Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahah çok sevdim bu ifadeyi. Şu an umarım bir insan üretmeye hazırlanıyordur rahimim :)
senin ki geziyo içerde,yuvarlanıp duruyo şimdi,kendine yer beğeniyor,hımm bakim şuraya mı yerleşsem,yok yok burası güney cephe sıcak olur buraya yerleşeyim en iyisi falan diye

Yorma sakın hiç kendini
Yok canım dikkat ediyorum.. kursa gittim ama gün boyu oturdum eve gelince de uzandım.
senin ki geziyo içerde,yuvarlanıp duruyo şimdi,kendine yer beğeniyor,hımm bakim şuraya mı yerleşsem,yok yok burası güney cephe sıcak olur buraya yerleşeyim en iyisi falan diye
Ay bir kaç gün içinde seçtiği yeri yuva yapar da sıkıca tutunur umarım :)

Aynı o dediginiz pıt pıt atımları bende hissediyorum. Kasık bölgemde kalp gibi damar atıyor sanki. Ben önceki 2 gebeligimde hiç belirti hissetmemistim ne bulantı ne kusma ne siskinlik ne şu ne bu. Sizi okuya okuya şimdi deli gibi kadınlar kulubundeyim ve her gun birşeyler hissediyorum. . Hayırlısı ile BAT gelseydi. Güzel haberlerinizi lütfen yazın. Merakla bekliyorum.

Bizimki de yeter doldu orasi diyo hahahhay

Kendini dinledikçe insan belirti buluyor.. en güzeli, anlamadan strese girmeden hamile olduğunu öğrenmek. Bir arkadaşım yakın zamanda öğrendi hamileliğini belirtiler de 5 haftadan sonra başladı. Herkeste farklı olabilir ama ilk belirti adet gecikmesi denir ya boşuna olmasa gerek :) ama yine de pıt pıt atmalar da umarım tutunma ile ilgili birşeylerdir demeden de duramıyorum :)

Günaydıınn benimkiler geldiler.. kızlar inşallah sizden iyi haberler alalım.

gunaydın canım. inşallah bundan sonra olur kuzum. ben de yenı BAT ımın belırlenmesını beklıyorum bakalım ne zaman olacagım ılk adetımı, hep bı merak beklentı ıste. bakalım neler yazmıs allah bızım ıcın. adetın gelmesıne uzuluyordum, sonra ılacla adet olabılenler aklıma geldıkce de ya en azından oluyorum dıye sevınıyordum. sımdı gelmesını beklerken bı suphe var ya ıcımde hanı olacak mı duzenlı mı olur bundan sonra falan dıye. ıste o korku da gerdı benı baya canımcıım yaa.

Günaydıınn benimkiler geldiler.. kızlar inşallah sizden iyi haberler alalım.
Günaydın canım. Yeni aya yeni umutlar yeşerteceğiz seninle.. ama şu gidemediğin doktor kontrolünü tekrar gündeme alsan mı acaba ?
Günaydınnlar herkese. Bol yumitolu ve de çift çizgili günler dilerim.

Günaydın canım
Keyifli bir gün olsun hepimiz için.

canım sabah aynen bunu dusundum bılıyor musun, dedım kı hamıle oldugunu sonradan ogrenmek aslında cok zevklı, ben de 8. haftada ogrenınce sevınmıstım dusunsene 2 ayı belırtıler var ama hamıleyım dıye stresıne gırmeden yasıyosun sımdı 11. haftayı yasıyor olacaktım sonradan ogrendıgım hamılelıkte ve ılk 3 ay sıkıntılarım tamamen bıtmıs olacaktı. 5-6 aylık ogrenenler var onlar apayrı bır suprız tabıı.

Canım
bence bu düşüncelerle stres nedeniyle de gecikebilir. Sonuçta kürtaj sonrası düzensizlikler olabiliyor. Ama onu da normal bulmak lazım. Rahim de büyük bir şey atlatmış oluyor. Senin gibi onun da toparlanmak için zamana ihtiyacı oluyor.. umarım kıza zamanda düzene girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…