- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.361
Dündü canım. Yarın embriyolog arayacak yumurtaların durumu ve transfer tarihi ile ilgili..Bizim senle bir hafta aramız yokmuydu ne ara aynı olduk. Yoksa bat bugünde biseyler mi belli oldu :) Geç mi yumurtladın bu ay?
Senin opu ne zamandı?
Cancan cok gecmis olsun, yeni girdim ve yeni gördüm, nerde nasil oldu,Kızlar kaza yaptım çekici falan geldi evime gideyim bian önce derken tövbe est. Allah esirgesinn. Daha yeni kendime geldim..
O bulvarin...... bacim bu cuma günleri ayri bir sey oluyor ya, normalde zaten trafikli yol, cuma facia oluyor, sende bir sey yok ona şükür diyelim, bununla geçmiş olsun cancanimYok kuzum trafikte acele etmedim. Hani işte yorulmuştum ya bitsin de gidek modundaydım ya o manada demiştim onu.. hastayım da algılar da iyice kapandı sanırım.. yorgunluk da var..
öyle Allah beterinden esirgesin.. özgürcan bilir bulvar kalabalık zaten bugün de cuma, bizim şerit birden durdu öndeki kamyonete geçirdim. :/
Kuzum çok sağol amin.
Ay koptum ya, acaba ne düşündü kirmizi yaninca :))Bana kırmızı ışıkta kamyon vurmuştu arkadan
“ duracağınızı düşünmedim” demişti :)
benim de 2 gun kaldi sinyaller tam gazzzz. diger aya kalan hayalin de yalniz degilsin bebyKizlar hayaller diğer ay'a kaldi, kocaman bir
Yok kuzu ya olsa söylerim benim öne öne gelir 28 29 günde oluyor senin de ileri atıyorsa ortada buluştuk zaarBizim senle bir hafta aramız yokmuydu ne ara aynı olduk. Yoksa bat bugünde biseyler mi belli oldu :) Geç mi yumurtladın bu ay?
Senin opu ne zamandı?
Yaa umutluydum bu ay ben.. ama sağlık olsun gününde gelmesi de güzel kuzu..Kizlar hayaller diğer ay'a kaldi, kocaman bir
O bulvarin...... bacim bu cuma günleri ayri bir sey oluyor ya, normalde zaten trafikli yol, cuma facia oluyor, sende bir sey yok ona şükür diyelim, bununla geçmiş olsun cancanim
Canım benim çok sağol aynen mala geldi bende psikolojisinden başka bişey yok şükür nisan kısmetiyle gelir derkenCancan cok gecmis olsun, yeni girdim ve yeni gördüm, nerde nasil oldu,
Yok kuzu ya olsa söylerim benim öne öne gelir 28 29 günde oluyor senin de ileri atıyorsa ortada buluştuk zaar
Ayy kuzu ilahi çok güldüm valla bak kızz 5 nisan son adet tarihim benim. 18 ya da 19u yum oldu gibi.. keşke olsaHiç ikna olmadım :) benimki de öne gelir, sen benden bir hafta önce hastalandıysan benimde bugün 20.günümse senin bugün bat günündür :) takvime bak günün geçmiş bile olabilir
İnşallah içine doğuyordur nisan bizi geçmesiinnnHiç ikna olmadım :) benimki de öne gelir, sen benden bir hafta önce hastalandıysan benimde bugün 20.günümse senin bugün bat günündür :) takvime bak günün geçmiş bile olabilir
Sen güldüğüm için öyle düşünüyon sanırım ama napimm o gece yatana kadar karalar bağladım sabah geçti neyse dedim sağlık olsun.. işin esprisine geçtim..:)Hiç ikna olmadım :) benimki de öne gelir, sen benden bir hafta önce hastalandıysan benimde bugün 20.günümse senin bugün bat günündür :) takvime bak günün geçmiş bile olabilir
Hayaller bitmez sadece ertelenir.. ta ki gerçek olana kadar :) umarım bir dahaki ay hayallere kavuşma ayıdır senin için.Kizlar hayaller diğer ay'a kaldi, kocaman bir
benim de 2 gun kaldi sinyaller tam gazzzz. diger aya kalan hayalin de yalniz degilsin beby
İyi Pazarlar kızlar;
Embriyolog aradı az önce 4 embriyo var. 5. Gün yani 1 Mayıs Çarşamba sabah 8;30 da transfer olacak. 1 mi 2 mi yerleştirilsin istiyorsunuz dedi bu arada.. biz iki isteriz ama doktorumuz her zaman bir diyor dedik. Embriyolog doktor ile konuşacak ona göre karar verecekler. Kalanlar da dondurulacak. Ama bence doktor 1 der.. Çarşamba göreceğiz bakalım.
Bu arada arı sütü bal polenden önce yine menopur kullandığım bir önceki tedaviyle kıyaslamak istiyorum durumu. Yumurta geliştirici dozları aynıydı. Sadece, bir önceki tedavide çatlamaması için cetrotide yerine adetin birinci günühormon baskılayıcı gonapeptyl kullandım. bu kez 5. Gün cetrotide başladım. 5 hafta kadar da arı sütü bal polen kullandım.
Bir önceki tedavide 3 yumurtadan 1 tane transfer edildi. Dondurulmadı.. bu tedavide 6 yumurtadan 4 embriyo elde edildi. Yine 5. Güne gidiyoruz. Bakalım nasıl olacak.
Ay hadi inşallah birileri hamiş kalsın da moralimiz düzelsin ya...İnşallah içine doğuyordur nisan bizi geçmesiinnn
Hadi hayırlısı inşallah çok güzel olacak herşey.Doktoru ikna edin iki tane konulsun.İyi Pazarlar kızlar;
Embriyolog aradı az önce 4 embriyo var. 5. Gün yani 1 Mayıs Çarşamba sabah 8;30 da transfer olacak. 1 mi 2 mi yerleştirilsin istiyorsunuz dedi bu arada.. biz iki isteriz ama doktorumuz her zaman bir diyor dedik. Embriyolog doktor ile konuşacak ona göre karar verecekler. Kalanlar da dondurulacak. Ama bence doktor 1 der.. Çarşamba göreceğiz bakalım.
Bu arada arı sütü bal polenden önce yine menopur kullandığım bir önceki tedaviyle kıyaslamak istiyorum durumu. Yumurta geliştirici dozları aynıydı. Sadece, bir önceki tedavide çatlamaması için cetrotide yerine adetin birinci günühormon baskılayıcı gonapeptyl kullandım. bu kez 5. Gün cetrotide başladım. 5 hafta kadar da arı sütü bal polen kullandım.
Bir önceki tedavide 3 yumurtadan 1 tane transfer edildi. Dondurulmadı.. bu tedavide 6 yumurtadan 4 embriyo elde edildi. Yine 5. Güne gidiyoruz. Bakalım nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?