- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.061
Dün ilk transferimi oldum 2 tane 3. Gün embriyosu
çok geçmiş olsun kuzu.. doktor ne dediyse o bence bir adeti yeterli gördüyse sıkıntı yok demek ki, hem rahim düzelmeden bebeği kabul etmez derler. hakkımızda hayırlısı olsun kuzu
Çok geçmiş olsun, bundan sonra yüzün gülsün inş. En iyisini dr bilir canım
çok geçmiş olsun canım tekrar,hiç ara verme bence,zaten pat diye kalınmıyor,zaten bana riskli gebelik doktoru dedi korunma diye,sorun olur mu dedim hayır hatta canlı bebek dünyaya getirme oranı kürtajdan sonra artıyor dedi,ama benim doktorum 2 adet bekletti,
Geçmiş olsun canım, bence doktorunu dinlemelisin kürtaj sonrası muayene de bir sıkıntı görseydi bekle diyebilirdi, her şeyi normal görmüş ki 1 ay süre vermiş, kürtaj sonrası rahim hamileliğe daha hazır olurmuş, inşallah mucizen en kısa sürede tekrar seni bulur
Geçmiş olsun kuzum. Her şey yolunda olduğuna göre 3 ay beklemene gerek yok. Rahim hazır olmasa gebelik de gerçekleşmez zaten. Ara verme bence de.
gelmiş geçmiş olsun doktorun herşey temiz sıkıntı yok dediyse hiç bekleme ilk adetten sonra kaldığın yerden devam et canım benim de öyle olmuştu
ayrıca bu kanama ve lekelenmeler uzun sürebilir ben de 19 gün sürmüştü
ilk adetin de 40 günü bulabilir bu da kürtaj-düşük sonrası normal bi durum yani merak etme
cok gecmiş olsun Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah saglıklı bebek. Bence adet ol için temizlensin iyce ondan sonra korunmazsın.
İlk adeti beklemeniz yeterli bence, doktorunuz da öyle demiş. "3 ay bekleme" yaklaşımı çok eskide kaldı. Hem şu an rahim hamileliğe çok hazırdır; çok kısa zamanda yeniden gebe kalırsınız.
Dualarım sizinle. Herşey sağlıkla, gönlünüze göre olsun. Sevgiler.
Merhaba herkese. Böyle aniden topiğe dalış yapıyorum ama hislerimi anlayabilecek insanlarla paylaşmaya çok ihtiyacım var. 37 yaşındayım 4 yıllık evliyim. 2 yıl çocuk istemedik. Dokuzuncu ayda gebe kaldım ama dokuz haftalıkken kalbi durdu. Şimdi bir yıldır gebe kalamıyorum. 2 aydır ilaç kullanıyorum. Bir ay sonra aşılama yapılacak. Tüm testler defalarca yapıldı. Doktorlara göre yaşım çok ileri başka bi sorun yok ama olmuyor olmuyor. Niyetlenen herkes bikaç ayda hamile kalıyor, Çevremde bu şekilde sıkıntıyı yaşayan hiç olmadı ki onların adına mutluyum. Kimse beni anlamıyor. Sıkıntıdan egzama oldum iyileşmiyor. Psikoloğa gittim anlattım, kız suratıma baktı, bişey de diyemedi. Siz bu süreci nasıl aşıyorsunuz? Benimle dertleşebilecek birileri var mı?
Neden ben yaşıyorum bunları dediğin için yaşıyor olabilir misin?
Hepimiz nasibimizi bekliyoruz.. hepimiz bir şeyler yaşıyoruz.. iyi kötü her şey bizim için. Elbette zamanını bekliyor bol bol olumlama yapmanı önerebilirim. Negatif düşünceleri yok et kafandan mümkün olduğunca olumluya çevir hepsini.
hayır alttan aldıkça üstüme üstüme geliyorsun dedi didiş naptım ben Allasen.. neyse ya napalım iyilik de yaramıyor insanlara... benim hamile olduğumu sanınca kendinden geçti zaar
Bu defa gelir umarım. Bana bir haller oldu hiç umursamıyorum desem abartmam herhalde. Muhtemelen bahar geldi bende yaylar gevşediği bir değişiğim bu aralar :)
aminnnnSAĞOL KUZUM öyle de oolssuuunnn.. Bu mübarek gün keşke dualar edebilsek.. diğer kızlara bakıyorum olan olmayan bir şekilde bir şeyler yapıyorlar.. olması için çaba gösteriyorlar, duaya katılıyorlar bal tarçın çörekotu deniyorlar.. ne bileyim doktor doktor geziyorlar.. bitkisel kürler deniyorlar, sizler tüp deniyorsunuz.. kendime bakınca sanki bir şey yapmıyormuşum gibi geliyor.. hayırlısıyla burada çift çizgileri paylaştığımız günlerin hayalini kuruyorum aylardır.. Rabbim inşallah mutlu sona ulaştırsın hepimizi..
olacak Allahın izniylee,kızlar inşAllah topiğimizin adı değişecek,bebeğini ek gıdaya adım adım geçirenler mesela nasıl
Çok ilginç bir insan milleti delşrtmiş resmen
Umarım hepimiz için kolay ve güzel bir bahar olur canım. Sen nasılsın ?gevşesin gevşesin daha iyi caınm, rahat rahat, yumuşak yumuşak, ohh mis gibi anne olursun inşallahhhh
Umarım hepimiz için kolay ve güzel bir bahar olur canım. Sen nasılsın ?
