Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok geçmiş olsun kuzu.. doktor ne dediyse o bence bir adeti yeterli gördüyse sıkıntı yok demek ki, hem rahim düzelmeden bebeği kabul etmez derler. hakkımızda hayırlısı olsun kuzu
Çok geçmiş olsun, bundan sonra yüzün gülsün inş. En iyisini dr bilir canım
Geçmiş olsun kuzum. Her şey yolunda olduğuna göre 3 ay beklemene gerek yok. Rahim hazır olmasa gebelik de gerçekleşmez zaten. Ara verme bence de.
cok gecmiş olsun Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah saglıklı bebek. Bence adet ol için temizlensin iyce ondan sonra korunmazsın.

canlarım hepinize çok teşekkür ederim, birkaç gündrü işe de gelmediğim için işler de birikmiş, ancak okuyabiliyorum geçmişi, her biriniz ayrı ayrı değerli ve tatlısınız benim için, Allah hepinizin yüzünü güldürsün kalbinizdeki güzelliklere layık hayırlı olan tüm isteklerinizi gerçekleştirsin inşallah canlar.

ben de 42 yaşındayım ve bir kaç aydır uğraşıyorum en son cumartesi günü de 8+2 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım. Psikolojini anlıyorum hatta buradaki tüm arkadaşlarım seni birebir anlayacak, sen aslında şanslı gruptasın, bak daha 37 yaşındasın 40 ı gormene daha zaman var, olumlu düşün, doktor diyor ki eskiden 35 yaş üstü ileri yaş gebelikti ama artık 37-38 den sonra bunu soyleyebılıyoruz. kadın doğum doktoru bile 38 yasında dogum yapmıs, ve bır sorun olmadı dıyor. calısıyor musun bılmıyorum ama, ısın streslı ıse ve cevredekılerı cok dınlıyorsan uzulmen ve psıkolojının bozulması cok normal, sadece kendını dınleyerek ve severek bu durumu asacaksın ve en onemlı destek esınden gelecek. İnşallah bırgun bır bakacagız hepımız grubun adını degıstırıp gazlı bebek annelerı topıgıne döndüreceğiz burasını, Allahın izniyle.

hommmmmmmmmmmmm diyosun yani, hadi hep beraber hoooooommmmm a , benim de ihtiyacım var bu aralar çok

hayır alttan aldıkça üstüme üstüme geliyorsun dedi didiş naptım ben Allasen.. neyse ya napalım iyilik de yaramıyor insanlara... benim hamile olduğumu sanınca kendinden geçti zaar

sırayla okuyup geliyorum yazılanları ya, bi anda ne olduk yahu dedim, senin dediklerinde olumsuz bişey de farketmedim, sabah sabah allah tövbe est. nu kabul etsin kuzum

Bu defa gelir umarım. Bana bir haller oldu hiç umursamıyorum desem abartmam herhalde. Muhtemelen bahar geldi bende yaylar gevşediği bir değişiğim bu aralar :)

gevşesin gevşesin daha iyi caınm, rahat rahat, yumuşak yumuşak, ohh mis gibi anne olursun inşallahhhh

aminnnn

Umarım hepimiz için kolay ve güzel bir bahar olur canım. Sen nasılsın ?

ben de lekelenmelerle devam edıyorum, bugun bır hafta oldu gulum. bazen bugun bu kadarlık olacaktı dıye bı sorasım gelıyo baktım daha cok uzuluyrum, bunu veren allah bu sefer ıyı olanı verır deyıp onume bakmaya karar verıyorum, oyle oyle adetın normale donmesını beklıyorum canım. Allah buyuk hepımızı guldurecek bu sene kız ınanıyorum cok.

