- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
- 163
- Konu Sahibi firstNimbus
-
arkadaşlar ben daha yasmin aşamasındayım yani doğum kontrol hapı verdi bana önden doktorum; haftaya cumartesi kısmetse lucrine başlıcam , gün sayıyorum.kızlar bu lucrin vucutta şişme yapıyo mu, kilo aldırıyo mu bu da yumurta geliştirici ilaçlar gibi?ben aşılamam da 1 haftada 4 kilo almıştım(((
cevaplarsanız sevinirim :)))))
arkadaşlar ben daha yasmin aşamasındayım yani doğum kontrol hapı verdi bana önden doktorum; haftaya cumartesi kısmetse lucrine başlıcam , gün sayıyorum.kızlar bu lucrin vucutta şişme yapıyo mu, kilo aldırıyo mu bu da yumurta geliştirici ilaçlar gibi?ben aşılamam da 1 haftada 4 kilo almıştım(((
cevaplarsanız sevinirim :)))))
canım cok tesekkur ederım blasttı benım 5 ıncı gun embrıyosuydumargaritha canım seni kocaman tebrik ediyorum arkadaşım :))))) darısı hepimizin başına inşallah....
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
canım senin kaçıncı gün embriyosuydu bebişin??
canım ben şubattan beri 4,5 kilo verdim hala da yediklerime dikkate edip spor yapıyorum; diyet sayılır yani....nette ne yazıyordu canım??sen diyetten neden vazgeçtin???tehlikeli miymiş?
canım benim alsakda birşey olmaz bebişten sonra topluca veriririz ben bide buna takılmak istemiyorum -tatlicadiarzu- çünkü bir günde içtiğim 3 vitamin var lucrine gelene kadar onlar inanılmaz iştahımı açıyor. hayırlısı olsun tedavin bence aşırı derecede iştah açmıyor normal rahat ol
canım cok tesekkur ederım blasttı benım 5 ıncı gun embrıyosuydu
Arkadasim bende diyyorumki bendeki bu istha nerden geliyo hic vitaminlere yormamistim... ACAYIP istahim var kizlar, hep yemek istiyorum, yani ben bunu okul sonrasi stres ve evde olmaya baglamistim. YNLIS teshis... Bende hic dert etmiyom arkadsim bide dalga geciyolar benle sen kilolu bi dha gzel oluyon diye bende ondan yiyom diyom cikiyom isin icinden, hem ben tedavi oldum yerde ne kadar cok kilolu bayanlar goruyorum, sans ayni hic farketmiyo...
canım aslına bakarsan 3 uncu denemem bu dıgerlerınde 10 gun kalkmamıstım bu sefer 3 gun yattım sureklı olmamak kaydıyla bazen oturdum 10 dakka falan sonrakı gunlerde normal hayatıma devam ettım ama agır iş yapmadan tabı evde bol bol dınlendım yanı cok takmadım kafaya rahattım olursa olur modundaydım bol sebze yedım normalde işteyken hep fastfood tarzı yıyorum evdeyken şimdi hep sebze meyve agırlıklı beslenıyorum şimdilik boyle yanı canımMargaritha bize biraz yardimci bilgiler versene canim ne yaptin nelere dikkat ettin....RAbbim hayirlisyla kuagina almayida nasip eylerr INSALLAHH
arkadaşlar selam dün transferim yapıldı heyecan başladı şimdilik sadece yatıyorum hiç birşey yapmıyorum ama 3. günden itibaren yavaş yavaş normal hayatıma dönerim ama yine de evde olacağım ve dinleneceğim....
kızlar hamileyim, kanda baktırdım sonucum pozitif:lepi:
Herkese selam benimde transferimin 3. günü bu heyecanlı bekleyiş umarım yüzlerimizi güldürür..
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberini alırız
canım benim ben günde 2 paket sigara içiyodum tedaviden 1 ay önce bıraktım bide onun kilosu var :) sigaramı kilomu ben kiloyu seçtim zemuszemus hakkımızda hayırlısı Allah ol dedikten sonra ..........herşey kısmet :Saruboceq:
canım aslına bakarsan 3 uncu denemem bu dıgerlerınde 10 gun kalkmamıstım bu sefer 3 gun yattım sureklı olmamak kaydıyla bazen oturdum 10 dakka falan sonrakı gunlerde normal hayatıma devam ettım ama agır iş yapmadan tabı evde bol bol dınlendım yanı cok takmadım kafaya rahattım olursa olur modundaydım bol sebze yedım normalde işteyken hep fastfood tarzı yıyorum evdeyken şimdi hep sebze meyve agırlıklı beslenıyorum şimdilik boyle yanı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?