Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Araniza yeni katildim. En hayirli zamanda dileklerimizin gerceklesmesi umidiyle...ruhlarinizi ferah tutun, saglikla, guzel dusuncelerle gecsin günleriniz. Siz iyi olun ki mucizeleriniz size sarilsin. Sevgilerimle♥
amin canım hepimiz için inşallah

hoşgeldin bizim kervana...

Vucuttakı su oranıyla mı alakalı kı ben de bılemedım, ben gunduz 12 ıle 13 arasında yapıyodum malum calısıyorum ancak o saatte musaıt oluyodum.
en azından seninki sabit bi saat olmuş.. benim iş dengesiz ondan öğle 1 den akşam 5 e kadar hangi 2 saat sıvı almadıysam öyle yapıyorum...artık denk gelir inşallah..

Yumurtalar sabah saatlerinde çatlarmış da ondan.. :)
O yüzden yumurta takibi randevularını doktorlar sabah saatlerine vermeye çalışır genellikle: çatlamadan yakalayabilmek için.
çatlamadan yakalamak işte bu mantıklı..oki doki o zaman..ikna oldum..:)

yaniii dimiii....nerde bulayım ben zamanı ve kocayı şimdi dimi ama yaaa.. şimdi bu gerçek çift çizgiyse acep dünkü çalışmanın bi faydası olurmu? şimdi ara verecektim bu gün yarın devamdı.. eee vermesek mi ara ki.. ay ne yapsam..

Öncelikle aramıza hoşgeldin. Kayıpların için üzüldüm umarım bundan sonraki gebeliğin sorunsuz ilerler ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
Tüp bebekte havuz da ne havuzmuş gerçekten. Tek embriyo koca havuzda takılıyor şimdilik baksana. Umarım gerek kalmaz ama olur da tekrar toplama yapılırsa diğer embriyolar havuza geldiğinde “ buralar hep dutlukta” diye anlatır artık birinci embriyo..

ayy inşallahh yaa 3 mayıs bat benim. sende durum ne canım ?
heralde ben meraktan iş güç hak getire çalışamazdım..hadi son 3 gün..hayırlı günlerin arifesinde hayırlı haberler olsun inşalllahhhh

ayy inşallahh yaa 3 mayıs bat benim. sende durum ne canım ?

Testler ne zaman geliyor? Ulaşsa da bir çift çizgili test atsan bize :)

diyelim işe geldik,ovu yaptık çift çizgi çıktı,napcezgitti tazecik yumuyum
Çift çizgi çıkması çatladı demek değil ki, ondan sonra bir de silik çizgi göreceksin. Silikleşince çatlamış olacak :) işten eve rahatça dönebilir hatta eve gitmeden markete falan da uğrayabilirsin canım :)

kızlaar kızlarr.. testlerim kargoya verilmemiş henüz.. yarın da tatil, kısmet bakalım.. kaldı 3 gün bu günü de sayak mı
nisan boş geçmez umarım bizii..
Testler tam bat günü gelecek galiba.. şansa bak. O gün zAten her durumda çıkar. Bat zamanı ilk idrarla yapmak da gerekmiyor. Kargoyu alıp koşuyoruz test yapmaya :)

Selam olsun Mayis'a odaklanan hamis adaylarina
Kizlar dedim ya bende kist var imis
Simdi folic asit ve kist icin ilac verdi. Ben daha yeni folic asid kullaniyo olucam. Mayis 6 adet gunu. O donemin yumurtlamasini es gecip mayis sonundaki adetten sonra mi denesem, ilaclarimi daha uzun icmis olmak icin?
Ama beklemek de istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…