kaç gündür yazamadım. Reglim başladı ve hatta bugün bittti diyebilirim. İğnelere başladım 3. Günüm olacak Pazar günü kontrol var bakalım
Hayırlı olsun canım, sağlıklı güzel embriyoların olsun, sıkı sıkı tutunsun sana

Kızlar hayırlı kandiller, bi yerde okudum bugün bu yıl doğucak çocukların ismi yazılırmış, inşallah bugün hepimizin çocukları o listede var olur, hepimiz için duacıyım
aminn kuzumm amiin demek de bi nevi 'öyle de oldu' demekmiş biliyo muydun :)

kızlar düşünce gücü sayfasından eskilerdenn..

Canım senle ben aynıyız herhalde bende hiç birşey yapmıyorum Bu ay önemli günleri bilem değerlendiremedim henüz. Floya göre bugün yumurtlama günüm ama akşam kasığım ağrıdı bugünde bi belirti yok hadi hayırlısı inşallah.
Hayırlı Kandillerimiz olsun bol dua ile.

Kasığınızda ağrı olursa o günü mutlaka değerlendirin derim. Yumurtlamanın asıl göstergesi o.

Jel olarak ne kullanıyorsunuz

O yazıyı yazdığım ay preseed jel kullanmıştım. Sonra herhangi bir şey kullanmadım. Arada organik hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Sperme zarar veriyor mu bilmiyorum ama hem antibakteriyel hem hoş kokulu ve doğal olduğu için seviyoruz biz :)

Kızlar kaç gündür yazamadım. Reglim başladı ve hatta bugün bittti diyebilirim. İğnelere başladım 3. Günüm olacak Pazar günü kontrol var bakalım
harikaaaa haber bugun kandil. dilerim rabbim bu tedaviyi vesile kılıp, sağlıklı ve kucagina alacagin guzel gunlerini gorecegin, evlat hatta evlatlar nasip eglesin

amiin canım bat aynı o zaman bizim, dün ağrı çektim bugün öğlen de bir iğne batması yaşadım çatladım sanki.. hakkımızda hayırlısı

hepimizin kandili mübarek olsun. rabbimiz gönlümüzdekini tez vakitte nasibimiz eglesin amin.

Senella nerelerdesin sen ?

Amin.

Is güç bogulmaca. Kurumlar kdv sgk muhtasar denetim defter beyan, nelerle uğraşmıyorum ki.
Dün pili bitik geldim. Kandili de ihya edemedim yatmışım. Ovu testlerim silik oysa bugünü ovulasyon gösteriyor flo. Şimdi ben 6.gün mu yumurtladım yoksa daha yumurtlayacak miyim.

Canım benim amh da 1.20 ama max 6 folikül göründü belki stres etkiliyor bizi

bende hiç folikül saymadı doktor ya, neyi yapalım desem sorunun yok diyor bana, merak ediyorum yeterince güçlenmiyor mu ki, düşük oldu, önceki ayda da zaten geç kalmıştım bir hafta muhtemel o zaman da hamile kaldım ama tutunamadı acep neden ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…