- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.561
amin canım hepimiz için inşallahAraniza yeni katildim. En hayirli zamanda dileklerimizin gerceklesmesi umidiyle...ruhlarinizi ferah tutun, saglikla, guzel dusuncelerle gecsin günleriniz. Siz iyi olun ki mucizeleriniz size sarilsin. Sevgilerimle♥
dört değil bi tanesini bile yaparken "bişeye ihtiyacın var mı ey vatandaş, sen 1000 er 1000 er tl ler harcıyorsun sende var mı,?" diyen de yok ayrıca.
hoşgeldin bizim kervana...Bat, yumuyum( aklimda kalanlar) kelimelere hakimiyetim iki saatimi aldikeyif verdiniz dr dedigine gore regl ile başlayan 10/12/14/16/18 gunlerini takip etmeliymisim...ilk ay denememi yasadim sonuc bilmiyorum acemiligime denk geldi sanirim...kismet olmadi mayis, haziran, yaşim daha küçük(38) hepimize başarilar
en azından seninki sabit bi saat olmuş.. benim iş dengesiz ondan öğle 1 den akşam 5 e kadar hangi 2 saat sıvı almadıysam öyle yapıyorum...artık denk gelir inşallah..Vucuttakı su oranıyla mı alakalı kı ben de bılemedım, ben gunduz 12 ıle 13 arasında yapıyodum malum calısıyorum ancak o saatte musaıt oluyodum.
çatlamadan yakalamak işte bu mantıklı..oki doki o zaman..ikna oldum..:)Yumurtalar sabah saatlerinde çatlarmış da ondan.. :)
O yüzden yumurta takibi randevularını doktorlar sabah saatlerine vermeye çalışır genellikle: çatlamadan yakalayabilmek için.
galiba aynen öyle oldu benim.. az önce test yaptım baya bi kızarmış benim yumyum çizgisi.. :?diyelim işe geldik,ovu yaptık çift çizgi çıktı,napcezgitti tazecik yumuyum
ne yazık ki sabit bi zamanım yok iş yüzünden benimde...Vucuttakı su oranıyla mı alakalı kı ben de bılemedım, ben gunduz 12 ıle 13 arasında yapıyodum malum calısıyorum ancak o saatte musaıt oluyodum.
Ani bıçak batması, inşallah gebelik belirtisidir. Olabilir zira. Rahime yerleşmeye çalıştıkça ve büyüdükçe.kızlar adete yakın pıt pıt neden olur ani bıçak batması neden olur peki? hani yumurtlara büyüyo demiştiniz yum.zamanında..
Bu gün ve takip eden 3 günü değerlendirin mutlaka o halde.galiba aynen öyle oldu benim.. az önce test yaptım baya bi kızarmış benim yumyum çizgisi.. :?
yaniii dimiii....nerde bulayım ben zamanı ve kocayı şimdi dimi ama yaaa.. şimdi bu gerçek çift çizgiyse acep dünkü çalışmanın bi faydası olurmu? şimdi ara verecektim bu gün yarın devamdı.. eee vermesek mi ara ki.. ay ne yapsam..ben en son hep tertemızken 28 subatta kıpkırmızı cıft cızgı gordum, o gece ve ertesı geceyı degerlendırdım, 1 martta oncekı gunun aynı saatınde yanı oglen saatınde yaptıgımda cızgıden eser yoktu, ama hamıle kalmıstım. pıkı gprdugumuz anda yapamayız kı zaten ooo nerde o bolluk
ayy inşallahh yaa 3 mayıs bat benim. sende durum ne canım ?Ani bıçak batması, inşallah gebelik belirtisidir. Olabilir zira. Rahime yerleşmeye çalıştıkça ve büyüdükçe.
Öncelikle aramıza hoşgeldin. Kayıpların için üzüldüm umarım bundan sonraki gebeliğin sorunsuz ilerler ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Selam herkese. Ben sizi okuyorum ama pek yazmıyorum. Ben de 42 yaşındayım 2,5 yıl oldu evleneli. Evlendiğimin üçüncü ayı hamile kaldım ama dediğiniz gibi hemen ilk ayda hamile kalıcam sanıyordum filmler yüzünden. Neyse kaldım hamile ama malesef düşük oldu küretajla sonuçlandı. Tam bir yıl sonra tekrar hamile kaldım. Bu sefer de hep bir korku vardı içimde. Tuvalete gitmeye korkuyordum resmen. Kırmızı bişeyler görücem diye. Kontrol araları uzun diye ara kontrol olmak istedim ama kalp atışı alamadılar. Aslında 1 hafta önce duymuştuk gümbür gümbür. O da küretajla sonuçlandı. Üzerinden bir yıl geçince eşimi tüp bebek için ikna ettim. İlk tedaviye başladığımda yumurta sayım bir önceki aylarda 4-6 arasında iken birden 2 ye düştü. opu yapıldı neyse 1 tane sağlam yumurta çıktı havuz yapılıp donduruldu. Havuz da ne havuz. Sadece 1 yumurta var. Özel havuz.:)
İkinci bir tedavide 3 yumurta vardı opu da hepsi tırt çıktı afedersiniz. İki ay ara verdim. Bu ay ikinci ayım. Bat 17 mayıs.
ovu testine başladım. Bugün 11. gün reglimin. Ama ovu testi henüz kalbim kadar temiz. Leke bile yok yani o derece.
Şimdi bu ay da normal yolla hamlie kalamazsam reglim başlayınca bir kere daha hormon tedavisi ile yumurta toplama deneyeceğim. Sonra da ne varsa ve embriyo olursa transfer denicem.
Böyle işte.
Herkese sevgiler.
inşallahhhhh hadi hayırlı haberler kapıda olsun...ayy kuzuu ağzından bal damlıyor valla.. bilmiyorum belirtiler var elbette lakiinn hiiiç umutlanmak niyetinde değilim.. bakıcez görcez inşallah.
ayyy inşallah bebiş sinyalidir...kızlar adete yakın pıt pıt neden olur ani bıçak batması neden olur peki? hani yumurtlara büyüyo demiştiniz yum.zamanında..
heralde ben meraktan iş güç hak getire çalışamazdım..hadi son 3 gün..hayırlı günlerin arifesinde hayırlı haberler olsun inşalllahhhhayy inşallahh yaa 3 mayıs bat benim. sende durum ne canım ?
ayy inşallahh yaa 3 mayıs bat benim. sende durum ne canım ?
Çift çizgi çıkması çatladı demek değil ki, ondan sonra bir de silik çizgi göreceksin. Silikleşince çatlamış olacak :) işten eve rahatça dönebilir hatta eve gitmeden markete falan da uğrayabilirsin canım :)diyelim işe geldik,ovu yaptık çift çizgi çıktı,napcezgitti tazecik yumuyum
Testler tam bat günü gelecek galiba.. şansa bak. O gün zAten her durumda çıkar. Bat zamanı ilk idrarla yapmak da gerekmiyor. Kargoyu alıp koşuyoruz test yapmaya :)kızlaar kızlarr.. testlerim kargoya verilmemiş henüz.. yarın da tatil, kısmet bakalım.. kaldı 3 gün bu günü de sayak mı
nisan boş geçmez umarım bizii..
Ben de Femara ile gebe kalmaya çalışıyorum. Gebelik yok, adet düzenim de sapıttı. Adet olayım diye bekliyorum; normalde sinir olduğum birşeyi bekliyorum yani garip bir şekilde.ayy inşallahh yaa 3 mayıs bat benim. sende durum ne canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?