Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım folikül saymak yumurta rezervi açısından önemli olabilir ama gücü güçsüzlüğü sayı ile belli olmaz sonuçta. Yumurta toplarken de hep folikül sayısı söylenir ama olgun yumurta sayısı daha az olabilir. Sen hamile kalabiliyorsun tutunma sorunu için doktor bir şey dedi mi ?
[/QUOTE]

tutunma ile ilgili bişey demedi gulum, cunku tutunmasında da sorun yoktu, buyumesı durmustu, ama onun nedenını arastırmakla ılgılenmedı cunku dedı kı henuz sureklı bır durum degıl, zaten her hamılelık saglıklı olur dıye bırsey yok, bunun atılması gerekıyordu belkı kromozon eksıgı falan vardı, tekrar hamıle kal. sankı kalmak benım elımde

inşallah o 5 yumurta iş görür kuzu yarın güzel haberlerle..
Yeterki kaliteli olsun her durumda iş görür kuzu.. bize lazım olan bir sağlıklı embriyo sonuçta. Bakalım her şey yolunda giderse yarın muhtemelen çatlatma iğnesi vurulur Perşembe de toplanır. Pazar ya da Salı da transfer olur..

tutunma ile ilgili bişey demedi gulum, cunku tutunmasında da sorun yoktu, buyumesı durmustu, ama onun nedenını arastırmakla ılgılenmedı cunku dedı kı henuz sureklı bır durum degıl, zaten her hamılelık saglıklı olur dıye bırsey yok, bunun atılması gerekıyordu belkı kromozon eksıgı falan vardı, tekrar hamıle kal. sankı kalmak benım elımde
[/QUOTE]
Anladım canım. Tekrarlayan düşüklerde testler yapılıyor ama bu bana biraz yanlış geliyor. Burada bazı doktorlar tüp bebek öncesi isteyebiliyor ama benim doktorum genetik istemedi sadece pıhtılaşma bakıldı. başta yapmak en iyisi gibi geliyor bana. Fakat sorun olmasa da böyle şeyler yaşanabildiği için için de bir yandan haklılar sanki.

ilaçları bile başlattığında en az 3 ay kullanmış olmalısın diyor ya sanırım şu anki yumurtaların 3 ay önceden oluşmaya başlamı olabilir kuzum, nacizane fikrim

yak gitsin gülüm, yok olup gitsinler tamamen

canım hosgeldın, ben de gecen hafta 8+2 de kurtaj yasadım, dongumun duzelmesını beklıyorum. ovulasyon testı ıle takıp ettıgın yumurtlama dogru cıkmıstır muhtemelen, ama ılk 3 ayda dengesızlıkler olabılır denıyor, her kafadan ayrı bır ses cıkıyor, kurtaj sonrası kanaman ne kadar surdu. kanamanınn tamamen bıtmesınden sonra 20 gun hıc lekelenmeden gecmıs olmalı ve oyle adet olmalıymısız kı ondan sonra yumurtlamamız duzenlı hale gelsın. ınsallah hamılesındır cok kucuk oldugundan testte cıkmıyordur, mujdecımız olursun canımç

Anladım canım. Tekrarlayan düşüklerde testler yapılıyor ama bu bana biraz yanlış geliyor. Burada bazı doktorlar tüp bebek öncesi isteyebiliyor ama benim doktorum genetik istemedi sadece pıhtılaşma bakıldı. başta yapmak en iyisi gibi geliyor bana. Fakat sorun olmasa da böyle şeyler yaşanabildiği için için de bir yandan haklılar sanki.
[/QUOTE]

pıhtılasmaya bakılmasını ben de ıstedım, ama bakmadı, ama zaten kurtaj sırasında kesın bakmıstır, sorun olsa soylerdı sanırım.

Sorularını atlamışım canım.. belli bir boyuta gelmeden çatlamazlar diye biliyorum.. testlerin de yanılttığını çok defa okudum burada kuzu.. sendeki de öyle bir durum olabilir. Ağrın geçtiyse yumurtlamışındır.