Selamlaaar iyi haftasonlarıı benim pek keyfim yok kızdan geçti sanırım öksürüyorum.. bi yerlerim ağrıyor.. kdv muhtasar kurumlar da ayrı yoruyor zaten.. kuru fasulye koydum.. pilav yapıcam akşam doğum günü var
Kıl tüy işlerimi halletmem lazım kızımın balosuna ayakkabı lazım yeni istedi ona bakmak lazım işim çok ama bende iş var mı yook
2 hafta kaldı sadece 2 gün değerlendi o da kir pas atma çalışması mis gibi ovu günleri geldi geçiyor dün de migreni tuttu kaldı poff ☺

biişiiiii soruciiiimmm, geçen burada fuar vardı kastamonulular fuarı, erzincan mı erzurum mu kalmadı aklımda bi amcadan bi şişe bal aldım, bal dedıgım krem rengı koyu kıvamlı cok lezzetlı bır bal, amca dedı kı bu arı maması yanı yavru arının ve kralıce arının yedıgı bal, cok faydalı falan. yanı kızlar bu arı sütü mü, ben daha once arı sutu hıc kullanmadım tanımıyorum, polen kullandım cocuguma hep. fıkrınız nedır

kuzuuu gecmıs olsun, ben de aksam nohut pılav yaptım :) kıl tuy ıslerıne de cok kıl oluyorum, kolay gelsın sana. mıgren cok kotu 3 gunden kısa surmuyor bende, agrı kesıcı de gecırmıyor ınsallah senınkı daha hızlı gecıyordur ve ılacla kesılıyordur bacım. allah kolaylık versın ben de kdv yetıstırmeye calısıyorum kurumlara pazartesıden sonra devam ınsallah. bu hafta herseye ara verıldı mecburen cunku

Bir de tam tasdik için ymmnin istediği evraklar var arada onla uğraşıyorum israf vallaaa..
Sağol kuzumm.. migren benim değel kocanınn onun da dün yoğun geçmiş başına vurmuş işte..
D.günü de görümcenin oğlanın kıza da almak lazım hediye ne bakıcaksak.
Senin de eline sağlık kuzu biz de öğlen yeriz akşama da orada bişeyler atıştırırız pasta falan. ☺

Yok canım o arı sütü değildir arı sütü çok lezzetli değil çok fazla da yiyemiyorsun zaten

afiyet olsun kuuzuum

Yok canım o arı sütü değildir arı sütü çok lezzetli değil çok fazla da yiyemiyorsun zaten

o halde degıl kesın, cunku bu baldan da lezzetlı ve krem kvamında, neyse yıne de belkı faydası vardır ben yıyeyım onu, yumurtlarım belkı gıtgıtgıdaaaaaaaakkkkkk

Ben varım 38 yaşında henüz hiç hamile kalamamış sıfır km ana adayı :)

2 yıllık evliyim. 1 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor niyeyse.

İki ay iğneli yumurta takibi, bir kere de aşılama denedik. 1 aylık moladan sonra yani birkaç gün sonra başlayacak olan adet ile tüp bebek tedavisine başlayacağız İstanbul'da.

Valizi hazırladım adet olmayı bekliyorum yani.

Şu ana kadar psikolojimi bozmadım aklım hep Mayıs ayında tüp bebekte olduğu için ama yine tutmazsa modum düşebilir evet.

Bu arada 37 ileri yaş değil. 40'tan sonrası için ileri yaş tanımlaması yapılıyor. Bozmayın moralinizi. Benim çevremde de tam tersine genç olmasına rağmen gebe kalamayan çok kişi var. 20lerin sonunda olup soluğu doktorda alan ve tedavi gören çok tanıdığım var. Bu hafta tüp bebek tedavisi gören iki arkadaşımdan da ikiz bebek haberi aldım mesela. İkisi de sebepsiz infertilite teşhisiyle tüp bebek tedavisi gördü. Bizim için de umut var yani sıkmayın canınızı.

Bizim de hep ovu günlerine denk geldi bu ay plansız olmamıza rağmen. :/
Zaman saat ayarı olmadan doğaçlama lambada yapmayı özlemişiz yav onu fark ettik. Yediğime içtiğime de dikkat etmedim işten güçten. Dışardan tıkındım hep çi küfte, yeşillik, pizza :))
Bir yıldır ilk defa bu ay takvime bakmadım. 23 Nisan gibi adet olmam lazım. Olmazsam o oğlak beni bulacak demektir aneeeyyy aheeyy aheyy lilililili.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…