Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun da oğlak olsun kıvamına gelemediniz yaniii çiçeem.. hayırlısı bakalım... Rabbim gönlüne göre versin.

Olsun da oğlak olsun kıvamına gelemediniz yaniii çiçeem.. hayırlısı bakalım... Rabbim gönlüne göre versin.

Bişi sorcem. Bizim bu yumurtalar ne zaman, kaç günlük bi süreçte sıfırdan oluşuyo acep? Adetin 1. Günü mü başlıyo süreç, öncesinde mi acaba? Öncesindeyse çok saldım çünkü. Ağrı kesiciler, uyku hapı piiuuuu...

olacak Allahın izniylee,kızlar inşAllah topiğimizin adı değişecek,bebeğini ek gıdaya adım adım geçirenler mesela nasıl
Bu gerçekten güzeldi :)

Hayırlı olsun canım, sağlıklı güzel embriyoların olsun, sıkı sıkı tutunsun sana
umarım canım. bakalım yarın biraz belli olur durumumuz. Umarım şimdilik herşey yolundadır.
Kasığınızda ağrı olursa o günü mutlaka değerlendirin derim. Yumurtlamanın asıl göstergesi o.
bende ağrının bittiği gün yumurtlamaya denk geliyor. Zaten kasık ağrısı başladığı gün de bitmiyor bende :)
Canım folikül saymak yumurta rezervi açısından önemli olabilir ama gücü güçsüzlüğü sayı ile belli olmaz sonuçta. Yumurta toplarken de hep folikül sayısı söylenir ama olgun yumurta sayısı daha az olabilir. Sen hamile kalabiliyorsun tutunma sorunu için doktor bir şey dedi mi ?

Evet canım önemli olan sağlıkla bir bebeği kucağına almak. Bir sorun vardı ki seninle kalamadı. Bu nedenle ileriye bakmak yeniden umutlanmak en güzeli

Benim geçen ayki bezgin ve yılmış halim gibi.. ama kuzum sen elinden geleni yap gelmeye niyeti varsa o bir yolunu bulur yine gelir :)

Arı sütü gibi duruyor. Ben de ilk defa bu ay kullandım dediğin gibi krem rengi yağ gibi bir şey. Kraliçe arı bunu yer ve bol bol yumurta yaparmış bak doğanın en güzel ve özel yiyeceği olabilir.

Yok canım o arı sütü değildir arı sütü çok lezzetli değil çok fazla da yiyemiyorsun zaten
Günde 1gr Yemen gerekiyormuş ama arı sütü bazı aromatiklerle tatlandırılıyor galiba. Ama ben safını yedim tadı fena değildi. Sadece direk kaşıkladım. Beni beter etti o gün.. Öyle değil dil altına alacakmışsın eriyecektir. ben bal polen arı sütü olarak kullandım. Şaka gibi ama halsizliğimi ona bağlıyorum :)

3 aylık bir süreç canım ama öyle ilaçlardan etkilenmez çok vitaminleri de 3 ay kullanın diyorlar vu yüzden

takipte kal bence ve boş gecirme yanisi, gun aşırı olur, 2 de 1 olur hergun olur bu ay senin yumurtlama gunu eminsiz çünküm

Valla çiçemm 2. 3. Günü şu kadar folekül gördüm diyorlar işte aylık süreç gibi...
caneee canee can neeee işte meydane assdff cane can ruhum sitresler de (sebebsiz) yapışşdırsana bana ordan bir olumlama kendime geleyim

Mesela ikinciyi yapıyorum günde iki defa kuzu

canemmm teşekkür ediyorum gerçekten devamlı yapinca baya iyi geliyor bana çicekler aciyorum. ne oluyo da bırakıyorum ki kendi içim de bazen kayboluyorum ve arızaya bağlıyorum dur ben bi kendimle yüzleseyim sebebsiz demisim ne sebebsizi yaaa herkezden uzak olunca insanin icine dokecek kimsesi de olmuyor ve bir suru seyi . arkaslarimla kiz kardeslerimle delirmeyi sacmalamayi sarılmayı fonda muzeyyen dinleyip aglmayı, sahi neye agliyoduk manyakmıyız biz diyip gulmeleri özlemekten oluyor bu. çünkü uzaktasın ne olursa olsun iyi olmasan da onlar iyiyim iyisin biliyor. zalım gurbetttttttttbi rahatlama geldi bana.

canee bir de ne sorucam sana fikrin önemli. benim bir defterim var hep bunaldigim da yazdigim . hep bunalim halim de yazdigimdan hersey dramatik simdi beybi ben olumsuzluklarla dolu bir suru sey yazmisim ya (napimm canımı yakmişlar ki yazmışım) bir dünya sayfa ya bunları imha etmelimiyim bu defterde ki yazilar beni olumsuz etkiler mi kii söz sen de ?

Kuzum severim seni uyy bizler buradayız her ne kadar karşılıklı oturup konuşamasak da yazışarak birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.. ❤
Neymiş önemli olan, olaylar değil olaylara bakış açımız.. hep 4×4lük olmuyoruz tabisi her şey bizim içün..☺

Yazıyordum cevaplaya tıklamışım
Olumsuz duygularını yazmakla iyi yapmışsın ama onlarla vedalaşmalısın.. gün içinde dahi seni üzen ya da olumsuz oluşan duygularını da yazıya döküp sonra yırtıp atmalısın öğrendiğim bu şekilde kuzu ben önceden de bunu yapıyormuşum ahaha hatta imgelemeyi de yani istediğim bir şeyi her türlü ayrıntısıyla hayal edip gerçekleşmesini beklemeyi şimdi şimdi bunların bir gerçek olduğunu görüyorum.. en basiti daha lise yıllarındayken araba kullanan kadınları görüp kendimi o şekilde hayal ediyordum.. sonra ben de hayalimdeki gibi araba kullanır oldum

Selam kızlar
Sabah kontörlüm vardı. Solda 5 yumurta var en büyüğü 20 mm diğerleri de ona yakın. Sağda hiç yok. Rahim kalınlığı da 8,4.. kan sonucuna bakalım dedi doktor öğleden sonra belli olacak ne yapacağı. Her zaman solda daha fazla ve daha hızlı gelişen yumurta oluyor zAten. Kanal sağda aktif yumurtalık solda olduğu için de bence doğal yoldan hiç şansım yok. Bu ay hiç yumurta gelişmemiş. Eskiden en azından bir kaç tane de onda olurdu. Arı sütü bal polen kalitesine etki etti mi bilmem ama sayıyı bir etki olmamış görünüyor. Ama 3 ay mı kullanmak lazım bilmiyorum.

Sayı değil de kaliteyi etkiliyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…