Kızlarr Günaydıınn ne kadar soğuk bir gün böyle -1 gösteriyordu aracın derecesi, ön camlar buzdu,
neyse sağ salim işime geldim.. yarın da tatil bugün işimiz çok olur. hepiniz iyisinizdir inşallah...
günaydınlarrr,iyi haftalar

Teşekkür ederim. Geçmiş olsun hepimize. Grubun enerjisi çok güzel. İlk ve son kötü tecrübemiz olsun bunlar inşallah. Benim kürtajdan sonra belki sadece 1-2 gün çok az lekelenmem oldu, sonra da yine 28. günde adet oldum 23 Martta. Maşallah bedenim saat gibi işliyor derken ovulasyon işi biraz karıştı işte. Takvime göre adetim şu an üç gün gecikti ama nerdeyse 1 hafta geç yumurtladığımı hissettiğim için zaten pay veriyorum 25 Nisana kadar adet olmaya. Bahsettiğim lekelenme olmasa pek umudum da olmazdı ama bakalım. Bugün sabah da yaptım test yine manzara kar beyaz :)

pıhtılasmaya bakılmasını ben de ıstedım, ama bakmadı, ama zaten kurtaj sırasında kesın bakmıstır, sorun olsa soylerdı sanırım.
[/QUOTE]
kürtaj sorasında bakılan pıhtılaşma farklı kuzum,
düşüklerde bakılan trombofili paneli testi oluyor,ve yaptırmakta kesinlikle fayda var,tabiki testin temiz çıkamsı bunu bir daha yaşamayacağımız anlamına gelmiyor(örnek ben) ama en azından insanın içi rahat ediyor,benim ilk düşükten sonra gerek yok dedikleri halde imkanları zorlayarak yaptırdım testi,ikinci bebekte de aynı durum olduğunda,en azından içim rahattı,ben elimden geleni yaptım dedim
hiçbirimize yaşatmasın Rabbim,hiç kimseye,düşmanıma bile evlat acısı göstermesin

masallah takvımı tutturmus vucudun, bu ıyı en azından kendını cabuk toparlayıp onune bakabılıyor. lekelenmeyı tanıyorsan o halde umıt de var. hadı ınsallah guzel haberını alırız. benım lekelenmem hala devam edıyor, ama cok da dıkkat etmedım sanırım kendıme ılk 3 gun baya zorladım kendımı, esım yola gıdecektı onu hazırlamak ıcın alısverıs ıcın falan uzun zaman ayakta durdum yurudum falan. lekelenmem bıtsın ben de ovulasyon testı ıle ılk yumurtlamayı takıp etmeye calısacagım bakalım.

kürtaj sorasında bakılan pıhtılaşma farklı kuzum,
düşüklerde bakılan trombofili paneli testi oluyor,ve yaptırmakta kesinlikle fayda var,tabiki testin temiz çıkamsı bunu bir daha yaşamayacağımız anlamına gelmiyor(örnek ben) ama en azından insanın içi rahat ediyor,benim ilk düşükten sonra gerek yok dedikleri halde imkanları zorlayarak yaptırdım testi,ikinci bebekte de aynı durum olduğunda,en azından içim rahattı,ben elimden geleni yaptım dedim
hiçbirimize yaşatmasın Rabbim,hiç kimseye,düşmanıma bile evlat acısı göstermesin
[/QUOTE]

amin canım, Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın, dileyen herkese istediği zamanda versin inşallah, istemeyene de vermesin sefrsefil olmasın yavrucaklar yollarda. Bizlerin de inşallah duaları kabul olur birbirimiz için kuzum

amin canım, Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın, dileyen herkese istediği zamanda versin inşallah, istemeyene de vermesin sefrsefil olmasın yavrucaklar yollarda. Bizlerin de inşallah duaları kabul olur birbirimiz için kuzum
[/QUOTE]
aminn kuzuum aminn

ilaçları bile başlattığında en az 3 ay kullanmış olmalısın diyor ya sanırım şu anki yumurtaların 3 ay önceden oluşmaya başlamı olabilir kuzum, nacizane fikrim
Kullanmaya devam ederim zAten ne zararı var ki en fazla biraz bal ürünü yemiş olurum :) Sayı değil kaliteyi etkiliyorsa toplandığında anlarız zaten. Beş folikülden kaç yumurta çıkacak bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…