- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.381
InsAllah canim, diger ay saglikla hayallerimizin gerceklesecegi bir ay olur, senin icinde her şey güzel olsun, sonuçlarına çok sevindim, ari sütü mucizesi, hangi markayi kullandin sen, muhtemelen o diyarlarin arılarındandır :)İyi Pazarlar kızlar;
Embriyolog aradı az önce 4 embriyo var. 5. Gün yani 1 Mayıs Çarşamba sabah 8;30 da transfer olacak. 1 mi 2 mi yerleştirilsin istiyorsunuz dedi bu arada.. biz iki isteriz ama doktorumuz her zaman bir diyor dedik. Embriyolog doktor ile konuşacak ona göre karar verecekler. Kalanlar da dondurulacak. Ama bence doktor 1 der.. Çarşamba göreceğiz bakalım.
Bu arada arı sütü bal polenden önce yine menopur kullandığım bir önceki tedaviyle kıyaslamak istiyorum durumu. Yumurta geliştirici dozları aynıydı. Sadece, bir önceki tedavide çatlamaması için cetrotide yerine adetin birinci günühormon baskılayıcı gonapeptyl kullandım. bu kez 5. Gün cetrotide başladım. 5 hafta kadar da arı sütü bal polen kullandım.
Bir önceki tedavide 3 yumurtadan 1 tane transfer edildi. Dondurulmadı.. bu tedavide 6 yumurtadan 4 embriyo elde edildi. Yine 5. Güne gidiyoruz. Bakalım nasıl olacak.
Aynen kuzu, cana gelecegine mala gelsin, Allah beterinden korusunCanım benim çok sağol aynen mala geldi bende psikolojisinden başka bişey yok şükür nisan kısmetiyle gelir derkenAllah esirgesin daha büyüğünden korumuş olsun.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum inşallah iki konsun..Hadi hayırlısı inşallah çok güzel olacak herşey.Doktoru ikna edin iki tane konulsun.ve ikiside tutsun inşallah.
Güzel bir başlangıç için sayılı günlerden birisi.. arı gibi çalış, sıkıca tutunacak bir embriyo olur umarım :)İki tedavi sonucu arasında bariz fark var. Bunda hem erkenden kullanılmaya başlanmayan baskılayıcının hem de arı sütü bal polenin etkisi var sanırım.
Keşkem ben de arı sütü neyim kullansaydım yav.
Kullanmadığım bi o var şu an. :))
1 Mayıııısss 1 Maaayıııısss işçinin emekçiniin bayramıııı!..
Daha önce rahimden polip ve miyom alındığı için doktor istemiyor. Zaten ameliyatı da bebeğin yerleşme yerinde oluştu diye olmuştum. Çoğul gebelik zAten doktorları çok memnun etmiyor. Rahimde böyle işlemler olunca iyice uzaklaşıyorlar. Aşılama yaparken bile çoğul gebelik olabilir ama engelleyeceğiz demişti. Fikrinin değiştiğini sanmam. Keşke 2 tane koysa :)Hadi hayırlısı inşallah çok güzel olacak herşey.Doktoru ikna edin iki tane konulsun.ve ikiside tutsun inşallah.
Markasını hatırlamıyorum canım. Bir reyon arı sütü türevleri vardı içinden doğal bir tane aldım. Arkadaşım aldırdı daha doğrusu :)InsAllah canim, diger ay saglikla hayallerimizin gerceklesecegi bir ay olur, senin icinde her şey güzel olsun, sonuçlarına çok sevindim, ari sütü mucizesi, hangi markayi kullandin sen, muhtemelen o diyarlarin arılarındandır :)
Ben de öyle düşünüyorum ama beni kim takıyor :) doktora diyoruz ikiz de olabilir bizim için sorun değil. O da sizin için sorun olmayabilir benim için sorun :)Ben de aynı şeyi düşünüyorum inşallah iki konsun..dennisgo ❤
Ayy kuzu ilahi çok güldüm valla bak kızz 5 nisan son adet tarihim benim. 18 ya da 19u yum oldu gibi.. keşke olsa
İki tedavi sonucu arasında bariz fark var. Bunda hem erkenden kullanılmaya başlanmayan baskılayıcının hem de arı sütü bal polenin etkisi var sanırım.
Keşkem ben de arı sütü neyim kullansaydım yav.
