Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
InsAllah canim, diger ay saglikla hayallerimizin gerceklesecegi bir ay olur, senin icinde her şey güzel olsun, sonuçlarına çok sevindim, ari sütü mucizesi, hangi markayi kullandin sen, muhtemelen o diyarlarin arılarındandır :)

Güzel bir başlangıç için sayılı günlerden birisi.. arı gibi çalış, sıkıca tutunacak bir embriyo olur umarım :)

Hadi hayırlısı inşallah çok güzel olacak herşey.Doktoru ikna edin iki tane konulsun.ve ikiside tutsun inşallah.
Daha önce rahimden polip ve miyom alındığı için doktor istemiyor. Zaten ameliyatı da bebeğin yerleşme yerinde oluştu diye olmuştum. Çoğul gebelik zAten doktorları çok memnun etmiyor. Rahimde böyle işlemler olunca iyice uzaklaşıyorlar. Aşılama yaparken bile çoğul gebelik olabilir ama engelleyeceğiz demişti. Fikrinin değiştiğini sanmam. Keşke 2 tane koysa :)

Markasını hatırlamıyorum canım. Bir reyon arı sütü türevleri vardı içinden doğal bir tane aldım. Arkadaşım aldırdı daha doğrusu :)
Ben de aynı şeyi düşünüyorum inşallah iki konsun.. dennisgo
Ben de öyle düşünüyorum ama beni kim takıyor :) doktora diyoruz ikiz de olabilir bizim için sorun değil. O da sizin için sorun olmayabilir benim için sorun :)
Bazen iki transfer yapılıyor birisi tutuyor. O nedenle ben de iki istiyorum. Ama ikisi tutarsa diye istemiyorlar bunlar :)

25 yaındayım 15 aylık evlıyım 10-11 aydır düşünüyoruz olmuyor size tavsıyem sabırlı olun ha deyınce olmuyor ben hıc ılac vs kullanmadım derler ya ilaç kullannan korunmayı bırakınca bır sure omaz dıye bn ne ılaç kullandm ne de baska bırsey ustelık hıc bımsorunumuz da yok ama olmuyo sız boyle mayıs ayı fılan deyınce sevıncınıze ortak olmayı cok ısterım belkı bnm de mayıs ayında olur ama Allah sabır versın cok zor durum beklemek her ay sabırla adet gununu beklemek ama olmaması cok cok zor

Ayy kuzu ilahi çok güldüm valla bak kızz 5 nisan son adet tarihim benim. 18 ya da 19u yum oldu gibi.. keşke olsa

Bende 8 nisan sat. Tabi benim yumurtlama 11 12.gün gibi olunca batımız aynı olmuş :) bu ay hamissek aynı doğuracaz :) ohhh ohhh gene olumlama mi yaptım:)

Sen gene vitamin falan kullandin canım rahat ol. Ama tüp bebek düşünenler Armin mesela vitaminlere başlayın şimdiden hazırlıklı olun.

Mesajım yarim kaldı, eşim mutfaktan çağırınca hemen yazdim çıktım. Demek benim gördüğüm akıntılar yumurtlama belirtileriymiş. Adetin içinde yeni yumurtam oluşmuş ve çatladı. Ilk defa böyle erken oldum hayatım da. Geçen gripten antibiyotikler vitaminler yüklendim. Bal incir ne bulduysam yedim iyileseyim diye sanırım erken büyüttü.

Şimdi bu ay için iğneli takip mi yaptırsam bir şans denesem. Igneli takipte de tüp bebekteki ilaçlar kullanılacak sonuçta, tek fark kendimiz asiliycaz. Yumurtam kaliteli olduysa belki tutar belli mi olur. Inşallah Yarabbim.

Klomen falan degilmi igneli takipte kullanilan ilaclar, tüp bebekte daha ağır biseyler kullaniliyor sanırım, tam bilmiyorum gerçi ama

Ben de rahimden polip ve miyom aldırdım, benim de 2 embriyo sıkıntılı o zaman. Bu defa olacak, hissediyorum

benim de 2 gun kaldi sinyaller tam gazzzz. diger aya kalan hayalin de yalniz degilsin beby
Bende aynen kırmızı lar geldi ama iyi oldu içim iyce temizlenir. Bu arada kendiliğinden adet olmayı özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi Dilek olay 7 ci ay.... Bir dahaki ayda mübarek ayda Rabbim nasip etsin inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…