- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.541
kızlaar kızlarr.. testlerim kargoya verilmemiş henüz.. yarın da tatil, kısmet bakalım.. kaldı 3 gün bu günü de sayak mı
nisan boş geçmez umarım bizii..
Aşırı uygundur deyipişyeri makamına, sayın işyerimin sayın yetkilisi, ben yumurtlayan bir varlığım, ve yumurtamı bayatlamadan degerlendırebılmek ıcın ovu testlerımın pık yaptıgı tarıhlerde ızınlı sayılmam ıcın geregının yapılmasını arz ve rıca ve emrederım
uygun mudur
4 çocuk yapın demesini biliyorlar, şartları oluştursunlar dimi :))işyeri makamına, sayın işyerimin sayın yetkilisi, ben yumurtlayan bir varlığım, ve yumurtamı bayatlamadan degerlendırebılmek ıcın ovu testlerımın pık yaptıgı tarıhlerde ızınlı sayılmam ıcın geregının yapılmasını arz ve rıca ve emrederım
uygun mudur
ayy içimizi görmek de bi değişik geldiii.. yani şu kadarcık şey çıkarken peki neden ağrıtır acebaaa görev büyük))
yok kuzu değerlendirmeler bitti benim şimdi bekleme vakti..sen degerlendır de, ınsallah guzel haberler gelır kuzum
4 çocuk yapın demesini biliyorlar, şartları oluştursunlar dimi :))
dört değil bi tanesini bile yaparken "bişeye ihtiyacın var mı ey vatandaş, sen 1000 er 1000 er tl ler harcıyorsun sende var mı,?" diyen de yok ayrıca.4 çocuk yapın demesini biliyorlar, şartları oluştursunlar dimi :))
Aşırı uygundur deyip
beni deeeeemeklı etısnler beniiiii
etmezler ederler mi?emeklı etısnler beniiiii
aynen öyle canım, BİMER'de olur :))direk cumhurbaşkanlığı makamına mı yazayım diyosun kuzum
Bimer yok artık Cimeraynen öyle canım, BİMER'de olur :))
Ayyy pardon, CİMER diyecektim, tek adamdı dimi artık :)Bimer yok artık Cimer
Ah ahhh.Ayyy pardon, CİMER diyecektim, tek adamdı dimi artık :)
şimdi gerçeklere dönelim,işyeri makamına, sayın işyerimin sayın yetkilisi, ben yumurtlayan bir varlığım, ve yumurtamı bayatlamadan degerlendırebılmek ıcın ovu testlerımın pık yaptıgı tarıhlerde ızınlı sayılmam ıcın geregının yapılmasını arz ve rıca ve emrederım
uygun mudur
Yo gitmez.. Tam tersine, çift çizgiden sonra 24-36 saat içinde çatlıyor yumurta. Yani aslında çift çizgiyi gördüğünüz gün, ve onu takip eden 3 gün boyunca lambada öneriliyor. Çİft çizgiyi göreceğiniz günü, takip yaptıkça tahmin etmeye başlarsınız zaten. Ona göre, öncesindeki 3 günü de değerlendirerek 7 günlük lambada takvimi tavsiye ediliyor.diyelim işe geldik,ovu yaptık çift çizgi çıktı,napcezgitti tazecik yumuyum
Bir ahhh ahh da benden:) Anlamaz mıyız...Ah ahhh.
Diyorum sadece. Anladınız siz.
Doktorların önerisi ile hep gün aşırı değelendirildi. Bu 2 ay ya adet bitiminde gün aşırıyı ya da yumurtlama öncesi 3 gün, yumurtlama günü, sonraki 3 gün değerlendirmeyi deneyelim.Yo gitmez.. Tam tersine, çift çizgiden sonra 24-36 saat içinde çatlıyor yumurta. Yani aslında çift çizgiyi gördüğünüz gün, ve onu takip eden 3 gün boyunca lambada öneriliyor. Çİft çizgiyi göreceğiniz günü, takip yaptıkça tahmin etmeye başlarsınız zaten. Ona göre, öncesindeki 3 günü de değerlendirerek 7 günlük lambada takvimi tavsiye ediliyor.
Evet gün aşırı diyorlar genelde. Ancak erkeğin sperm değerleri iyiyse her gün olmasında da bir sakınca yokmuş.Doktorların önerisi ile hep gün aşırı değelendirildi. Bu 2 ay ya adet bitiminde gün aşırıyı ya da yumurtlama öncesi 3 gün, yumurtlama günü, sonraki 3 gün değerlendirmeyi deneyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?