- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.821
sacma bır soru ama merak ettım, benzıyorlar mı bırbırlerıne
senin ki geziyo içerde,yuvarlanıp duruyo şimdi,kendine yer beğeniyor,hımm bakim şuraya mı yerleşsem,yok yok burası güney cephe sıcak olur buraya yerleşeyim en iyisi falan diyeAhahah çok sevdim bu ifadeyi. Şu an umarım bir insan üretmeye hazırlanıyordur rahimim :)
Ben tevekkül etmesem zaten katlanamazdım yaşadıklarıma. Şükrolsun deyip oturuyoruz napalım işte.Rabbimize tevekkül edelim canım. Ben de bu sabah çok ağladım. Şu an çok bitkinim. Karnım da sancılanıyor. Ama napalım. Kısmet. sabret. Diyoruz.
şimdi eve geldim.. yedim,içtim,fitil koydum, yattım :) herkes iyidir umarım. Bugün burası yağmurlu, kurs da sıkıcıydı.. günün bundan sonraki kısmı keyifli geçse bari.
Yok canım dikkat ediyorum.. kursa gittim ama gün boyu oturdum eve gelince de uzandım.Yorma sakın hiç kendini
Ay bir kaç gün içinde seçtiği yeri yuva yapar da sıkıca tutunur umarım :)senin ki geziyo içerde,yuvarlanıp duruyo şimdi,kendine yer beğeniyor,hımm bakim şuraya mı yerleşsem,yok yok burası güney cephe sıcak olur buraya yerleşeyim en iyisi falan diye
şunun şurasında haftaya Cumartesi ye ne kaldı..:)Teşekkürler canım umarım haftaya Cumartesi güzel haberi alırım ve sizlerle de paylaşırım
Günler çok hızlı geçiyor zAten, haftaya Cumartesi de çabucak gelir eminim. Ama gelirken bize kutlamalılar haber de getirsin :)şunun şurasında haftaya Cumartesi ye ne kaldı..:)
Aynı o dediginiz pıt pıt atımları bende hissediyorum. Kasık bölgemde kalp gibi damar atıyor sanki. Ben önceki 2 gebeligimde hiç belirti hissetmemistim ne bulantı ne kusma ne siskinlik ne şu ne bu. Sizi okuya okuya şimdi deli gibi kadınlar kulubundeyimUmarım hamilelik belirtisidir. Öyle pıt pıt atmalarım hiç olmadı, hiç hamile kalmadım. Demek ki belirtilerden birisi bu olabilir. Benim ağrı eşiğini düşüktür kasık ağrısının her türlüsüne hakimim, iliklerime kadar yaşarım :) pıt pıt atanını hiç görmedim.
Bizimki de yeter doldu orasi diyo hahahhayona bakarsan ilişkiden sonraki 3 saatte ki ilk spermler canavar gibi oluyormuş,öyle de diyorlar,
ben piki görsem sabaha karşı falan oldu demem kuzum,bugünler çoğ möhüm,bu iş yaştan ziyade sperm durumuyla alakalı,sayıda falan sorun olanlarda cıss diyorlar hergüne,
ayyy bacım biz her gün diyoz,bazı konularda kızlar tutsun diye günde 2-3 kez yaptık diyo,kocalarını yakında nüfustan sildirecekler,kadavra olacak adamlar :)))
bi dahaki ay gelmez inş.Günaydıınn benimkiler geldiler.. kızlar inşallah sizden iyi haberler alalım.
Kendini dinledikçe insan belirti buluyor.. en güzeli, anlamadan strese girmeden hamile olduğunu öğrenmek. Bir arkadaşım yakın zamanda öğrendi hamileliğini belirtiler de 5 haftadan sonra başladı. Herkeste farklı olabilir ama ilk belirti adet gecikmesi denir ya boşuna olmasa gerek :) ama yine de pıt pıt atmalar da umarım tutunma ile ilgili birşeylerdir demeden de duramıyorum :)Aynı o dediginiz pıt pıt atımları bende hissediyorum. Kasık bölgemde kalp gibi damar atıyor sanki. Ben önceki 2 gebeligimde hiç belirti hissetmemistim ne bulantı ne kusma ne siskinlik ne şu ne bu. Sizi okuya okuya şimdi deli gibi kadınlar kulubundeyimve her gun birşeyler hissediyorum. . Hayırlısı ile BAT gelseydi. Güzel haberlerinizi lütfen yazın. Merakla bekliyorum.
Günaydıınn benimkiler geldiler.. kızlar inşallah sizden iyi haberler alalım.
Günaydınnlar herkese. Bol yumitolu ve de çift çizgili günler dilerim.
Günaydın canım. Yeni aya yeni umutlar yeşerteceğiz seninle.. ama şu gidemediğin doktor kontrolünü tekrar gündeme alsan mı acaba ?Günaydıınn benimkiler geldiler.. kızlar inşallah sizden iyi haberler alalım.
Günaydınnlar herkese. Bol yumitolu ve de çift çizgili günler dilerim.
Kendini dinledikçe insan belirti buluyor.. en güzeli, anlamadan strese girmeden hamile olduğunu öğrenmek. Bir arkadaşım yakın zamanda öğrendi hamileliğini belirtiler de 5 haftadan sonra başladı. Herkeste farklı olabilir ama ilk belirti adet gecikmesi denir ya boşuna olmasa gerek :) ama yine de pıt pıt atmalar da umarım tutunma ile ilgili birşeylerdir demeden de duramıyorum :)
gunaydın canım. inşallah bundan sonra olur kuzum. ben de yenı BAT ımın belırlenmesını beklıyorum bakalım ne zaman olacagım ılk adetımı, hep bı merak beklentı ıste. bakalım neler yazmıs allah bızım ıcın. adetın gelmesıne uzuluyordum, sonra ılacla adet olabılenler aklıma geldıkce de ya en azından oluyorum dıye sevınıyordum. sımdı gelmesını beklerken bı suphe var ya ıcımde hanı olacak mı duzenlı mı olur bundan sonra falan dıye. ıste o korku da gerdı benı baya canımcıım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?