- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.121
Yeterki kaliteli olsun her durumda iş görür kuzu.. bize lazım olan bir sağlıklı embriyo sonuçta. Bakalım her şey yolunda giderse yarın muhtemelen çatlatma iğnesi vurulur Perşembe de toplanır. Pazar ya da Salı da transfer olur..inşallah o 5 yumurta iş görür kuzu yarın güzel haberlerle..
Canım folikül saymak yumurta rezervi açısından önemli olabilir ama gücü güçsüzlüğü sayı ile belli olmaz sonuçta. Yumurta toplarken de hep folikül sayısı söylenir ama olgun yumurta sayısı daha az olabilir. Sen hamile kalabiliyorsun tutunma sorunu için doktor bir şey dedi mi ?
AMİN canım inşallah. keyifli bir hafta olsuun.Günaydın herkese ve de iyi haftalar. Güzel haberler alalım, keyifli bir hafta geçirelim umarım
Selam kızlar
Sabah kontörlüm vardı. Solda 5 yumurta var en büyüğü 20 mm diğerleri de ona yakın. Sağda hiç yok. Rahim kalınlığı da 8,4.. kan sonucuna bakalım dedi doktor öğleden sonra belli olacak ne yapacağı. Her zaman solda daha fazla ve daha hızlı gelişen yumurta oluyor zAten. Kanal sağda aktif yumurtalık solda olduğu için de bence doğal yoldan hiç şansım yok. Bu ay hiç yumurta gelişmemiş. Eskiden en azından bir kaç tane de onda olurdu. Arı sütü bal polen kalitesine etki etti mi bilmem ama sayıyı bir etki olmamış görünüyor. Ama 3 ay mı kullanmak lazım bilmiyorum.
araba kullanan kadinlara bayiliyorum☺ benim de ehliyet var bakalim nezaman burda cevirip araba alcam
cane düşünce gücü tehlikeli. bir nevi olumlu zihin aninda sonuclar mükemmel dönüyor ama, ah o bunalim anin da , gozumuzun onunden gecen o filmlerben olumsuz düşüncelere daldigimi farkettigim de iptal ediyorum diyorum 19lu yaşlarım da, annem sevdigime beni vermiyorlar diye kavga etmistik beni odama kitlemisti ( iyki de vermemiş kitlemiş ) ablam da
misafirlige gelmis geldi o dama bana yalvariyor kiziyor kucuksun falan filan ben dalmisim camdan saate bakiyorum kitlenmisim gozumden ates cikiyordu sinirden alayim duvara carpayim istiyorum ablam konusurkensaat masa ustun de cerceve seklinde. birden catur cutur catladi olduğunu yer de parcalandi. ablam bi saate bi bana bakip senden korkuyorum diyip ciglik atip odadan kacti ogunden beri dusunce gucune nazara duaya bedduya herbiseye daha inanır oldum. olumlu olumsuz imgelyerek kurulan hayllerin gözümuzun onunden gecen flmlerin cok gerceklestigine sahit oldum .
ozaman bir operasyon yapim ben amaaa , okadar sayfayi nasil parca pincik edicem kiiii onu dusunuyorum.
Merhaba hanımlar, aylardır ara ara bu gruba bakıyorum benzer durumlardayım, aranıza katılayım mı katılmayayım diye düşünürken yine heyecandan kıvrandığım günlerdeyim. Kısaca bahsetmek gerekirse, 38 yaşındayım, bazı sorunları atlatıp denemelere 9 ay önce başladık, Ocak ayında hamile kaldım, çok bekletmeden oldu diye sevindim ama bir türlü kendimi bırakamadım, sezdim mi nedir, nitekim iyi gelişmedi 6+3 günlükken kalbi durmuş, kürtaj oldum. Çok üzüldüm, tabii herkes 'bak oluyor en azından' diye destek verdi, doğru ama hem umutluyum hem de ya bir daha aynısını yaşarsam diye de duble korkuyorum, korkunç bir tecrübe çünkü çekenler bilir. Şimdi ise kürtajdan bu yana ilk adetimden sonra yine deneyelim dedik, bu sefer yumurtlama işi karıştı, takvim ayrı şey söylüyor, test ayrı, akıntılar ayrı. Neyse bir şekilde geç yumurtladım galiba. Beni şu an iyice sersemleten şu, geçen perşembe yani döngümün 27.günü yerleşme kanaması yaşadım. Geçen sefer de yaşamıştım tanıyorum bu durumu. Ama geçen sefer hemen akabinde ovulasyon testlerim hep pozitifti (denemek için yapmıştım) ve üç gün sonra gebelik testi de pozitifti. Şimdi hepsi öyle berrak negatif ki bilmiyorum. Yerleşme kanaması yaşayıp sonra gebe olmamak diye bir durum var mıdır? Çok araştırdım bulamadım. 24 nisana kadar ümidim var gerçi inşallah güzel haberler alırım da buraya güzel haberler getirmiş olmak için gelmiş olurum.
Anladım canım. Tekrarlayan düşüklerde testler yapılıyor ama bu bana biraz yanlış geliyor. Burada bazı doktorlar tüp bebek öncesi isteyebiliyor ama benim doktorum genetik istemedi sadece pıhtılaşma bakıldı. başta yapmak en iyisi gibi geliyor bana. Fakat sorun olmasa da böyle şeyler yaşanabildiği için için de bir yandan haklılar sanki.tutunma ile ilgili bişey demedi gulum, cunku tutunmasında da sorun yoktu, buyumesı durmustu, ama onun nedenını arastırmakla ılgılenmedı cunku dedı kı henuz sureklı bır durum degıl, zaten her hamılelık saglıklı olur dıye bırsey yok, bunun atılması gerekıyordu belkı kromozon eksıgı falan vardı, tekrar hamıle kal.sankı kalmak benım elımde
Günaydın herkese ve de iyi haftalar. Güzel haberler alalım, keyifli bir hafta geçirelim umarım
Sorularını atlamışım canım.. belli bir boyuta gelmeden çatlamazlar diye biliyorum.. testlerin de yanılttığını çok defa okudum burada kuzu.. sendeki de öyle bir durum olabilir. Ağrın geçtiyse yumurtlamışındır.Selam kızlar.
