Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor ne dedi canım. Nasıl bi süreç bekliyor seni. Bende 4 gün önce oldum 9 haftalıktı bebeğim. Kalp atışı durmuştu. Ve ilk çocuğum psikolojikmen çok kötü bi durumdayım

öncelikle geçmiş olsun, hiç güzel bi duygu değil, çünkü umutlandığın anda, tüm kanatların kırılıyor. ben 8+2 de oldum gelişme durdu. ilk çocuğum değil ama 10 yıl aradan sonra ileri yaşıma rağmen istediğim ve kavuşacağımı sandığım bir umuttu. 2 hafta oldu ben olalı. 10 gün kanama geldi çok az, ama ilk 5 gün daha fazlaydı, asla parça gelmemesi gerekir demişti doktor, ve gelmedi şükür. kanamanın sonrasında koyu kahveden acık kahveye dogru degısen akıntı geldı, hala da az az gelıyor ama rengı artık ıyıce acıldı. 5. gunde doktor kontrolune gıttım rahım temız dendı. denemeye devam edebılırsın ılk adetten sonra dedı. ebe aramıstı 3 ay ara ver oyle dene dedı ama ben ılk adetten sonra denemeyı dusunuyorum allah ızın verırse tabi. 5. ya da 6. gune denk gelen gece muthıs bir sancı ıle uyandım ve sabaha kadar sancıdan uyuyamadım. sımdı nasıl bır surec benı beklıyor bılmıyorum. ılk adetı beklıyorum

ne kadar güzel haberler bunlar ya, darısı tüm dileyenlerin başına inşalllah

İnşallah en yakın zamanda alırsınız o güzel haberleri

Ben de rahimden polip ve miyom aldırdım, benim de 2 embriyo sıkıntılı o zaman. Bu defa olacak, hissediyorum
Canım önemli olan bu ameliyatı olmak değil, miyom ve polipin yeri. Benim bebeğin yerleşme yerinde olduğu için çoğul gebelik istemiyor doktor. Sonuçta orada bir kesi ve dikiş kaynaklı yara gibi birşey var artık.

İnşallah en yakın zamanda alırsınız o güzel haberleri

inşallah hepımız alır ve sevınclı haberlerımızı burada paylasabılırız canım. su an bırımızden gelecek guzel haber hepımızı delı gıbı sevındırecek eminim. ınsallah sen de guzel haberler verırsın bıze canım

mal canın yongası tabii de, en önemlisi sensin, senden bi tane daha yapamazlar sonuçta, önemli olan sana bişey olmasın kuzum
aynen öyle.. can sağlığımızdan emin olunca insan aracın derdine düşünüyor tabi.. onarım pahalı olursa ihaleye çıkabiliyormuş.. hakkımızda hayırlısı ne ise o karar çıksın bakalım..

Öyle mi, anladım canım. Histeroskopi olmuştum ben, o aşamaya gelince söylerler zaten.

Öyle mi, anladım canım. Histeroskopi olmuştum ben, o aşamaya gelince söylerler zaten.

Senin bebekle alakasız bir yerdeydi diye hatırlıyorum.. o nedenle sende öyle bir sorun olmayacaktır muhtemelen. Ya doktoradan doktora da değişiyor olabilir. Bir arkadaşım ikiz doğurdu üç dört defa miyom ameliyatı oldu ve o rahim bebekleri taşımaz diyorlardı. Ama doğurdu yani..

Benim polip ve miyom rahmin içinde ve rahmin ağzındaydı. Rahim dışına doğru büyüyen miyomum var 6 cm, çikolata kistim var sağ yumurtalıkta, onlar duruyor. Aynen, Yüksek Riskli Gebelik Profesörü (Perinatoloji) , o nedenle güveniyorum ona. Tüp bebek doktoruyla koordineli çalışırlar.

Kızlar
Çok hastayım. Cumartesi’den beri yatıyorum ama dün bugün tavan yaptı.. aferin içiyorum daha en ufak bir azalma olmadı umarım yarin biraz toparlamış olurum. Çarşamba transfer var sonuçta.
Dikkat et, güzelce dinlen, çarşambaya toparlarsın, stres yapma hiç. bol bol c vitamini almaya çalış.

Güvenmekte çok haklısın ondan iyi kim bilecek o kadar zaman ihtisas yapmış bu konuda :)
Dikkat et, güzelce dinlen, çarşambaya toparlarsın, stres yapma hiç. bol bol c vitamini almaya çalış.
Vitamin eksikliğinden olduğunu hiç sanmıyorum. Hepimiz bir çok takviye kullanıyoruz ve bu konuda çok iyiyiz bence :) ama oldu işte.. geçen transferde mantar olmuştum antibiyotikten, kendimi ondan korurken grip oldum :) kafama takmıyorum, tutacaksa yine tutar ama şu an aldığım ilaçları transferden sonra alamam sanırım o nedenle bir an önce geçsin istiyorum.

tüh inşallah çarşambaya toparlan kuzu..
Pert etti beni ya.. tüm gün yatıyorum ertesi gün az bile iyileşmiş olmuyorum, çok enteresan :)

Kızlar
Çok hastayım. Cumartesi’den beri yatıyorum ama dün bugün tavan yaptı.. aferin içiyorum daha en ufak bir azalma olmadı umarım yarin biraz toparlamış olurum. Çarşamba transfer var sonuçta.
çok geçmiş olsun,yat dinlen bol bol,bal limon artık Allah ne verdiyse yüklen bi yandan

çok geçmiş olsun,yat dinlen bol bol,bal limon artık Allah ne verdiyse yüklen bi yandan
Aynen ne bulursam kullanıyorum şu an :) propolis kullanırken nasıl böyle hasta oldum hayret ediyorum. O bağışıklığı epey güçlendirmişti çünkü.. senelerdir böyle olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…