- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.301
Allah hepimize sonuna kadar sağlıkla,sağlıklı evlatlarla tattırsın bu mutluluğuAynen o da çok şaşırdı çünkü üç ay daha geçsin tüp bebeğe başlayayım diye geçiyordu kafasından. Ama muhtemelen gerek kalmayacak sağlıklı ilerlerse hamilelik. Hepimizin vakti yakındır umarım ya.insan arkadaşına bile bu kadar seviniyorsa kendi hamile kalınca ne kadar iyi hisseder kimbilir :)
belli mi olur cancan,hadi inşAllahAyyyh bınaldıımm... bitsinn inşallah bugün iş hayırlısıyla saçma sapan bir bel ağrım var.. takip etmiyom diyom ama alttan alttan da belirti arıyorum sanırım
harika gidiyorsun masallahhhh guzelime. yumurtalarda guzelce döllenicek heycanlıBu akşam diğer yarılarıyla aralarında bir aşk başlar güzelce döllenirler umarım :) Pazar günü embriyolog arayacak transfer gününü söylemek için. Genelde 5. Günü tercih ediyorlar ama gelişimlerine göre 3. Gün de transfer edebiliyorlar.
bana garip gelen bu huni kılıklı seyin agzigeniş nasil oluyor yerlesiyor ben tampona bile tahammül edemiyorum pedler candırEvet ben bunu duydum, her ped kullanımı sonrası bakteriyel vajinoz olan biri olarak çok heveslendim ama sonra dedim ki ben kesin buna güvenemem üstüne bi de ped kullanırım alışmadıkta menstruel cup durmaz dedimkullananlar baya memnun aslında bi denemek istiyorum Armin
Saol canım kahraman embriyom olmasını bekliyorum.. Sonra ondan bir bebek olmasını istiyorum :))harika gidiyorsun masallahhhh guzelime. yumurtalarda guzelce döllenicek heycanlı
Aynen bazen ben de tampon kullanıyorum kesinlikle rahat edemiyorum.. Çocukken bebek doğurunca rahmini aldırıp regl olmaktan kurtulmayı planlıyordum :) ailenin yarısı sağlıkçı olunca çocukluk hayalleri de bir tuhaf oluyor insanın :)bana garip gelen bu huni kılıklı seyin agzigeniş nasil oluyor yerlesiyor ben tampona bile tahammül edemiyorum pedler candır
Sen çalışıyorsun da bunaldım kuzum.. Ben yattığım yerden bunalabiliyorum :) bugün çabucak bitsin sen de derin bir nefes alıp kendine gel..Ayyyh bınaldıımm... bitsinn inşallah bugün iş hayırlısıyla saçma sapan bir bel ağrım var.. takip etmiyom diyom ama alttan alttan da belirti arıyorum sanırım
canım yapı silikon sanırım ezilip büzülüyor böyle girmiyor :) tampondan çok memnunum ben mecbur kaldığımda kullanıyorum.. iyi yerleştirmek önemli.. benim kafamı karıştıran bunun ipi neyim yoksa kaçarsa nolacakkbana garip gelen bu huni kılıklı seyin agzigeniş nasil oluyor yerlesiyor ben tampona bile tahammül edemiyorum pedler candır
mesajın bile rahatlattı bir oh çektim sayende kuzum çok sağol.. evde de yoruluyoruz tabisi de işin stresi apayrı muhasebeci olanlar bilir :))Sen çalışıyorsun da bunaldım kuzum.. Ben yattığım yerden bunalabiliyorum :) bugün çabucak bitsin sen de derin bir nefes alıp kendine gel..