Şu olumlamalari bana da ogretin:)
Ovu testlerim hala silik 15. Gundeyim şimdiye kadar olmam lazımdı. Ya da 6.günde yumurtladım testte çıktığı gibi. Belki de büyümeyen bir yumurtaydı bilemiyorum. Küçükken de çatlıyor mu acaba yumurtalar. Bugün sağ kasigimin bacağıma yakın kısmına ağrılar girdi, heralde yumurtlama dedim ama testte bişey yoktu.
günaydınlarrr,iyi haftalarKızlarr Günaydıınn ne kadar soğuk bir gün böyle -1 gösteriyordu aracın derecesi, ön camlar buzdu,
neyse sağ salim işime geldim.. yarın da tatil bugün işimiz çok olur. hepiniz iyisinizdir inşallah...
Teşekkür ederim. Geçmiş olsun hepimize. Grubun enerjisi çok güzel. İlk ve son kötü tecrübemiz olsun bunlar inşallah. Benim kürtajdan sonra belki sadece 1-2 gün çok az lekelenmem oldu, sonra da yine 28. günde adet oldum 23 Martta. Maşallah bedenim saat gibi işliyor derken ovulasyon işi biraz karıştı işte. Takvime göre adetim şu an üç gün gecikti ama nerdeyse 1 hafta geç yumurtladığımı hissettiğim için zaten pay veriyorum 25 Nisana kadar adet olmaya. Bahsettiğim lekelenme olmasa pek umudum da olmazdı ama bakalım. Bugün sabah da yaptım test yine manzara kar beyaz :)canım hosgeldın, ben de gecen hafta 8+2 de kurtaj yasadım, dongumun duzelmesını beklıyorum. ovulasyon testı ıle takıp ettıgın yumurtlama dogru cıkmıstır muhtemelen, ama ılk 3 ayda dengesızlıkler olabılır denıyor, her kafadan ayrı bır ses cıkıyor, kurtaj sonrası kanaman ne kadar surdu. kanamanınn tamamen bıtmesınden sonra 20 gun hıc lekelenmeden gecmıs olmalı ve oyle adet olmalıymısız kı ondan sonra yumurtlamamız duzenlı hale gelsın. ınsallah hamılesındır cok kucuk oldugundan testte cıkmıyordur, mujdecımız olursun canımç
Anladım canım. Tekrarlayan düşüklerde testler yapılıyor ama bu bana biraz yanlış geliyor. Burada bazı doktorlar tüp bebek öncesi isteyebiliyor ama benim doktorum genetik istemedi sadece pıhtılaşma bakıldı. başta yapmak en iyisi gibi geliyor bana. Fakat sorun olmasa da böyle şeyler yaşanabildiği için için de bir yandan haklılar sanki.
Teşekkür ederim. Geçmiş olsun hepimize. Grubun enerjisi çok güzel. İlk ve son kötü tecrübemiz olsun bunlar inşallah. Benim kürtajdan sonra belki sadece 1-2 gün çok az lekelenmem oldu, sonra da yine 28. günde adet oldum 23 Martta. Maşallah bedenim saat gibi işliyor derken ovulasyon işi biraz karıştı işte. Takvime göre adetim şu an üç gün gecikti ama nerdeyse 1 hafta geç yumurtladığımı hissettiğim için zaten pay veriyorum 25 Nisana kadar adet olmaya. Bahsettiğim lekelenme olmasa pek umudum da olmazdı ama bakalım. Bugün sabah da yaptım test yine manzara kar beyaz :)
kürtaj sorasında bakılan pıhtılaşma farklı kuzum,pıhtılasmaya bakılmasını ben de ıstedım, ama bakmadı, ama zaten kurtaj sırasında kesın bakmıstır, sorun olsa soylerdı sanırım.
kürtaj sorasında bakılan pıhtılaşma farklı kuzum,
düşüklerde bakılan trombofili paneli testi oluyor,ve yaptırmakta kesinlikle fayda var,tabiki testin temiz çıkamsı bunu bir daha yaşamayacağımız anlamına gelmiyor(örnek ben) ama en azından insanın içi rahat ediyor,benim ilk düşükten sonra gerek yok dedikleri halde imkanları zorlayarak yaptırdım testi,ikinci bebekte de aynı durum olduğunda,en azından içim rahattı,ben elimden geleni yaptım dedim
hiçbirimize yaşatmasın Rabbim,hiç kimseye,düşmanıma bile evlat acısı göstermesin
Kullanmaya devam ederim zAten ne zararı var ki en fazla biraz bal ürünü yemiş olurum :) Sayı değil kaliteyi etkiliyorsa toplandığında anlarız zaten. Beş folikülden kaç yumurta çıkacak bakalım :)ilaçları bile başlattığında en az 3 ay kullanmış olmalısın diyor ya sanırım şu anki yumurtaların 3 ay önceden oluşmaya başlamı olabilir kuzum, nacizane fikrim
Bu hafta haber beklediğimiz kimler var? Yarım yamalak takip ettiğim için hiç bilmiyorum.inşallah müjdeli haberlerle dolu güzel bir hafta olsun kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?