Selamlaaar iyi haftasonlarıı benim pek keyfim yok kızdan geçti sanırım öksürüyorum.. bi yerlerim ağrıyor.. kdv muhtasar kurumlar da ayrı yoruyor zaten.. kuru fasulye koydum.. pilav yapıcam akşam doğum günü var
Kıl tüy işlerimi halletmem lazım kızımın balosuna ayakkabı lazım yeni istedi ona bakmak lazım işim çok ama bende iş var mı yook
2 hafta kaldı sadece 2 gün değerlendi o da kir pas atma çalışması mis gibi ovu günleri geldi geçiyordün de migreni tuttu kaldı poff ☺
Bir de tam tasdik için ymmnin istediği evraklar var arada onla uğraşıyorum israf vallaaa..kuzuuu gecmıs olsun, ben de aksam nohut pılav yaptım :) kıl tuy ıslerıne de cok kıl oluyorum, kolay gelsın sana. mıgren cok kotu 3 gunden kısa surmuyor bende, agrı kesıcı de gecırmıyor ınsallah senınkı daha hızlı gecıyordur ve ılacla kesılıyordur bacım. allah kolaylık versın ben de kdv yetıstırmeye calısıyorum kurumlara pazartesıden sonra devam ınsallah. bu hafta herseye ara verıldı mecburen cunku
Yok canım o arı sütü değildir arı sütü çok lezzetli değil çok fazla da yiyemiyorsun zatenbiişiiiii soruciiiimmm, geçen burada fuar vardı kastamonulular fuarı, erzincan mı erzurum mu kalmadı aklımda bi amcadan bi şişe bal aldım, bal dedıgım krem rengı koyu kıvamlı cok lezzetlı bır bal, amca dedı kı bu arı maması yanı yavru arının ve kralıce arının yedıgı bal, cok faydalı falan. yanı kızlar bu arı sütü mü, ben daha once arı sutu hıc kullanmadım tanımıyorum, polen kullandım cocuguma hep. fıkrınız nedır
Bir de tam tasdik için ymmnin istediği evraklar var arada onla uğraşıyorum israf vallaaa..
Sağol kuzumm.. migren benim değel kocanınn onun da dün yoğun geçmiş başına vurmuş işte..
D.günü de görümcenin oğlanın kıza da almak lazım hediye ne bakıcaksak.
Senin de eline sağlık kuzu biz de öğlen yeriz akşama da orada bişeyler atıştırırız pasta falan. ☺
Yok canım o arı sütü değildir arı sütü çok lezzetli değil çok fazla da yiyemiyorsun zaten
Merhaba herkese. Böyle aniden topiğe dalış yapıyorum ama hislerimi anlayabilecek insanlarla paylaşmaya çok ihtiyacım var. 37 yaşındayım 4 yıllık evliyim. 2 yıl çocuk istemedik. Dokuzuncu ayda gebe kaldım ama dokuz haftalıkken kalbi durdu. Şimdi bir yıldır gebe kalamıyorum. 2 aydır ilaç kullanıyorum. Bir ay sonra aşılama yapılacak. Tüm testler defalarca yapıldı. Doktorlara göre yaşım çok ileri başka bi sorun yok ama olmuyor olmuyor. Niyetlenen herkes bikaç ayda hamile kalıyor, Çevremde bu şekilde sıkıntıyı yaşayan hiç olmadı ki onların adına mutluyum. Kimse beni anlamıyor. Sıkıntıdan egzama oldum iyileşmiyor. Psikoloğa gittim anlattım, kız suratıma baktı, bişey de diyemedi. Siz bu süreci nasıl aşıyorsunuz? Benimle dertleşebilecek birileri var mı?
Selamlaaar iyi haftasonlarıı benim pek keyfim yok kızdan geçti sanırım öksürüyorum.. bi yerlerim ağrıyor.. kdv muhtasar kurumlar da ayrı yoruyor zaten.. kuru fasulye koydum.. pilav yapıcam akşam doğum günü var
Kıl tüy işlerimi halletmem lazım kızımın balosuna ayakkabı lazım yeni istedi ona bakmak lazım işim çok ama bende iş var mı yook
2 hafta kaldı sadece 2 gün değerlendi o da kir pas atma çalışması mis gibi ovu günleri geldi geçiyordün de migreni tuttu kaldı poff ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?