Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar adete yakın pıt pıt neden olur ani bıçak batması neden olur peki? hani yumurtlara büyüyo demiştiniz yum.zamanında..
kuzu zaten o dediğin hem adette hem gebelikte oluyor,aslında varya belirti aramak manasız,memtitoların büyümesi,kasık ağrısı hepiciği ikisinin de belirtisi ama senin ki bebekten,(olumlama) :)

heralde perşembe elimde olur yarın da bırakırlar belki ama ben alamam..tatilim çünkü :) inşallah çok istiyorumm sizlerle beraberrr 2 tüpe bir doğal yakışır yaniii inşallahh ya:)

inşallahhhhh hadi hayırlı haberler kapıda olsun...
heralde ben meraktan iş güç hak getire çalışamazdım..hadi son 3 gün..hayırlı günlerin arifesinde hayırlı haberler olsun inşalllahhhh
inşallah canımm uğur getirmiş ol burayaa:) ama her ay aynı döngüü pms de dibine kadar yaşıyorum bugün bir de başağrısı varrr.. ama inşallah hayırlı sonuçlasın:)

kızlar adete yakın pıt pıt neden olur ani bıçak batması neden olur peki? hani yumurtlara büyüyo demiştiniz yum.zamanında..
Umarım hamilelik belirtisidir. Öyle pıt pıt atmalarım hiç olmadı, hiç hamile kalmadım. Demek ki belirtilerden birisi bu olabilir. Benim ağrı eşiğini düşüktür kasık ağrısının her türlüsüne hakimim, iliklerime kadar yaşarım :) pıt pıt atanını hiç görmedim.

Ama doktor söyler ne kadar kullanmanız gerektiğiniz? Sonrasında da kist erimiş mi diye kontrole gitmeniz lazım.

Ben olsam beklemem. Ben hamilelik düşünüyorum diyene doktor folik asit başlıyor ama üç ay sonra denemeye başla demiyor. Zaten içiyor olacaksın, bir sorun olsa doktor uyarırdı.

Ben de Femara ile gebe kalmaya çalışıyorum. Gebelik yok, adet düzenim de sapıttı. Adet olayım diye bekliyorum; normalde sinir olduğum birşeyi bekliyorum yani garip bir şekilde.
Femara ile kalan çok inşallah senden de iki çizgiyi göreliimm

kuzu zaten o dediğin hem adette hem gebelikte oluyor,aslında varya belirti aramak manasız,memtitoların büyümesi,kasık ağrısı hepiciği ikisinin de belirtisi ama senin ki bebekten,(olumlama) :)
İşte buu bu olumlama süperdiii ❤
evet evet biliyorum ikisinin belirtileri de aynıı da işte düşünce gücüyle kalmaya çalışıyorum belkiii

Disciye mutlaka git. Benim gebekikte disim kirildi ve dolgu yaptirmak zorunda kaldim. Disci gebekik oncesi mutlaka dis kontrolunden gecmek lazim dedi. Gebeyken dis filmi cekilemiyor

Disciye mutlaka git. Benim gebekikte disim kirildi ve dolgu yaptirmak zorunda kaldim. Disci gebekik oncesi mutlaka dis kontrolunden gecmek lazim dedi. Gebeyken dis filmi cekilemiyor
GEbelik takvimine bakıp, hani bize hani bize diyesim geldi :) umarım keyifli bir hamilelikten sonra sağlıkla kucağına alırsın :)

hoşgeldin.. belkide bu ay oluverir ve tekrar tedavi denemene gerek kalmaz.. sevgiler...

ama sevgili müdür/patron/başmüdür/en patronum, ben kdv ba bs muhtasar poşet kurumlar bes sgk yıllık ısletme cetvelı ne varsa bıtırıp oyle yumurtlıycaam ya, ben egıtıcem yumurtamı o hep beyanların son gununden sonra cıkacak, bı ınsaf be el ınsaf beaa aaaaa yumurtamdan once benı mı catlatcan aaa, saygılarımla, hurmetle gozlerınızden öpen sadık hızmetkarınız.

yok yok,sıkıntı yok,en azından yakalamışsın,hemen akşam lambada,aralıksız 3 gün,hadi görelim seni
:))) aralıksız 3 gün diyosunda cancan ama dün gece hatta sabaha karşıda çalışma vardı..o kalite mevzusu ne olacak..gerçi benimki benden 2 yaş genç ama..

bekleme bence ne diye bekleyeceksin ki?

Hoşbuldum.

:))) aralıksız 3 gün diyosunda cancan ama dün gece hatta sabaha karşıda çalışma vardı..o kalite mevzusu ne olacak..gerçi benimki benden 2 yaş genç ama..
ona bakarsan ilişkiden sonraki 3 saatte ki ilk spermler canavar gibi oluyormuş,öyle de diyorlar,
ben piki görsem sabaha karşı falan oldu demem kuzum,bugünler çoğ möhüm,bu iş yaştan ziyade sperm durumuyla alakalı,sayıda falan sorun olanlarda cıss diyorlar hergüne,
ayyy bacım biz her gün diyoz,bazı konularda kızlar tutsun diye günde 2-3 kez yaptık diyo,kocalarını yakında nüfustan sildirecekler,kadavra olacak adamlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…