Kullanmadığım bi o var şu an. :))
1 Mayıııısss 1 Maaayıııısss işçinin emekçiniin bayramıııı!..
İnşallah hamişizdir.. seninki de yerleşme falan olmasınBende 8 nisan sat. Tabi benim yumurtlama 11 12.gün gibi olunca batımız aynı olmuş :) bu ay hamissek aynı doğuracaz :) ohhh ohhh gene olumlama mi yaptım:)
İnşallah hamişizdir.. seninki de yerleşme falan olmasın
Klomen falan degilmi igneli takipte kullanilan ilaclar, tüp bebekte daha ağır biseyler kullaniliyor sanırım, tam bilmiyorum gerçi amaMesajım yarim kaldı, eşim mutfaktan çağırınca hemen yazdim çıktım. Demek benim gördüğüm akıntılar yumurtlama belirtileriymiş. Adetin içinde yeni yumurtam oluşmuş ve çatladı. Ilk defa böyle erken oldum hayatım da. Geçen gripten antibiyotikler vitaminler yüklendim. Bal incir ne bulduysam yedim iyileseyim diye sanırım erken büyüttü.
Şimdi bu ay için iğneli takip mi yaptırsam bir şans denesem. Igneli takipte de tüp bebekteki ilaçlar kullanılacak sonuçta, tek fark kendimiz asiliycaz. Yumurtam kaliteli olduysa belki tutar belli mi olur. Inşallah Yarabbim.
Gonal f verecek ama doz dusuk tabi ki. 225 kullandim tüpte 75 ile başlarız demişti bir keresinde.Klomen falan degilmi igneli takipte kullanilan ilaclar, tüp bebekte daha ağır biseyler kullaniliyor sanırım, tam bilmiyorum gerçi ama
Denemeye değer bence, transferi kendin yaparsın ücretsiz :))Gonal f verecek ama doz dusuk tabi ki. 225 kullandim tüpte 75 ile başlarız demişti bir keresinde.
omega balik hapi aldim o da denk geldi öylesine. ne alicam ne kullanmaya baslayayim bilmiyorum ?Sen gene vitamin falan kullandin canım rahat ol. Ama tüp bebek düşünenlerArmin mesela vitaminlere başlayın şimdiden hazırlıklı olun.
Çok geçmiş olsun, neyseki sende bir şey yokKızlar kaza yaptım çekici falan geldi evime gideyim bian önce derken tövbe est. Allah esirgesinn. Daha yeni kendime geldim..
Ben pregnacare him her, inofolic combi, krilom omega 3 kullanıyorum doktor tavsiyesiyle. Araştırabilirsin bunları da.omega balik hapi aldim o da denk geldi öylesine. ne alicam ne kullanmaya baslayayim bilmiyorum ?
Sana da geçmiş olsun:)Anam yeni gördüm. Noldu gız iki gözümün çiçee? Geçmiş olsun. Olan arabaya olsun sağa bişi olmasın.
Geçen hafta da bana vurdular arkadan, yeşil söndü sarıda durdum diye :)) Neymiş sarıda geçilirmiş. Tey allaam yaa.
Ben de rahimden polip ve miyom aldırdım, benim de 2 embriyo sıkıntılı o zaman. Bu defa olacak, hissediyorumGüzel bir başlangıç için sayılı günlerden birisi.. arı gibi çalış, sıkıca tutunacak bir embriyo olur umarım :)
Daha önce rahimden polip ve miyom alındığı için doktor istemiyor. Zaten ameliyatı da bebeğin yerleşme yerinde oluştu diye olmuştum. Çoğul gebelik zAten doktorları çok memnun etmiyor. Rahimde böyle işlemler olunca iyice uzaklaşıyorlar. Aşılama yaparken bile çoğul gebelik olabilir ama engelleyeceğiz demişti. Fikrinin değiştiğini sanmam. Keşke 2 tane koysa :)
Markasını hatırlamıyorum canım. Bir reyon arı sütü türevleri vardı içinden doğal bir tane aldım. Arkadaşım aldırdı daha doğrusu :)
Ben de öyle düşünüyorum ama beni kim takıyor :) doktora diyoruz ikiz de olabilir bizim için sorun değil. O da sizin için sorun olmayabilir benim için sorun :)
Bazen iki transfer yapılıyor birisi tutuyor. O nedenle ben de iki istiyorum. Ama ikisi tutarsa diye istemiyorlar bunlar :)
Bende aynen kırmızı lar geldi ama iyi oldu içim iyce temizlenir. Bu arada kendiliğinden adet olmayı özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi Dilek olay 7 ci ay.... Bir dahaki ayda mübarek ayda Rabbim nasip etsin inşallah hepimizebenim de 2 gun kaldi sinyaller tam gazzzz. diger aya kalan hayalin de yalniz degilsin beby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?