Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

uzun protokolle tadvi olan kimse yok muuuuu?????

canım adetin 21.günü itibarıyla lucrin vuruluyrorum bu yumurtaları baskılamak için bu adetin 2. günü gittiğimde yumurtaları geliştirici iğne verecek. bugün lucrinin 6.günü tedavim yeni başladı. bu arada kan tahlileri sonucu demir hapı+b vitamini+elevit vitamin+ trioid ilacı+ folic verdi onları içiyorum. sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin hakkında hayırlısı olsun bitanem

Bnazz, bende suanda dogum kontrol hapi kullaniyorum onun ydaninda birde vitamin hapi kullaniyorum icinde folic, ve hamilelik olusumu icin yardimci olacak obur vitaminlar. HAziran 16'da Lupron diye bir igneyebasliycam.. Turkiye'de Lucrin diyolar sanirim yada ayni ozlelliklerde ama farkli bir marka. Ben yurtdisinda Kuzey America'da yasiyorum, Ucuncu denemem olcak, bu sefer ilk defa uzun protokol'la tedavi goruyorum. Daha once iki defa Turkiyede denedim, ilk deneme kisa protokdu gebelik olusmaadi, ikinici dondurulmusla yaptirdim gebelik olustu ama YAsadgim ulkeye dondukten sonra dusuk yasadim. Simdi Ucuncu denemi Kuzey America'da deniyorum, Hayirlisi bakalim Insallah. 24 YAsindayim, sorun esimin gecirdigi bir ameliyat'tan kaynaklaniyor,... Snede kendinden biraz bahsedersen sevinirim...

margaritha ve monarisa test günlerimiz aynı desenize kaydirigubbakcemile5 . ınşallah hayırlı sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz Allahın izniyle. Son 6 günn az kaldı

margaritha nasılsın arkadaşım.ben buğün yatmayı bırakytım artık.ağır iş yapmıyorum ama kafayı dağıtmanın da bir yolu olmalı diyerek bir şeylerle uğraşıyorum.içimden deli gibi ağlamak geliyor sanırım korkuyla karışık heyecan dediğin bende bu şekilde ortaya çıktı

evetb hayatım bende oyleyım aglayasım var korkuyorum havada berbat istanbulda yagmurlu çok tam kasvet çöküyo be off

bıde bugün 7 inci günüm şu yerleşme kanaması dedıklerı yok bende geçenkılerdede olmamıştı tutmamıştı heralde ondanda endişelenıyorum gelse sevıncem yanı erkenmı acaba ama blastta erken oluyomuş dıyolar

Kızlar ben işyerindeyim. Çalışmak kafa dağıtıyor tabi kendini yormamak ve stress yapmamak şartıylaa . Buradan ayrı kalamıyorumm. Bazı arkadaşlar testleri erken yapmışlar öyle yaparsak yanlış olma ihtimali var mı? Mesela cumartesi baktırsak ?bilmiyorumkismile

ecemnur blastsa dogru erken çıkıyomuş ben cuma bıle yaptırmayı düşünüyorum

Canım benim yerleşme kanamasın herkeste olcak die birşey yok normal hamileliktede yerleşme kanaması olanda oluyor olmıyanda o bir kıstas değil hamilelikte. bence ona takılma güzel şeyler düşün anne adayısın sen karnında bebişler var konuş onlarla dua et olumsuz şeyleri at kafandan bitanem.

Son düzenleme:
canım bılemıyorumkı dıgerlerınde olmamıstıda ondan korkuyorum herkes yazıyo bu sıtelerde yerlesme kanaması dıye çok özenıyorum belkıde gelse bende hamıle oldugumu anlıcam dıyorum sacmalıyorum kendı kendıme olumsuza alıştıramadım kendımı bu sefer hazır degılım bu sefer olmamalı :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…