- 9 Aralık 2009
- 1.057
- 22
- 118
- Konu Sahibi firstNimbus
-
kizlar massALLAH
NE GUSEL YAA HERKES HAMILE
DARISI BIZLERIN BASINA
BU ARADA LUCRINI KULLANIP ADET GORMEYEN OLDUMU HIC
10 GUNDUR YAPIYORUM GELMEDI DAHA
SON 4 GUNUM DOKTOR GELMEZSSE ARA DEMISTI ACABA GELMEZSSE KOTU BIR SEY OLURMU?? ENDISELENMEYE BASLADIM
canlar transferimin 3. günündeyim hamile olan arkdaşlar neler hissettiniz neler yaşadınız yazabilir misiniz?
Bnede simdi su fertility expert'e bakam arastira arastira uzman olcazz bizde haaa, Vallahi arkadasim benim su arlar yuruyus yapmam ahyirlimi degilmi bilmiyom, gidiyorum yuruyorum tamami, ondan sonra yol ustunde benim eve donerken kahve var, giriyom bir kahve bide benim yanina cok sevdim PECAN DANISh diye bir tatli var yiyom geliyom, yada bugun gittim 5 km yurumusmdur, donerken markete girdimm HOPPAALLLA, dondurmalar ye beni diyo hemde en kalorilisinden, Paket aldim uc tane geliyo, eve donene kadar ikisini yedim...:dance:Simdi gitmekmi hayirli gitmemekmi bende bilmiyom acayip istahim var bu gidisle 54 ten ben tedavi Buyunca Bir 64'e cikarimm Allah ayrdimcimiz olsun...Ignelere basladinmi evet cnaim cok cabuk yoruluyosun zaten ehp uykulu ve yorgun hissediyon kendini... Tecrube benim ucuncu olunca...
Bugün sonucu öğrendim negatif...
benim bugün yumurta kontrolüm vardı 8 yumurta varmış. ikisi çok ileride hızlı gelişmiş cuma gününe bakılıp tedavim iptal edilebilir bi dahaki aya . Önce çok üzüldüm gözlerim doldu sonra herşeyin hayırlısı dedim. Allah büyük bizde anne olacağız zamanı sırası gelince :Saruboceq: Başına böyle bir şey gelen varmı arkadaşlar
canım inşallah cuma günü sorun çıkmaz da devam eder tedavin.... Ama yine de ne kadar metanetlisin... Dediğin gibi belki de böylesi daha hayırlıdır... Allah gönlüne göre versin..
HAMİŞ ARKADASLAR bende lekelenme oldu 1 gun arayla sıyah gıbı sızdede varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?