- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.801
nasıl biseysin sen ya yazdiklarinla moddan moda giriyorum okurkenhani isyan edecicekken uzulurken devamini okurken birden gulerken buluyorum kendimi sen cok yasa emi. heyecanlı isler bunlar ister istemez sitres panik telas hersey mümkün ama sen, sakinleş yarin hersey guzel olucak guzel yumurtalar toplancak bir uyanacaksın hersey bitmis, hoopppp senin zilli yumurtalar spermlerle diskoya gitmis olucak . kapa gozlerini herseyin guzel gectigini dollendiklerini tansfer bekledigini, haber geldigini transfere cagrildigini, transfer edildigini, 10 gun sonra test yaptigini hamile oldugunu hayal et!! yani her aşamayı hayal et o duygulari yasa ust uste 2, 3 kere sonra da şükürler olsun öyle oldu amin de guzelce uyu.
anesteziden korkma bak ben ki ansteziden problemli biri olarak bile sustum burdakilere bisi demedim. okadar korkmuyorum,en fazla biraz fazla uyurum.
sen hic korkma az vericeklerdir. birazcıkın şekerleme yapicaksın pamuk gibi uyanicaksın
Sabahtan beri toplantıdaydım. Başağrısı mutsuzluk alerjik reaksiyonlarla geldim oturdum okuyorum. Her yazdığınıza ağladım resmen burda. Lütfen biri çıksın bize burda büyük harflerle "HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK" desin ve olsun artık ne olur ya ne olur....
Ben değilim o canım,hayırlı olsun transferin canımm.. inşanlah tutunma haberleriyle düğün bayram buralar...
Kızlar merkezden çıktım ben. 5 yumurta toplanmış. :))
Toplama işlemini de Müstecep bey yaptı.
Adet söktürücü ve antibiyotik yazdı. Sorunsuz bir rahim olursa ilk adetle başlarız rahim hazırlamaya dedi.
Şimdi sıra önümüzdeki 5 gün ne olacağı.
Normalde bugündü değil mi adetin canım.. öyleyse negatif gibi sanki.. umarım test hatalıdır ya, 25 altı ölçemediği için çıkmamıştır.
Bildigim kadariyla dondurulmus embriyoyu 5 yildan sonra koymuyolar. Hatta gorumcemin 3 yil oldu doktor 3 yili tavsiye ediyorum gel koyalim bunu demisarayi acmamak lazim.
Hangisi büyük olacak :) takvim yaşı mı önemli döllenme zamanı mı :)
Bizim bi tanıdık da öyle yapmıştı. İlkini büyüttü, sonra onun ikiz yumurtasını yıllar sonra yine tüple hamile kalıp doğurdu.bır ay oncesınde haberlerde vardı, kadının 10 yasında cocugu var 52 yasında mı ne. bu cocukla bırlıkte alınan dondurulmus ya, kadın bunu unutmus doktoru aramıs tekrar denemek ıster mısın dıye, kadın 10 yasındakı cocugunun ıkızını 52 yasında dogurmustu. haberlerde gormus muydunuz. sen de 5 yasına getırırsın cocugu, ondan sonra dondurulmusu çözdürürsün gıı. dusunsene ıkızı 5 yıl sonra yanında. guzel fıkır
dennisgo flx77 Ozgur06 @seheryeli77 @can09e @Senella panic_attack hepinizi cok seviyorum cansiniz yorumlarinizi okudum hakkinizi helal edin gonlu guzellerim benim bana guc verdiniz rabbim gonlunuze gore versin . bu sabah gune guzel başladım benim alette gelmiş ovulasyon +gebelik testi yapabilirim bunla hazırım bugun gidip picama takimi alicam denisgonun dedigi gibi engellerim kalkicak uzulmek yok
uyuyan guzel uyanmiş gelmiş hosgelmiş5 yumurtana masallahhhhhh hepsi de altın yumurtalar olsunlar amin
Bizim bi tanıdık da öyle yapmıştı. İlkini büyüttü, sonra onun ikiz yumurtasını yıllar sonra yine tüple hamile kalıp doğurdu.
Muhakkak vardır yasayan insanlar ben herseyin bilimselini sevdigimden kulak ardi ediyorum ama Allah olsun isteyincr bilim geri kaliyor.haber degerı olsun dıye yalan soyluyorlar belkı de , olsun bıze umıt oluyor yıne de
ço güzel sağlıklı embriyolar olsunlar hepsi inşallah...Kızlar merkezden çıktım ben. 5 yumurta toplanmış. :))
Toplama işlemini de Müstecep bey yaptı.
Adet söktürücü ve antibiyotik yazdı. Sorunsuz bir rahim olursa ilk adetle başlarız rahim hazırlamaya dedi.
Şimdi sıra önümüzdeki 5 gün ne olacağı.
Normal kardeş gibi. Zaten çift yumurta ikizlerinin de normal kardeşten farkı yok. İki ayrı yumurtayı iki ayrı sperm döllediği için. Sadece aynı karında büyüyorlar.sacma bır soru ama merak ettım, benzıyorlar mı bırbırlerıne
onu biliyomda :) bide kime cevapla dediğimi görsem süper olacak..atlamışım sazan gibi seni yazının altına :Ben değilim o canım,dennisgo da yavru :)
olur olur zamanla 10 kişiye birden cevap verirsinonu biliyomda :) bide kime cevapla dediğimi görsem süper olacak..atlamışım sazan gibi seni yazının altına :
Biz de seni seviyoruz canım. Hepimizin zaman zaman modu düşebilir ama neyse ki hep beraber yeniden umut edebiliyor ve pozitif olabiliyoruz.. hep beraber çok güzeliz bencedennisgo flx77 Ozgur06 @seheryeli77 @can09e @Senella panic_attack hepinizi cok seviyorum cansiniz yorumlarinizi okudum hakkinizi helal edin gonlu guzellerim benim bana guc verdiniz rabbim gonlunuze gore versin . bu sabah gune guzel başladım benim alette gelmiş ovulasyon +gebelik testi yapabilirim bunla hazırım bugun gidip picama takimi alicam denisgonun dedigi gibi engellerim kalkicak uzulmek yok
uyuyan guzel uyanmiş gelmiş hosgelmiş5 yumurtana masallahhhhhh hepsi de altın yumurtalar olsunlar amin
Sıcak duş tutunmaya engel mi ki canlar?
Ahahah çok sevdim bu ifadeyi. Şu an umarım bir insan üretmeye hazırlanıyordur rahimim :)Ben değilim o canım,dennisgo da yavru :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?