Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
araba kullanan kadinlara bayiliyorum benim de ehliyet var bakalim nezaman burda cevirip araba alcam
cane düşünce gücü tehlikeli. bir nevi olumlu zihin aninda sonuclar mükemmel dönüyor ama, ah o bunalim anin da , gozumuzun onunden gecen o filmler ben olumsuz düşüncelere daldigimi farkettigim de iptal ediyorum diyorum 19lu yaşlarım da, annem sevdigime beni vermiyorlar diye kavga etmistik beni odama kitlemisti ( iyki de vermemiş kitlemiş) ablam da
misafirlige gelmis geldi o dama bana yalvariyor kiziyor kucuksun falan filan ben dalmisim camdan saate bakiyorum kitlenmisim gozumden ates cikiyordu sinirden alayim duvara carpayim istiyorum ablam konusurken saat masa ustun de cerceve seklinde. birden catur cutur catladi olduğunu yer de parcalandi. ablam bi saate bi bana bakip senden korkuyorum diyip ciglik atip odadan kacti ogunden beri dusunce gucune nazara duaya bedduya herbiseye daha inanır oldum. olumlu olumsuz imgelyerek kurulan hayllerin gözümuzun onunden gecen flmlerin cok gerceklestigine sahit oldum .
ozaman bir operasyon yapim ben amaaa , okadar sayfayi nasil parca pincik edicem kiiii onu dusunuyorum.

5 yumurta harika haberr tup evresindesin hic dogali dusunme simdi, allahin izniyle bu tedaviyle guzel haberlerini alicaz amin. en az 3 ay diyorlar arisi sutu polene. hem bu aya denk gelmistir orda yumurta olmaması.en saglikli kadin bile bazi aylar ne sagdan be soldan hic birinden yumurtlamaya biliyormus da, sukur 5 tanemiz var

cok güzel olucak beybi

Aynen her ay farklı olabiliyor sonuçta. Ama zaten her zaman sol daha iyiydi bende. Tüp bebek tedavisi başladığından beri böyle olunca şüpheleniyordum aslında. Daha hiç sağ yumurtalığın solu geçtiği bir tedavim olmadı. Benim hamile kalamamamın nedeni sebepsiz diyoruz ama belki de bu yüzdendir. Yumurtalığın daha iyi olduğu tarafta kanal yok. Her zaman soldan yumurtluyorsam doğal yoldan hamile kalamamam normal sonuçta.
Tüp bebek için bunun bir önemli yok tabiki. Ama daha fazla folikül olsa daha iyi olurdu çünkü bu 5 tanenin kaçı olgun yumurta çıkacak bilmiyoruz sonuçta. Ama kan testini çok iyi bulmuş e2 değerini sormadım hiç. Zaten bilsem ne yapacağım. Herşey yolunda devam dedi biz de devam ediyoruz bakalım :) Perşembe opu olur muhtemelen orada görürüz yumurtaların performansını :)

cok ta şanlısın tup bebegi karsilayan sigortaniz var. ilk deneme de kavusacagimi bilsem burda denerdim sesiz sedasız. 10.000 frank tup bebek 57,287 tl. 2,3 tedavi parasi ilk deneme de tutsa ne ala. tutmasa kac 10.000 frank, 10.000 iki aylik maaşı bile degil aslinda ve buraya gore cok iyi fiyat,ama bu sehir pahalli sehir iki ayi bastirayim diyemiyosun da. kac hakkin var deniss kac hak tanıyorlar ?

6 hak var canım. Ama yumurta toplanmayalar haklarımdan gitmedi o nedenle şu an 5 hakkım duruyor. Sigorta karşıladığı için şanslıyız evet. Keşke senin de karşılasa..ama senin de avantajın gelirin frank olduğu için Türkiye de ucuza tedavi olmak..

aynen öyle yavrum türkiye paklar beni. 5 hakkinin oldugunu bilmek sitresten uzak tutar 6 kere sans :) ama bence sen haklarinin yarisina gelmeden kavusacaksin. digerleri de olmadı de ikinci bebeye kalır:)

Merhaba hanımlar, aylardır ara ara bu gruba bakıyorum benzer durumlardayım, aranıza katılayım mı katılmayayım diye düşünürken yine heyecandan kıvrandığım günlerdeyim. Kısaca bahsetmek gerekirse, 38 yaşındayım, bazı sorunları atlatıp denemelere 9 ay önce başladık, Ocak ayında hamile kaldım, çok bekletmeden oldu diye sevindim ama bir türlü kendimi bırakamadım, sezdim mi nedir, nitekim iyi gelişmedi 6+3 günlükken kalbi durmuş, kürtaj oldum. Çok üzüldüm, tabii herkes 'bak oluyor en azından' diye destek verdi, doğru ama hem umutluyum hem de ya bir daha aynısını yaşarsam diye de duble korkuyorum, korkunç bir tecrübe çünkü çekenler bilir. Şimdi ise kürtajdan bu yana ilk adetimden sonra yine deneyelim dedik, bu sefer yumurtlama işi karıştı, takvim ayrı şey söylüyor, test ayrı, akıntılar ayrı. Neyse bir şekilde geç yumurtladım galiba. Beni şu an iyice sersemleten şu, geçen perşembe yani döngümün 27.günü yerleşme kanaması yaşadım. Geçen sefer de yaşamıştım tanıyorum bu durumu. Ama geçen sefer hemen akabinde ovulasyon testlerim hep pozitifti (denemek için yapmıştım) ve üç gün sonra gebelik testi de pozitifti. Şimdi hepsi öyle berrak negatif ki bilmiyorum. Yerleşme kanaması yaşayıp sonra gebe olmamak diye bir durum var mıdır? Çok araştırdım bulamadım. 24 nisana kadar ümidim var gerçi inşallah güzel haberler alırım da buraya güzel haberler getirmiş olmak için gelmiş olurum.

