- Konu Sahibi firstNimbus
-
uzun protokolle tadvi olan kimse yok muuuuu?????
uzun protokolle tadvi olan kimse yok muuuuu?????
amin canım inşallah pozitif sonuçlarla herkese moral oluruz amiiiiiiinnnn
gün yaklastıkça korku karışımı heyecan oluyo Allahım yardım et hepımızemargaritha ve monarisa test günlerimiz aynı desenize kaydirigubbakcemile5 . İnşallah hayırlı sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz Allahın izniyle. Son 6 günn az kaldı
evetb hayatım bende oyleyım aglayasım var korkuyorum havada berbat istanbulda yagmurlu çok tam kasvet çöküyo be offmargaritha nasılsın arkadaşım.ben buğün yatmayı bırakytım artık.ağır iş yapmıyorum ama kafayı dağıtmanın da bir yolu olmalı diyerek bir şeylerle uğraşıyorum.içimden deli gibi ağlamak geliyor sanırım korkuyla karışık heyecan dediğin bende bu şekilde ortaya çıktı
ben evdeyım çünkü benım iş oturarak degıl en az 7 saat ayakta oluyorum izin aldım ücretsiz izinsen işe başladın mı,evde misn hala?
ecemnur blastsa dogru erken çıkıyomuş ben cuma bıle yaptırmayı düşünüyorumKızlar ben işyerindeyim. Çalışmak kafa dağıtıyor tabi kendini yormamak ve stress yapmamak şartıylaa . Buradan ayrı kalamıyorumm. Bazı arkadaşlar testleri erken yapmışlar öyle yaparsak yanlış olma ihtimali var mı? Mesela cumartesi baktırsak ?bilmiyorumkismile
bıde bugün 7 inci günüm şu yerleşme kanaması dedıklerı yok bende geçenkılerdede olmamıştı tutmamıştı heralde ondanda endişelenıyorum gelse sevıncem yanı erkenmı acaba ama blastta erken oluyomuş dıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?