Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

Bir anda liste 3 hamişle doldu ne güzel. ınşallah hep böyle devam eder arkadaşlar. Rabbim tüm anne olmak isteyenlere nasip eylesin bu duyguyu :)

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım. Çok saolun

canım lucrin iğnesi gecikme yapabiliyor ben lucrinin 16. günü adet olmuştum endişelenecek birşey yok sonunda mutlaka geliyor....

canlar transferimin 3. günündeyim hamile olan arkdaşlar neler hissettiniz neler yaşadınız yazabilir misiniz?

Hmilelerin artması beni çok sevindirdi.Allah'ım sağlıkla kucaklarınıza almayı da nasip etsin.Beni yarın kan testi yapacağım.Heyecan dorukta.7,8,9. günler idrar testi yaptım negatif.Moralim çok bozuldu.Ama bir yandan da alıştırmaya çalışıyorum kendimi.Dua ile...

Hamile arkadaşlar herhangi beliritiniz oldumu benim bugün transfer günüm dahil 6. günüm hiçbir belirtim yok normalmidir acaba ya...

kızlar bazılarında hiçbir belırtı olmuyo bendekıler şöyle 14 uncu gunumdeyım bu zamana kadar adet agrısı gıbı agrılar kasılmalar bazen iğne batması şaklınde sancım oluyo 3 uncu gunden sonra basladı göğüs uçlarımda sancı şeklınde ara ara oluyo şişlikte var zaten ama bunlar herkeste olcak dıye bısey yok şartlandırıp kendınızı dınlemeyın arkadaslar öptüm

canlar transferimin 3. günündeyim hamile olan arkdaşlar neler hissettiniz neler yaşadınız yazabilir misiniz?

canım hiç belirti arama herkeste farklı oluyor benim ne ağrı ne sızı hiç bir şey olmadı hatta ilaçları kullanırken gögüslerim çok şişkindi transferden sonra noırmale döndüü dedim heralde olmadıııı ben sadece transferden bir gün sonra sabah çok şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım ne var ne yok çıartıım dr. aradık iğne verdi onunla gçti neyseki bide ben çok üşüdüm yaz sıcağında yorganla yattım ben bunları hiç okumadım belirti diye gördüğünüz gibi farklıydı yaniiii

benim de bugün altıncı günüm.bende tek belirti mide bulantısı.iki gündür öğlenleri başlıyor,bir kaç saat sürüyor.sonra geçiyor.bilmiyorum artık.estrofem ile jel kullanıyorum.ikisinin de yan etkilerinde mide bulantısı yazıyor.o yüzden pek sevinemiyorum

oohhh canım afiyet bal şeker olsun sana; bol yumoş olsun inşallah:)))ne güzel işte canım en azından yediğini yakıyosun, ya yeyip yatıp otursan:)))zaten muhtemelen iğnelerden sonra yeyip yatıcaz o zaman çoşar işte bizim kilolar....amaaann bebiş gelsin de hayırlısıyla kiloları veririz:))) şimdi güzel güzel hamiş haberlerini alınca heyecanlandım hepsineinşallah hepimize o güzel haberi vermeği Rabbim nasip eder:Saruboceq:

kızlar lucrin- adet ilişkisini konuşmuşsunuz ya; ne zaman gelir kaç gün sonra diye? benim doktor 2.kutu doğum kontrol hapına geçirerek beni adetimi geciktirecek ve onun hesabına göre lucrini vurulmaya başladıktan 14-15 gün sonra adet olacağım.yani demekki normal 10 gün sürmesi, endişelenmeyin...

benim bugün yumurta kontrolüm vardı 8 yumurta varmış. ikisi çok ileride hızlı gelişmiş cuma gününe bakılıp tedavim iptal edilebilir bi dahaki aya . Önce çok üzüldüm gözlerim doldu sonra herşeyin hayırlısı dedim. Allah büyük bizde anne olacağız zamanı sırası gelince :Saruboceq: Başına böyle bir şey gelen varmı arkadaşlar

canım inşallah cuma günü sorun çıkmaz da devam eder tedavin.... Ama yine de ne kadar metanetlisin... Dediğin gibi belki de böylesi daha hayırlıdır... Allah gönlüne göre versin..

canım inşallah cuma günü sorun çıkmaz da devam eder tedavin.... Ama yine de ne kadar metanetlisin... Dediğin gibi belki de böylesi daha hayırlıdır... Allah gönlüne göre versin..

Canım şu tedavide dokunsan ağlıycak gibiyim aslında çokda ii sayılmam ama bazen elimizden gelmeyen şeyler varya hiçbirşey yapamıycağımız öyle birşey buda Allaha kalmış işimiz kısmete giriyor gerisi galiba son bir buçuk senede çok şey yaşadım. eşim stresten diyor yani ne bilim 8 yumurta stresten büyümese 2 si niye büyüdü hakkımızda hayırlısı anne olmak kısmetimizdeyse herşey bahane. Allah razı olsun inşallah senin hamile haberini alırız tüm bekleyenler ii haber verirler inşallah

HAMİŞ ARKADASLAR bende lekelenme oldu 1 gun arayla sıyah gıbı sızdede varmı

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle Regaip Kandiliniz mübarek olsun canlarım.opuyorumnanaktan

Ben de koyu lekelenme hep vardı margarita. DRlar jelden olabileceğini söyledi normal yani kafana takma.
Dün 2. kez kan verdim. Değerlerim ikiye katlamamış. 72 olan değerim 114 e yükselmiş sadece. Değerleri bu şekilde az artan var mı? Dış gebelik şüphesi var. Cuma günkü değerlerime göre hareket edeceğiz. Umudumu kesmedim bebeğim hala benle inşallah dış gebelik değildir. :Saruboceq: Dualarınızı bekliyorum.

margaritha canım üzülme bendede olmuştu o kahverengi lekelenmeler hatta 3 gün sürdü 2. gün rengi birazda kırmızı gibiydi ama daha sonra kesildi sorun olmadı bol bol su iç ve yat dinlen kendinide üzme bende bebeğimi çok üzmüştüm sonra ağlayıp stres yaptığım için kendime çok kızdım inşallah bişey olmaz bebeğine iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…