Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

bemim de 14 ü test günüm:))

süper bırbırımıze destek olalım off gunler gecmıyo ne gıbı belırtıler var sende bende 3 gundur adet agrısı şeklınde ve göğüslerim ara ara sancı gıbı agrıyo bel agrımda var ara ara yıne cok korkuyorum reglı falan olcam dıye bu benım 3 üncü denemem offf

2.DENEMEM.sorunumuz ağır morfoloji bozukluğu.hiç belirtim yok.genelde 7.günden sonra belirtiler başlıyor sanırım. 3. gün ebriyosu verildi.doktorum "çok azimli embriyonuz ve normal sperm ve yumurtası olan kişilerin ebriyo kalitesinde" dedi.bu çok umut verici benim için.çok mutluyum.ben hamileymişim gibi düşünüyorum seviyorum karnımı sürekli,konuşuyorum bebeişimlekaydirigubbakcemile3
senin sorun ne?yaş kaç?diğer denemeleri nerelerde yaptın?dinleniyor musun ?
bu arada ben her gün bir kaç dilim ananas yiyorum,bol bol meyve yiyorum.tuvalet ve yemek dışında pek kalkmıyorum.eviniçinde dolaşmaya başlayacağım yarından itibaren.kısmetten öte yol yoktur.belirtim falan yok canım ya.hakkımızda hayırlısı,sonuç ne olursa olsun olgunlukla karşılamaya çalışcağım.
sen neler hissediyorsun ?haydi anlatdelikafaduldenkaydirigubbakcemile2
[/COLO

Selam arkadaşlar, benimde dün yumoşlarım toplandı bugün aradılar ve embriyolarımın gelişimine göre yarın transfer tarihim belli olcak ya 3. gün yani salı yada 5. gün perşembe olabilirmiş bakalım yarın bidaha arayacaklar rabbim herbimizin yüzünü güldürür inşallah hepinize bol şans diliyorum..

hakkında hayırlısı olsun senınde arkadasım

bızım sorunumuz ıkımızdede eşimde morfoloji bende prolaktın ılk denememızı kadiköy şifada yaptırmıstık negatıf daha sonrasında dondurulmuşlarla yıne negatıf bu üçüncü bahçeci klınıgınde yaptırdlk doktorumda mustafa bahcecı cok guvendıgım bı ekıp ama can verecek olan allah tabıkı.ben bu sefer 3 gun yattım ama ara ara kalktım oturdum falan süreklı yatma dedıler bana rahımde kan dolaşımı olması gerekıyomuş 4üncü günümden berıde normal hayatıma devam edıyrum ama bol bol dınlenerek tabıkı agır iş yapmadan tv seyredıyorum bugun yemek yaptım 3 gun annem vardı yanımda mutfagımı özlemısım yanı dıgerlerınde 10 gun kalkmadan yattım negatıf bu sefer salmıs durumdayım tuıtacagı varsa böylede tutar hakkımızda hayırlısı

Merhaba ARkadadaslar umarim ikinizde hayirli sonuclar alirsiniz bende canim ilk denememde hep yattim cok dikat ettim sonuc negativ, ikinci donrulmuslarla denemde sonuc pozitif ucuncu gunden sonra hep dolastim, yuruyus yaptim aktifdim kendimi yormadan, ama malesef dusk'le sonuclandi. Simdi ucunu denemem olcak benimde doguk kontol kullniyorum. Sizler benden once sonuc alcaksiniz insallah hayirli haberler alirsinizda banada morel olur...

amin canım inşallah pozitif sonuçlarla herkese moral oluruz amiiiiiiinnnn

çok tesekkürler.allah hepimizi miskokuluyla buluştursun .amiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İnşallah anne olduğunuzu duyaraız bizede moral olur :Saruboceq:

ay canım inşallahhhh buralara hamıleyım dıye yazacagım gunlerde gelır inşallah.işte nasıl gecsın valla aslında pek gecmıyo evın içinde rutınlık annem gelıyo falan kayınvalıdem gelıyo işte aynı konuşmalar tuttumu tutmadımı.bugün sankı gaz sancısı gibi bi ağrım var hafıften ara ara belım basladı yıne uzanıyorum yemek yıyorum yatıyorum tv kitap dergi derken gun bıtıyo tatlımya

ayy ne kadar şanslısın.ben anneme deneme yaptığımızı bile söylemedim.gerçi farklı şehirlerdeyiz.neden böyle oldu,niye bizi buldu diyerek beni daha çok yoruyor.1.denememde söylediğime pişman olmuştum,o benden daha çok yordu kendini.senin annen ,kayınvaliden gelip gidiyormuş ne güzel.ben evde tek başıma vakit grçiriyorum,rapor aldım
.

benımkıler bana yakın oturuyo kayınvalıdemle 2 sokak kadar aramız var annemde arabayla 5 10 dakıkalık mesafede oldugu için gelebılıyo yanı birsey saklamak mümkün degıl işimde cok yakın evde olmasam oraya ugrarlar yanı gizli bişey yapacak durumum olmuyo anlıcan:1no2: şanslımıyım şanssızmı bende anlamadım

ben de tem başında uzun protokolle tedaviye başlıcam o yüzden merak içindeyim yaşananlar konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…