Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

Kızlar benim de dün yumurtalarım toplandı 13 tane yumurtam varmış bugün de aradılar 11 tanesi döllenmiş ama 8 tanesi iyi durumdaymış....c.tesi günü yani 12.06.2010 da transferim var inş. o güne sağlıklı bir şekilde ulaşırlar

oo maşallah kalabalık bi aile olmuşsunuzyerimseniben kaç tane transfer edilicek söyledilermi?betyx canım inşallah hiç bi aksilikle karşılaşmazsınız.yolun açık olsun

oo maşallah kalabalık bi aile olmuşsunuzyerimseniben kaç tane transfer edilicek söyledilermi?betyx canım inşallah hiç bi aksilikle karşılaşmazsınız.yolun açık olsun

teşekkür ederim canım bu benim 4. denemem olduğu için 2 tane transfer edecekler.. Ben aslında 5. gün transferi istiyordum ama bunun için sayı yeterli değilmiş riske atamazlarmış.... bilmiyorumkismile

benimde yarın transferim var 2 enbriyo transfer edicekler bu 4.denem inşallah herşey yolunda gider allah kimsenin elini boş çevirmesin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar benim 4 Haziranda transferim oldu bugün 6. günümdeyim.Meraklı bekleyiş devam ediyor.Beklemesi çok zormuş.

evt canım beklemesi biraz zor olsada bu günler çok özel günler.inş tutunmuşlardır miniklerin varmı bişeyler belirti falan?

benimde yarın transferim var 2 enbriyo transfer edicekler bu 4.denem inşallah herşey yolunda gider allah kimsenin elini boş çevirmesin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm canım inş bu son denemen olur.hadi herşeyin yolunda gitsin güzel haberlerinle seviniriz bizde

Hadi ahyirlisi cnaim isnallah rabbim yuzunu gulduru bu sefer, dorduncu denmede bebesini kucagina alirsin, ALLAH yardimcin olsunINSallah...

hadi hayırlısıyla işin yarısını atlattın.inş. sonu da çok güzel olacak müjdeli haberlerini buradan paylaşacağız canım:Saruboceq:

Kızlar benim 4 Haziranda transferim oldu bugün 6. günümdeyim.Meraklı bekleyiş devam ediyor.Beklemesi çok zormuş.
oooo sen bekleyişin bile yarısını atlatmışsınolumunekankayizsmile
inşallah çok güzel haberlerle dönersin aramızaopuyorumnanaktan

amin inşallah sanin ve hepimizin rabbim kucaklarını evlatlarıyla doldursun inşallah

evet canım bende de gecikme oldu 15. gün adet oldum ben... ama herkeste gecikme yapmıyor tabi hakkında hayırlısı olsun canım

Lucrin bende gecikme yapmıştı hemde 7 gün. Malesef bende kiste sebep olduğu için 7 gün gecikmişti. E2 değerim çok yüksek çıkınca tedaviyi öteki aya ertelemek zorunda kaldılar. Bence dert etmeyin ondan sonraki ay adetimi beklemeden çıktı geldi yani stress, geldi mi ne zaman gelecek derken etkileniyoruz şekerler.. Akışına bırakınn:1hug:

bende bugün 6. lucrinimi vurdum canım.sen kaçıncı iğnede adet oldun cnm???
sende de gecikme oldu mu? genelde hep geciktiğini okuyorum çünkü bu topiklerdeCADIARZU

Canım bende adet olmam gerekenden 2 gün sonra oldum

lucrini kullandığım 8. gün adet oldum kutu bitmemişti

Son düzenleme:

Canım benim kafamızdan atabilsek ben atamıyorum eşim sürekli kızıyo ama elden gelen bi şey olsa da yapabilsek. Transferi olan arkadaşlar inşallah müjdeli haberlerinizi alırız :Saruboceq: :CüvCüv:

ecemnur senin merkezin hangisi?yaşın kaç ve sorun neydi?

Anatolia tb merkezi. Ankara. 26 yaşındayım. Eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği sorunu var. Genetiğe baktırdık normaldi herşey. İlk tedavim bu arada. Direkt tüp bebek dediler ağır erkek faktörü. 8 hücreli embriyo transferi yapıldı. Orta kalite yanii. Sen de test yapmışsın sanırım bence bu testi dikkate almayın yanılma payı var çünkü. Eşim o yüzden yaptırtmadı bana bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…