aynen öyle yavrum türkiye paklar beni. 5 hakkinin oldugunu bilmek sitresten uzak tutar 6 kere sans :) ama bence sen haklarinin yarisina gelmeden kavusacaksin. digerleri de olmadı de ikinci bebeye kalır:)
Umarım canım bu tedavide keyfi gelir de bizimle olmayı seçer bebeğimiz :) senin de pek bir şey kalmadı kanalın için bakalım ne yapacaklar

hosgeldin aramiza:) ne yazik ki hic basima gelmedi hamilelikte gelmedi:))evet bence de en azian hamile kalabilildigini bilmek baska bir guven ama,kaybettigine uzuldum bebegini. sende durumlar cok heycanli : ))) yerlesme kanamasi oldugundan eminsen beklicez guzel haberini . testler yok diyorsa acaba yerlesmeye calistida yerlesemedi mi diye dusunurdum. kanamdan eminsin madem. insallah gonlunce sonuclanir:

Armin teşekkür ederim. Herkes farklı şeylerle sınanıyor işte. Ben doğal yolla o da bir sene içinde hamile kaldııım kaldım. Yoksa herhangi bir tedavi görme durumum yok, eşim hem biraz rahatsız hem de bu ev ödevi gibi takvimli çalışmalar iyice soğutuyor onu mevzudan, zaten başlarda istememişti. Kısmet değilmiş deyip peşini bırakabilir konunun yani ben de zorlamam, iyice tadım kaçar. Yani ben de zamanla yarışıyor gibiyim, bu his hep ensemde, benimki de ayrı bir gerilim. İnşallah tutar en kısa sürede ve devamı gelir ne diyeyim... Kanama konusu ilginç olacak, o kanama zaten döllenmiş hücre rahime tutununca oluyor diye biliyorum, tutunmazsa ne ola ki oben de öğreneceğim burada, hepimize tecrübe olur :)

Selam kızlar.

Şu olumlamalari bana da ogretin:)

Ovu testlerim hala silik 15. Gundeyim şimdiye kadar olmam lazımdı. Ya da 6.günde yumurtladım testte çıktığı gibi. Belki de büyümeyen bir yumurtaydı bilemiyorum. Küçükken de çatlıyor mu acaba yumurtalar. Bugün sağ kasigimin bacağıma yakın kısmına ağrılar girdi, heralde yumurtlama dedim ama testte bişey yoktu.

ben de güzel kullananlara hastayımm :)
çevirmek derken orada geçerli oluyor mu?
düşünce gücü tabii ki çook önemli.. iyi ve kötü o yüzden iyi düşünmeliyiz olumsuz aklımıza geldiğinde iptal etmeliyiz.. onun için de balonun patlaması gibi hayalde canlandırıyorum.. balonun patlamasıyla pufff oluyor
ovv ben de tırstım seeendeeen
direk çöpe at gitsin. vedalaşmak önemli.. hani küçükken de kakamız değerliymiş ya tuvalet eğitimini bu yüzden önemsiyoruz ya. yazıda da paylaştığım gibi bütün olumsuz olayları kişileri affetmeliyiz tıkanıklığa sebep olanların icabına bakmalıyız:))
'GELECEĞİMDE HER ŞEYİN ÇOK İYİ OLACAĞININ BİLİNCİNDE OLARAK KEYİFLE VE GÜVENLE YÜRÜYORUM'..

'HER DÜŞÜNCEM VE DAVRANIŞIM HAYATIMI DAHA İYİ BİR HALE GETİRİR'

inşallah o 5 yumurta iş görür kuzu yarın güzel haberlerle..

merhabaa hoş geldin.. inşallah güzel haberini alırız.

selam canım. olumlama sayfasını baştan okuyorum kuzu olumlu yönde etkisini çok gördüm görmeye de devam ediyorum.. inşallah sizler de fayda görürsünüz.
ben de 18.gündeyim. kaldı 11 gün poff ama sadece 3 defa değerlendi.. o da alakasız günler hiç umudum yok bu ay da. dur bu olumsuz oldu.. umutsuzluğa yer yoktuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…