- Konu Sahibi firstNimbus
-
canım bılemıyorumkı dıgerlerınde olmamıstıda ondan korkuyorum herkes yazıyo bu sıtelerde yerlesme kanaması dıye çok özenıyorum belkıde gelse bende hamıle oldugumu anlıcam dıyorum sacmalıyorum kendı kendıme olumsuza alıştıramadım kendımı bu sefer hazır degılım bu sefer olmamalı :çok üzgünüm:
doğru söyluyosun canım eşimide huzursuz ettım galıba arayıp duruyo oda yazık.ara ara kasıklarım agrıyo gecıyo şimdi yıne oldu belkıde benımle bebışlerim üzüldüğümü anlayıp uyarıyolardır burdayız dıye
mehaba ben ilk defa yazıyorum transferimin 6 günü ayın 14 bekliyorum sizlerin yazdıklarını okuduğunda biraz rahatlıyorum yaşadılkarımızı paylaştıkça rahatlayacağız
ayyy gercektenmı tamam kalkıyorum ve cama cıkıp bıraz kafamı topluyorum ben galba cok heyecan yaptımBencede hamilesin sen şu anda karnındakilerde canlı bencede belkide sana sesleniyolar burdayız die haklısın. burda bir yerde okumuştum valla yalan olmasın embriyolar huzurlu beden isterlermiş tutunmak için bebişlerin için huzurlu ol kalk camı aç bi nefes al çok zor işimiz biliyorum Allah yardımcımız olsun. ikizmi acaba bebişler diyip duruyorum :Saruboceq:
canım sende aramıza hoşgeldinmehaba ben ilk defa yazıyorum transferimin 6 günü ayın 14 bekliyorum sizlerin yazdıklarını okuduğunda biraz rahatlıyorum yaşadılkarımızı paylaştıkça rahatlayacağız
ayyy gercektenmı tamam kalkıyorum ve cama cıkıp bıraz kafamı topluyorum ben galba cok heyecan yaptım
Haydi bizde listemizi yapalım kızlarhihoyyyt
İSİM----------------------------- MERKEZ----------------------------- LUCRİN BAŞLANGIÇ TARİHİ----------------- TRANSFER TARİHİ---------------------------SONUÇ
ecemnurr---------------------Anotolia tüp bebek------------------------------------05.05.2010-----------------------03.06.2010
yağmurum1-----------------yurtdışı-----------------------------------------------------?????????-----------------------05.06.2010
xBettyx-----------------------maya tüp bebek---------------------------------------12.05.2010------------------------?????????
bluegrenn--------------------brüksel tüp bebek-------------------------------------12.05.2010------------------------10.06.2010
sumakim---------------------telek tüp bebek----------------------------------------13.05.2010------------------------?????????
angell08----------------------ist.amerikan hast.-------------------------------------23.05.2010------------------------?????????
melekkose------------------kadıköy şifa hast.--------------------------------------25.05.2010------------------------?????????
gülcecan---------------------kalamış jinemed----------------------------------------25.05.2010-------------------------?????????
GUL1973--------------------bahçeci kliniği-------------------------------------------02.06.2010-------------------------?????????
firstNimbus-----------------maya tüp bebek----------------------------------------05.06.2010-------------------------?????????
Silanaz----------------------America hastanesi.------------------------------------?????????-------------------------?????????
seko4517-------------------ank.üniversitesi-----------------------------------------06.06.2010-------------------------?????????
yojimbo----------------------????????????????-----------------------------------10.06.2010-------------------------?????????
catdog------------------------florance nightingale-----------------------------------16.06.2010-------------------------?????????
bu listedeki MONA POZA kim? ben miyim yoksa:)))
sende aramıza hoşgeldin tatlım. sanırım 28 mayıs demek istedin lucrin başlama tarihi olarak.yoksa şimdiye çoktan transferinin olması gerekiyordu değil mi:uhm:kızlar bende 28 nisanda lucrine başladım bugün 12. gün adet olmayı bekliyorum ankada tbmde
herkese selamlar siz benden daha ilerdesiniz benim de yarın yumurtalarım toplanacak ya c.tesi ya da p.tesi transferim olacak şimdiden heyecan sardı beni
perşembe gününden itibaren:CüvCüv: :CüvCüv: sin yaniiiikaydirigubbakcemile2Betty biz seninle aynı tarihte tedaviye başlamışız ama sen benden geridesin benim perşembe günü transferim olcak yarın için bol şans diliyorum allah yardımcın olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?