- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.841
Aynen katılıyorum. VArdır ya böyle hikayeler. "Günüm geçmiş o ara telaştan hiç farketmedim bile sonra bi baktım aaa hamileyim!!.." gibi hikayeler.canım sabah aynen bunu dusundum bılıyor musun, dedım kı hamıle oldugunu sonradan ogrenmek aslında cok zevklı, ben de 8. haftada ogrenınce sevınmıstım dusunsene 2 ayı belırtıler var ama hamıleyım dıye stresıne gırmeden yasıyosun sımdı 11. haftayı yasıyor olacaktım sonradan ogrendıgım hamılelıkte ve ılk 3 ay sıkıntılarım tamamen bıtmıs olacaktı. 5-6 aylık ogrenenler var onlar apayrı bır suprız tabıı.
canım sabah aynen bunu dusundum bılıyor musun, dedım kı hamıle oldugunu sonradan ogrenmek aslında cok zevklı, ben de 8. haftada ogrenınce sevınmıstım dusunsene 2 ayı belırtıler var ama hamıleyım dıye stresıne gırmeden yasıyosun sımdı 11. haftayı yasıyor olacaktım sonradan ogrendıgım hamılelıkte ve ılk 3 ay sıkıntılarım tamamen bıtmıs olacaktı. 5-6 aylık ogrenenler var onlar apayrı bır suprız tabıı.
günaydın bacı gıı.. geldi evet dün gece lekelendim sabah sökmüştü.. ben yine 3 mayıs saymalıyım demi adeti...?gunaydın canım. inşallah bundan sonra olur kuzum. ben de yenı BAT ımın belırlenmesını beklıyorum bakalım ne zaman olacagım ılk adetımı, hep bı merak beklentı ıste. bakalım neler yazmıs allah bızım ıcın. adetın gelmesıne uzuluyordum, sonra ılacla adet olabılenler aklıma geldıkce de ya en azından oluyorum dıye sevınıyordum. sımdı gelmesını beklerken bı suphe var ya ıcımde hanı olacak mı duzenlı mı olur bundan sonra falan dıye. ıste o korku da gerdı benı baya canımcıım yaa.
kuzuum günaydın.. inşallah ama bu defa hiç üzülmedim testin faydası oldu sanırımm :) evet kontrole gitsem iyi olacak..Günaydın canım. Yeni aya yeni umutlar yeşerteceğiz seninle.. ama şu gidemediğin doktor kontrolünü tekrar gündeme alsan mı acaba ?
Aynen katılıyorum. VArdır ya böyle hikayeler. "Günüm geçmiş o ara telaştan hiç farketmedim bile sonra bi baktım aaa hamileyim!!.." gibi hikayeler.
günaydın bacı gıı.. geldi evet dün gece lekelendim sabah sökmüştü.. ben yine 3 mayıs saymalıyım demi adeti...?
Allah güzel şeyler yazmış olsun inşallah.. Ben kürtajdan sonra 34.gün adet olmuştum 4 5 gün kanadım normal şekilde 15 gün ara ara lekelenmeler oldu kuzu.. şöyle yine düzenliydi lakin 26-31 arasıydı döngü son 6 aydır 28 günde geliyor.. senin de düzene biner hemen merak etme..
kuzuum günaydın.. inşallah ama bu defa hiç üzülmedim testin faydası oldu sanırımm :) evet kontrole gitsem iyi olacak..
Günaydınlarrgunaydın canım. inşallah bundan sonra olur kuzum. ben de yenı BAT ımın belırlenmesını beklıyorum bakalım ne zaman olacagım ılk adetımı, hep bı merak beklentı ıste. bakalım neler yazmıs allah bızım ıcın. adetın gelmesıne uzuluyordum, sonra ılacla adet olabılenler aklıma geldıkce de ya en azından oluyorum dıye sevınıyordum. sımdı gelmesını beklerken bı suphe var ya ıcımde hanı olacak mı duzenlı mı olur bundan sonra falan dıye. ıste o korku da gerdı benı baya canımcıım yaa.
Yaaa tam bana göre, ben de zırt pırt doktora gidip ultrasona girmek istemem açıkçası. Arkadaşımın 2 oğlu var. İlkinde o kadar üzerine düştü ki, tüm testleri yaptı, sık sık ultrason vs. tavşan dudaklı doğdu. İkinci oğlunda çok az gitti, daha sağlıklı. Tabi bizler yüksek riskli gebelik grubuna giriyoruz, ama ben çok sık gitmek istemem, geriyor beni.Canım
Demiştim ya geçen arkadaşım hamile olduğunu öğrendi diye. Kan testi ile öğrendi ve ilk kontrolü Mayıs’ın 20 sinden sonra. Diyor Türkiye de olsam kaç kere gitmiştim :) Burada kese,kalp atışı herşey görülebilir olunca kontrole gidiyorsun. Sonra da sorunsuz bir hamilelikse ayda bir galiba :) bence bu az gitmeler bile insana iyi geliyor olabilir. Bir çok stresi pas geçiyorsun çünkü.
o zaman seni de teste bekliyoruuz.. dün birini okudum 3 konmuş 6.gün test pozitif devam etsin inşallah sağlıkla.:)Ben de, senin gibi düşünüyorum ve hissediyorum bu konuda. Test yapıp sonuç negatifse regli karşılamak daha kolay geliyor bana. Kendini dinleyip, bir sürü ağrı belirti yazıp, hamile miyim değil miyim diye bekleyen insanlara test yap dediğinde, korkuyorum diyor ve yapmıyor ya, işte o ben olamam hiçbir zaman :) hatta çok şaşırıyorum o duygu haline..iki gün sonra kanla göreceğim şeyi iki gün önce testle neden görmeyeyim ki? Beklerken hamile kalmıyorsun o an zaten herşey belli sonuçta..