Ahaha doktora gidip operasyonla çıkarırız artık :)canım yapı silikon sanırım ezilip büzülüyor böyle girmiyor :) tampondan çok memnunum ben mecbur kaldığımda kullanıyorum.. iyi yerleştirmek önemli.. benim kafamı karıştıran bunun ipi neyim yoksa kaçarsa nolacakk
Şu an opu oldu bahanesini arkasına saklandım, yatıyor yuvarlanıyorum. Zaten iş bir şekilde yapılır da çekilmez olan o stres kısmı işte. Ama ufak molalar, azıcık keyifler eklemek mümkün olduğunda yalaması da kolay oluyor.mesajın bile rahatlattı bir oh çektim sayende kuzum çok sağol.. evde de yoruluyoruz tabisi de işin stresi apayrı muhasebeci olanlar bilir :))
benden bitane daha varmışAynen bazen ben de tampon kullanıyorum kesinlikle rahat edemiyorum.. Çocukken bebek doğurunca rahmini aldırıp regl olmaktan kurtulmayı planlıyordum :) ailenin yarısı sağlıkçı olunca çocukluk hayalleri de bir tuhaf oluyor insanın :)
kızs canee o icer de buzuluyorsa icine nasil dolucakcanım yapı silikon sanırım ezilip büzülüyor böyle girmiyor :) tampondan çok memnunum ben mecbur kaldığımda kullanıyorum.. iyi yerleştirmek önemli.. benim kafamı karıştıran bunun ipi neyim yoksa kaçarsa nolacakk
Öyle valla belli omaz tabi. Amiin diyelim bizz❤belli mi olur cancan,hadi inşAllah
Kız şöyle düşün büküp koyuyon orada açılıyor gül gibikızs canee o icer de buzuluyorsa icine nasil dolucakbir tane de sunger icat etmisler sunger silindir seklinde hatunlar altina yazmış ki sungerlerr sadece temizlikte iyidir ha bir de bir foruma girdim. turk kadinlarinin yontemlerinden bahsetmisler baya mesela, sogan kürü kimi gülmüş kimyon da koyalim mi diye . baya mauhabbetimiz gecmis saraçoğlundan bahsetmisler bizlerin bunu cok kullandigindan ilerleyen sayfalar da deneyip hamile kalanlari okudum hoşuma gitti:)
çook aminnnÖyle valla belli omaz tabi. Amiin diyelim bizz❤
Neden iki sebep neydi pekigeçmiş olsun arkadaşım,iki kere oldum bende,en son 10 ocak tarihinde,muhtemelen ilk gebelik diye doktorlar teste gerek yok diyecek,ama imkanın varsa kesinlikle yaptırmalısın,doktorları dinlemeyip,testlerin temiz çıktıktan sonra tekrar denemelere başlayacaksın,mecburen unutmaya çalışacaksın canım çok zor olsa da,zaten şimdi bir an önce adet olayım da denemeye başlayım diye sabırsızlanacaksın(benim üzüntümü biraz hafifleten bu oldu)sonra inşAllah sağlıkla bebeğine kavuşacaksın,
bu dönemde başına uzun vadede iş açılmaması için antibiyotiğini ihmal etme,enfeksiyona açık olduğunu dikkate al(banyoda oturma,çamaşırını pedini sık değiştir)
Çok iyi, 6 taneden en az 1 kaliteli embriyo çıkacak bence canım, istediğimiz de zaten o. Başlasın keyifli bekleyişş :)Opu bitti 6 yumurta toplandı canım. 6+3 folikül yazıyordu zAten dosyamda. 2 tanesi küçük bir tanesi 30 mm lere gelmişti kist olacaktı zaten. Kısaca aslında foliküller boş değilmiş. Bu da belki arı sütü bal polen etkisidir. Çünkü geçen sefer 6 folikülden 3 olgun yumurta olmuştu.
Benim 5. Gün embriyosunda 8. Gün kan testi negatifti lekelenmelerim vardı.progestandan adet başlamıyordu. Doktor bıraktırdı.. senin devam dediyse vardır bir
teşekkür ederim canım
Adeta sever gibi vuruyoruz.. tamamen onun iyiliği için. Çünkü biz mikemmelizzzz :)
Ne güzel bir haber, sağlıkla ilerlesin hamileliği. Bizlere de umut oluyor böyle güzel haberler. Ben de aşılamayı hep 3 defa deneyeceğim derdim, ama 2-3 ay sonra tüp bebek deneyeceksem yormayayım vücudumu dedim. Merional 75 mg ile yaptırmıştım ben de aşılamayı.Umarım canım.. artık bir zahmet miskinliği bırakıp aramıza katılsın.
Bugün bizim merkezde tedavisi devam eden bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım. 40 lı yaşlarda..Eşenden dolayı aşılama yapıldı ama ilaçsız kendi doğalında büyüdü yumurtalar. Sadece çatlatma iğnesi vurarak aşılama yapıldı. Bu 3. Denemeydi ve tuttu :) burada herşey normalse 6 denemeden sonra tüp bebek başlıyordu. O da ilaçsız tedavi diye haklarını doldurmak için gidip geliyordu.tüp bebeğe geçmeyi bekliyordu. Ama bu şekilde hamile kaldı. Çok sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?