Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen katılıyorum. VArdır ya böyle hikayeler. "Günüm geçmiş o ara telaştan hiç farketmedim bile sonra bi baktım aaa hamileyim!!.." gibi hikayeler.

Canım
Demiştim ya geçen arkadaşım hamile olduğunu öğrendi diye. Kan testi ile öğrendi ve ilk kontrolü Mayıs’ın 20 sinden sonra. Diyor Türkiye de olsam kaç kere gitmiştim :) Burada kese,kalp atışı herşey görülebilir olunca kontrole gidiyorsun. Sonra da sorunsuz bir hamilelikse ayda bir galiba :) bence bu az gitmeler bile insana iyi geliyor olabilir. Bir çok stresi pas geçiyorsun çünkü.

günaydın bacı gıı.. geldi evet dün gece lekelendim sabah sökmüştü.. ben yine 3 mayıs saymalıyım demi adeti...?

Allah güzel şeyler yazmış olsun inşallah.. Ben kürtajdan sonra 34.gün adet olmuştum 4 5 gün kanadım normal şekilde 15 gün ara ara lekelenmeler oldu kuzu.. şöyle yine düzenliydi lakin 26-31 arasıydı döngü son 6 aydır 28 günde geliyor.. senin de düzene biner hemen merak etme..
Günaydın canım. Yeni aya yeni umutlar yeşerteceğiz seninle.. ama şu gidemediğin doktor kontrolünü tekrar gündeme alsan mı acaba ?
kuzuum günaydın.. inşallah ama bu defa hiç üzülmedim testin faydası oldu sanırımm :) evet kontrole gitsem iyi olacak..

Aynen katılıyorum. VArdır ya böyle hikayeler. "Günüm geçmiş o ara telaştan hiç farketmedim bile sonra bi baktım aaa hamileyim!!.." gibi hikayeler.

Benim kardeşim tüp bebeğe başlamak için adeti beklediği ay hamile kaldı. O da hep öyle der, belirti falan sonradan oluyor adet geçmeden bir şey olmuyor diye. Hepsinin uydurmamız olduğunu söylüyor :)

Ben de, senin gibi düşünüyorum ve hissediyorum bu konuda. Test yapıp sonuç negatifse regli karşılamak daha kolay geliyor bana. Kendini dinleyip, bir sürü ağrı belirti yazıp, hamile miyim değil miyim diye bekleyen insanlara test yap dediğinde, korkuyorum diyor ve yapmıyor ya, işte o ben olamam hiçbir zaman :) hatta çok şaşırıyorum o duygu haline..iki gün sonra kanla göreceğim şeyi iki gün önce testle neden görmeyeyim ki? Beklerken hamile kalmıyorsun o an zaten herşey belli sonuçta..

Günaydınlarr
Ben de polip ameliyatı sonrası değişiklik olacak mı acaba adet tarihimde ve yoğunluğunda diye merak ediyorum. Normalde 5 mayıs olmalı adet tarihim. cyclo progynova kullanıyorum, 2 tane kaldı, o bittikten sonra adet olunuyor sanırım. Yaa 23 nisan bizim evlilik yıl dönümümüzdü ve eşimin doğum günü. Dışarı çıkmıştık. Şarap içtik vs. cinsel perhizde olmamıza rağmen yasağı deldik o geceAdetimin 18. günü falan oluyor.Dün aklıma geldi, bir de o gün tek gecelik yasak ilişki ister misiniz tutsun :)

Ama bu manzaralarda da içilmez mi :))

Eklentiler

• 57606564_10219188582415081_8082925286233997312_n.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 30
  • 58380572_10219188582975095_2149570718638014464_n.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 34
  • 58382547_10219188581935069_560502960228925440_n.webp
    46 KB · Görüntüleme: 26
  • 58570704_10219188582815091_694028872076754944_n.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Yaaa tam bana göre, ben de zırt pırt doktora gidip ultrasona girmek istemem açıkçası. Arkadaşımın 2 oğlu var. İlkinde o kadar üzerine düştü ki, tüm testleri yaptı, sık sık ultrason vs. tavşan dudaklı doğdu. İkinci oğlunda çok az gitti, daha sağlıklı. Tabi bizler yüksek riskli gebelik grubuna giriyoruz, ama ben çok sık gitmek istemem, geriyor beni.

Gunaydin tatli seyler ben ovu testi siparisini iptal ettim. Bi baktim50lik +5erken gebelik testi paketini siparis etmisim. O kadara ihtiyacim yok yaaaaaeeee dedim bastim iptal butonuna))) ( bu ovu testi kullanmayacagim anlamina gelmiy) adı ustunde '²⁰¹⁹'mayisa odakliyiz sakin, ferah, mujdeli bi ay olucak... her şey cok guzel zati daha da guzel olucak

o zaman seni de teste bekliyoruuz.. dün birini okudum 3 konmuş 6.gün test pozitif devam etsin inşallah sağlıkla.:)

Ben oldum pıtpıtlara rağmen sen olma inşallah:) hoş geldin çocuk var mı kaç yaşındasın tanıtmak ister misin? ☺

aynen canım stersın az oluyor en azından, bır de hersey yolundaysa. ben ılk hamılelıgımde cahılmısım hıc boyle stresler yapmamıstım, ayda bır kontrole gıdıp gelıyodum. arada hıcbır sıkıntım olmamıstı. bı de ılk denemede olunca ben hıc hamıle kalamayacagımı veya bunları yasayacagımı o zamanlarda aklıma getırmemıstım bıle. bır ılıskıyle hamıle kalanları okuyup gordukce, cocuklar da nasılsa hep kazayla oldukca dıyordum demek her an ınsan hamıle kalabılır :) ama oyle degılmıs . bosuna dememısler cehalet en buyuk mutluluktur.

Manzara süper, ne yapsan haklısın :) ayrıca sen yapmadın manzara yaptı, manzaradan sonra da içki yaptı :)

keşke tutmuş olsa gerçekten ne buyuk ve guzel bır surprız olur kuzum ya. ınsallah olmustur oyle bişi amın allahım

fazla ovu nun zararı olmazdı gıı, manyaga baglar hamılelıkte de ovu testı nasıl sonuc verıyo dıye arada test yapardın ben alırken oyle de bı hayalım vardı da o yuzden dıyom gulum. bu aylık bende de var test onumuzdekı ay ıcın sıparıs verıcem adetı goreyım bı

3 mayısı sayardım ben. cunku tam sokuldugum gune gore tutuyor benım adet duzenım kuzum

Eve ultrason cihazı benzeri bir şey almak isteyen bile oluyor bebeğine bakmak için. Ben de öyle olacağımı sanmıyorum. Ayda bir bana da uygun gibi :) hatta ben 1-1,5 Ay Türkiye’ye gitmek istiyorum yazın. Bana rahat doktor lazım, git istersen 3 ay kal demesi gerekiyor :) Ama bazen de hamile kalan insanların içine canavar kaçıyor. Onlar bizler değilizdir umarım :)

valla tutar mı tutar,yasaklar tatlıdır,kafalar rahattı,kısmet bu işler,

Evet 50 biraz fazla olmuş..bebeğine o kadar süre beklemeden kavuşmayı dilemek kadar güzel bir şey olamaz. En iyisini yapmışsın. Daha az olanlar var onlara bakarsın olmadı. Ama bir yumurtlama döneminde de en az 10 tane kullanıyorsun sanırım. Ben öyle yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…