- Konu Sahibi firstNimbus
-
Kızlar benim de dün yumurtalarım toplandı 13 tane yumurtam varmış bugün de aradılar 11 tanesi döllenmiş ama 8 tanesi iyi durumdaymış....c.tesi günü yani 12.06.2010 da transferim var inş. o güne sağlıklı bir şekilde ulaşırlar
oo maşallah kalabalık bi aile olmuşsunuzyerimseniben kaç tane transfer edilicek söyledilermi?betyx canım inşallah hiç bi aksilikle karşılaşmazsınız.yolun açık olsun
teşekkür edrim canım cok sagol Allah herkese versınCanım çok tebrik ediyorum darısı bizlerin başına inş...
Kızlar benim 4 Haziranda transferim oldu bugün 6. günümdeyim.Meraklı bekleyiş devam ediyor.Beklemesi çok zormuş.
benimde yarın transferim var 2 enbriyo transfer edicekler bu 4.denem inşallah herşey yolunda gider allah kimsenin elini boş çevirmesin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar benim de dün yumurtalarım toplandı 13 tane yumurtam varmış bugün de aradılar 11 tanesi döllenmiş ama 8 tanesi iyi durumdaymış....c.tesi günü yani 12.06.2010 da transferim var inş. o güne sağlıklı bir şekilde ulaşırlar
benimde yarın transferim var 2 enbriyo transfer edicekler bu 4.denem inşallah herşey yolunda gider allah kimsenin elini boş çevirmesin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hadi hayırlısıyla işin yarısını atlattın.inş. sonu da çok güzel olacak müjdeli haberlerini buradan paylaşacağız canım:Saruboceq:Kızlar benim de dün yumurtalarım toplandı 13 tane yumurtam varmış bugün de aradılar 11 tanesi döllenmiş ama 8 tanesi iyi durumdaymış....c.tesi günü yani 12.06.2010 da transferim var inş. o güne sağlıklı bir şekilde ulaşırlar
oooo sen bekleyişin bile yarısını atlatmışsınolumunekankayizsmileKızlar benim 4 Haziranda transferim oldu bugün 6. günümdeyim.Meraklı bekleyiş devam ediyor.Beklemesi çok zormuş.
amin inşallah sanin ve hepimizin rabbim kucaklarını evlatlarıyla doldursun inşallahbenimde yarın transferim var 2 enbriyo transfer edicekler bu 4.denem inşallah herşey yolunda gider allah kimsenin elini boş çevirmesin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hadi hayırlısıyla işin yarısını atlattın.inş. sonu da çok güzel olacak müjdeli haberlerini buradan paylaşacağız canım:Saruboceq:
inş. canım..... Sen ne durumdasın? Lucrin başladın sanırım kaçncı gündesin?
bende bugün 6. lucrinimi vurdum canım.sen kaçıncı iğnede adet oldun cnm???
sende de gecikme oldu mu? genelde hep geciktiğini okuyorum çünkü bu topiklerdeCADIARZU
Lucrin bende gecikme yapmıştı hemde 7 gün. Malesef bende kiste sebep olduğu için 7 gün gecikmişti. E2 değerim çok yüksek çıkınca tedaviyi öteki aya ertelemek zorunda kaldılar. Bence dert etmeyin ondan sonraki ay adetimi beklemeden çıktı geldi yani stress, geldi mi ne zaman gelecek derken etkileniyoruz şekerler.. Akışına bırakınn:1hug:
ecemnur senin merkezin hangisi?yaşın kaç ve sorun neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?