Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

Kızlar benim de pozitif Değerim 72,6 nasıl? Hiç anlamıyorum şu değerlerden. 03 ÜNDE transferim oldu.

hepınızı tebrık edrım arkadaslar bende 13 uncu gunum 260 degrım artmış benımde oleyyyyyalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar hamileyim, kanda baktırdım sonucum pozitif:lepi:

Kızlar benim de pozitif Değerim 72,6 nasıl? Hiç anlamıyorum şu değerlerden. 03 ÜNDE transferim oldu.

kızlar harikasınız valla :sm_cool: bu güzel sonuçlarınız, sorunsuz bi hamileliğin başlangıcı olur inşallah.ayy inşallah listedeki herkes hamiş kalır.darısı transferi olmuş arkadaşlara ve bizlere.

ANNAMMM, masallah liste sira sira HMISler'le gidiyo darisi diger listedeki arkadaslarin basina, hepinizi tebrik ediyorum, hayirli bir hamilelik donemi ve hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alirsiniz insallah, LISTEMIZ BOL BOL HAMIS'lerle dolar INSALLAHH...

kızlar hamileyim, kanda baktırdım sonucum pozitif:lepi:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
çok sevindim canım.rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah

sıradaki hamilelerimiz sen ve bluegrenn değil mi betty cimkaydirigubbakcemile5
güzel haberlerinizi bekliyor olacağız:Saruboceq:

Herkese selam benimde transferimin 3. günü bu heyecanlı bekleyiş umarım yüzlerimizi güldürür..
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah canım.listedeki tüm isimleri hamile olarak görmeyi o kadar çok istiyorum kiii:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım çok sevindim.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

hepınızı tebrık edrım arkadaslar bende 13 uncu gunum 260 degrım artmış benımde oleyyyyyalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
yakında üçünüzde pıt pıt kalp atışlarını duyarsınız inşallahhh

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ammiinnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hayatım seni de çok tebrik ediyorum nazarlardan koru ya Rabbim:)))
canım ben değerlerden anlamam ama inşallah hayırlısyla katlanır değerin....

ya arkadaşlar; sılanaz ve diğer arkadaşlarım siz vitaminden bahsediyorsunuz kilo alma olayını sorduğumda; bana doktorum henüz herhangibir vitamin falan vermedi.ben sadece folik içtiğimi söylemiştim bi de coraspin, tamam onlara devam dedi.
aklıma geldi elevit falan vermicek mi acaba bana??cumartesi lucrine başlamak için gidicem kısmetse o zaman soruyım di mi vermezse???

silanaz canım ıvf tips için teşekkür ederim.fetility expert sitesinedn okudum bende dediğin gibi doğru beslenmek gerekliymiş ama bende senin gibi her akşam 5km yürüyorum, bu arada da az ama dengeli beslenmeye çelışıyorum bol sebze ve meyva ile.teşekkürler arkadaşım:)))) zaten iğnelere başlayınca egzersizlerinde zorlayacağını yazıyodu.

kizlar massALLAH
NE GUSEL YAA HERKES HAMILE
DARISI BIZLERIN BASINA
BU ARADA LUCRINI KULLANIP ADET GORMEYEN OLDUMU HIC
10 GUNDUR YAPIYORUM GELMEDI DAHA
SON 4 GUNUM DOKTOR GELMEZSSE ARA DEMISTI ACABA GELMEZSSE KOTU BIR SEY OLURMU?? ENDISELENMEYE BASLADIM

Canim bende turkiye'de tedavi gordumde aynen dediklerinden kullanmistim fakat burda doktorum PregVit diye bir multivitamin verdi icinde hamilelige yardimci olcakkk her vitamin var. Onu kullaniyorum dogum kontrol hapiyla , allah nasip ederse carsamda Lupron igne'ye basliyiorum rabbim hakiimizda hayirlisini nasip etsin, Doktor'una guven canim ama bu Pregvit istersen, tavsiye ederlerse kullanirsin...

Merhaba benimde kafam bu konuya cok takiliyoo, simdi bende Lupron yani Turkiye'de Lucrin diye gecen igneye adet olmadan carsamba gunu basliycam ya olmazsam senin gibi o zaman nasil olcak, kagitta gelsin gelmesin yazan tarihta hangi igne ilac varsa alll yaziyooo, bu isler cok karmasik isler alalh ahkimizda ahyirlisini ansipe tsin ama ebnim hemsire vaktinde olursun merak etme demisti dogum kontrol hapinin adet duzenliyci ozlleigi varmis, sen kullanmadinimi ki arkadasimm, hayirlisi be canim hic uzme kendni muczelere ben inanmaya absaladims ende inan senin gibi bir arkadas hamile cikti, tupbebek baslamadan hersey kismet getirceksen aklina iyiyi getir kotuyu degil, hakkinda hayirlisi insallah ...

Bnede simdi su fertility expert'e bakam arastira arastira uzman olcazz bizde haaa, Vallahi arkadasim benim su arlar yuruyus yapmam ahyirlimi degilmi bilmiyom, gidiyorum yuruyorum tamami, ondan sonra yol ustunde benim eve donerken kahve var, giriyom bir kahve bide benim yanina cok sevdim PECAN DANISh diye bir tatli var yiyom geliyom, yada bugun gittim 5 km yurumusmdur, donerken markete girdimm HOPPAALLLA, dondurmalar ye beni diyo hemde en kalorilisinden, Paket aldim uc tane geliyo, eve donene kadar ikisini yedim...:dance:Simdi gitmekmi hayirli gitmemekmi bende bilmiyom acayip istahim var bu gidisle 54 ten ben tedavi Buyunca Bir 64'e cikarimm Allah ayrdimcimiz olsun...Ignelere basladinmi evet cnaim cok cabuk yoruluyosun zaten ehp uykulu ve yorgun hissediyon kendini... Tecrube benim ucuncu olunca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…