Ben oldum pıtpıtlara rağmen sen olma inşallah:) hoş geldin çocuk var mı kaç yaşındasın tanıtmak ister misin? ☺Aynı o dediginiz pıt pıt atımları bende hissediyorum. Kasık bölgemde kalp gibi damar atıyor sanki. Ben önceki 2 gebeligimde hiç belirti hissetmemistim ne bulantı ne kusma ne siskinlik ne şu ne bu. Sizi okuya okuya şimdi deli gibi kadınlar kulubundeyimve her gun birşeyler hissediyorum. . Hayırlısı ile BAT gelseydi. Güzel haberlerinizi lütfen yazın. Merakla bekliyorum.
Canım
Demiştim ya geçen arkadaşım hamile olduğunu öğrendi diye. Kan testi ile öğrendi ve ilk kontrolü Mayıs’ın 20 sinden sonra. Diyor Türkiye de olsam kaç kere gitmiştim :) Burada kese,kalp atışı herşey görülebilir olunca kontrole gidiyorsun. Sonra da sorunsuz bir hamilelikse ayda bir galiba :) bence bu az gitmeler bile insana iyi geliyor olabilir. Bir çok stresi pas geçiyorsun çünkü.
Yapma yafuGünaydıınn benimkiler geldiler.. kızlar inşallah sizden iyi haberler alalım.
Manzara süper, ne yapsan haklısın :) ayrıca sen yapmadın manzara yaptı, manzaradan sonra da içki yaptı :)Günaydınlarr
Ben de polip ameliyatı sonrası değişiklik olacak mı acaba adet tarihimde ve yoğunluğunda diye merak ediyorum. Normalde 5 mayıs olmalı adet tarihim. cyclo progynova kullanıyorum, 2 tane kaldı, o bittikten sonra adet olunuyor sanırım. Yaa 23 nisan bizim evlilik yıl dönümümüzdü ve eşimin doğum günü. Dışarı çıkmıştık. Şarap içtik vs. cinsel perhizde olmamıza rağmen yasağı deldik o geceAdetimin 18. günü falan oluyor.Dün aklıma geldi, bir de o gün tek gecelik yasak ilişki ister misiniz tutsun :)
Ama bu manzaralarda da içilmez mi :))
Günaydınlarr
Ben de polip ameliyatı sonrası değişiklik olacak mı acaba adet tarihimde ve yoğunluğunda diye merak ediyorum. Normalde 5 mayıs olmalı adet tarihim. cyclo progynova kullanıyorum, 2 tane kaldı, o bittikten sonra adet olunuyor sanırım. Yaa 23 nisan bizim evlilik yıl dönümümüzdü ve eşimin doğum günü. Dışarı çıkmıştık. Şarap içtik vs. cinsel perhizde olmamıza rağmen yasağı deldik o geceAdetimin 18. günü falan oluyor.Dün aklıma geldi, bir de o gün tek gecelik yasak ilişki ister misiniz tutsun :)
Valla gıı ❤ olsun napalım sağlık olsunn ☺Yapma yafu
Gunaydin tatli seylerben ovu testi siparisini iptal ettim. Bi baktim50lik +5erken gebelik testi paketini siparis etmisim. O kadara ihtiyacim yok yaaaaaeeee dedim bastim iptal butonuna ))) ( bu ovu testi kullanmayacagim anlamina gelmiy ) adı ustunde '²⁰¹⁹'mayisa odakliyiz sakin, ferah, mujdeli bi ay olucak... her şey cok guzel zati daha da guzel olucak
günaydın bacı gıı.. geldi evet dün gece lekelendim sabah sökmüştü.. ben yine 3 mayıs saymalıyım demi adeti...?
Allah güzel şeyler yazmış olsun inşallah.. Ben kürtajdan sonra 34.gün adet olmuştum 4 5 gün kanadım normal şekilde 15 gün ara ara lekelenmeler oldu kuzu.. şöyle yine düzenliydi lakin 26-31 arasıydı döngü son 6 aydır 28 günde geliyor.. senin de düzene biner hemen merak etme..
kuzuum günaydın.. inşallah ama bu defa hiç üzülmedim testin faydası oldu sanırımm :) evet kontrole gitsem iyi olacak..
Yaaa tam bana göre, ben de zırt pırt doktora gidip ultrasona girmek istemem açıkçası. Arkadaşımın 2 oğlu var. İlkinde o kadar üzerine düştü ki, tüm testleri yaptı, sık sık ultrason vs. tavşan dudaklı doğdu. İkinci oğlunda çok az gitti, daha sağlıklı. Tabi bizler yüksek riskli gebelik grubuna giriyoruz, ama ben çok sık gitmek istemem, geriyor beni.
valla tutar mı tutar,yasaklar tatlıdır,kafalar rahattı,kısmet bu işler,Günaydınlarr
Gunaydin tatli seylerben ovu testi siparisini iptal ettim. Bi baktim50lik +5erken gebelik testi paketini siparis etmisim. O kadara ihtiyacim yok yaaaaaeeee dedim bastim iptal butonuna ))) ( bu ovu testi kullanmayacagim anlamina gelmiy ) adı ustunde '²⁰¹⁹'mayisa odakliyiz sakin, ferah, mujdeli bi ay olucak... her şey cok guzel zati daha da guzel olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?