Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
panic_attack evet canım hiç korkma, narkoz bile değil o aldığın, sedasyon, çok çok hafif bişey.

HERŞEY ULTRA SÜPER ÇOK GÜZEL OLACAK derse ve inanırsak olacak kesinlikle, hem de şu mübarek günlerde ağlamak yok çalışmaya devam canım.

maşallah canım, geçmiş olsun, inşallah hayırlı guzel haberler alırsın bugunlerde

Normalde bugündü değil mi adetin canım.. öyleyse negatif gibi sanki.. umarım test hatalıdır ya, 25 altı ölçemediği için çıkmamıştır.

benım de tertemızdı ve ben o temızlıge ınanıp hamıle degılım sanmıstım erken testler de her zaman erkenden gostermıyo

Bizim bi tanıdık da öyle yapmıştı. İlkini büyüttü, sonra onun ikiz yumurtasını yıllar sonra yine tüple hamile kalıp doğurdu.

bak ne güzel işte takım taklavat tamamlanmış, keyfini de al yanına ve hiç kimsenin kaçırmasına izin verme kız, herşey yolunda Allahın izniyle. seviyorum seni

ço güzel sağlıklı embriyolar olsunlar hepsi inşallah...

sacma bır soru ama merak ettım, benzıyorlar mı bırbırlerıne
Normal kardeş gibi. Zaten çift yumurta ikizlerinin de normal kardeşten farkı yok. İki ayrı yumurtayı iki ayrı sperm döllediği için. Sadece aynı karında büyüyorlar.
Tek yumurta ikizleri ise, döllenen yumurtanın mucizevi bir şekilde ikiye bölünmesi ile oluşuyor. O ikizlerin DNA yapıları bile aynı. Ve çok benziyorlar bu sebeple.

Biz de seni seviyoruz canım. Hepimizin zaman zaman modu düşebilir ama neyse ki hep beraber yeniden umut edebiliyor ve pozitif olabiliyoruz.. hep beraber çok güzeliz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…