Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden iki sebep neydi peki şimdi korunuyormusun
sebep yok,işte tam da bunu sende rahat söyleyebil diye altını çizerek imkanlarını zorla ve testlerini yaptır dedim,
yapılabilecek testler yapıldı,artık bundan sonra ki yapılacak testler psikopatlığa girecek testlerdi(yani mesela akraba evliliği olanlara yapılan binlerce lira tutan genetik testler gibi,olsun bizim akraba evliliğimiz yok ama bana onu da yapın demek gibi)kii genetik doktoru bile gerek duymadı
şimdi korunmuyorum,seni çok iyi anlıyorum şu an,benim içimde de hamile kalsam bile yine aynı şey olacak korkusu var,bir de yaş olarak geri sayım durumunda olunca insan daha da endişe ediyor,
sebebi neydi dedin ya,bende ki sebep nasibi yokmuş bu hayatta...
en azından şu anda testlerimi yaptırdığım için bunu söyleyebiliyorum,ama eğer ilkinde yaptırmayıp,ikinci olsaydı ve testlerde bir sorun çıksaydı,kendimi atardım bi yerden herhalde kahırdan

Senden de sağlıklı bir operasyon sonrasında doğal mı olur tüp bebek mi olur bilemem ama çift çizgili bir gebelik testi bekliyoruz bu yaz :)

Çok iyi, 6 taneden en az 1 kaliteli embriyo çıkacak bence canım, istediğimiz de zaten o. Başlasın keyifli bekleyişş :)

Evet bize şöyle dişlimi dişli, 404 yapıştırıcı sürmüşsün gibi rahime tutunacak, kahraman r embriyo gerekiyor.. bu akşam aralarında anlaşsınlar ve öpüşüp koklaşsınlar, yarından itibaren de bölünmeye başlayarak en kaliteyi embriyoyu oluştursunlar :)

Bu arkadaşım yumurta geliştirici kullanmadı.. onda sıkıntı yoktu,eşinde sperm sayısında problem olduğu için aşılama yapılıyordu. Yumurta takibi, çatlatma iğnesi, aşılama olarak ilerledi süreci. 3. Seferde tuttu. Tüp bebeğe gerek kalmadı çok da güzel oldu onun için :) umarım bizlerde yakında güzel haberler alırız. Böyle haberler gerçekten bizler için umut kaynağı.

Senden de sağlıklı bir operasyon sonrasında doğal mı olur tüp bebek mi olur bilemem ama çift çizgili bir gebelik testi bekliyoruz bu yaz :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amin sagol canısı 9 gün kaldi operasyona, olsun bitsin de evett evettttttt ben deee sular da yüzeyim artık

Allahım bize o güzel duyguları yaşat hayırlısı ile çocuklarımızı kucağımıza alacağımız günleri nasip et İnşallah o güzel günleri göreceğiz buna inanıyorum sende İnan tevekkül et olacak Allah’ın izniyle

bana garip gelen bu huni kılıklı seyin agzigeniş nasil oluyor yerlesiyor ben tampona bile tahammül edemiyorum pedler candır
Büküp içeri ittiriliyo içerde açılıyo. Acaba çıkarırken biraz fazla bastırsak fıırşşş diye etrafa sıçrar mı diye benim de aklımdan geçiyodu. Dedim size alışmadıkta cup durmaz diye ben

Amiinnnn... Aynen canim, vardir Rabbimin bir bildiği, herkesin bir sinavi var bu hayatta, insAllah daha beterlerinden korur Allahim ve bir sinavdaysak hakkiyla vermeyi nasip eder, agzimdan kalbimden isyana girecek bir şey geçirip soylememeye çalıştım, Allah affetsin eğer yaptiysam da,
ben elimden geleni yaptim ve Rabbime bıraktım
Tevekkül bizden, Takdir Allahtan

aynı sahne gözüm de canlandi benim de etrafina bulaşmıştemiz cikmaz gibi geldi bana da ha bide bosaltma mevzusu da igrenc. kullananlar olcu de baya cesitle denemek zorunda kalmislar ve cok menmun kalmislar. marketlere duserse denerim

Aslında çok iyi. Islaklık hissi yok,hışırtı yok,koku yok. Ortam havasız kalmayınca temiz hissedilir diye düşünüyorum. Hepimiz için en önemlisi de o :)

Kızlar kaza yaptım çekici falan geldi evime gideyim bian önce derken tövbe est. Allah esirgesinn. Daha yeni kendime geldim..
Geçmiş olsun canım. ALLAH korumuş acele etmemek lazım. Beyanlardan sonra bir rahatlama gelecek ya başka bişey çıkıyor. Haftasonu için arabayla bir yere gitme planın mi vardı, belki Allah daha beter bir kazadan bu şekilde seni korumuş olabilir. Tekrar geçmiş olsun.

Armin iyiyim canım. Is güç yorgunluk fazla giremiyorum. Karin ağrım var bugünlerde ovulasyon koyuyu yakalayamadım zaten hoş ilişki de olmadi. Böyle durumlar.

Yok kuzum trafikte acele etmedim. Hani işte yorulmuştum ya bitsin de gidek modundaydım ya o manada demiştim onu.. hastayım da algılar da iyice kapandı sanırım.. yorgunluk da var..
öyle Allah beterinden esirgesin.. özgürcan bilir bulvar kalabalık zaten bugün de cuma, bizim şerit birden durdu öndeki kamyonete geçirdim. :/
Kuzum çok sağol amin.

Kızlar kaza yaptım çekici falan geldi evime gideyim bian önce derken tövbe est. Allah esirgesinn. Daha yeni kendime geldim..
canemmm çok çok geçmiş olsun. acele isler sakata biniyor be canım buna da şükür sen iyisin herkez iyi, her şerde bi hayır vardir hayır olsun ve tekrarrrından korusun rabbim büyük gecmisler olsun

Armin iyiyim canım. Is güç yorgunluk fazla giremiyorum. Karin ağrım var bugünlerde ovulasyon koyuyu yakalayamadım zaten hoş ilişki de olmadi. Böyle durumlar.
belki yakalamisinsindir negatif teslere ragmen yumurlayan cok. sana bir tatil lazimmmm

Geçmiş olsun sen iyisin çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…